Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, ta iui miała być już w czerwcu a tu stale coś wypada. Widocznie tak miało być. Może ma tak być, że mamy nie mieć dzieci, ale np. zdobyć wszystkie szczyty Himalajów
mąż dziś stwierdził, że najwyźej zaadoptujemy jakiegoś małego murzynka... do teraz zastanawiam się dlaczego akurat murzynka 😂
Czy mi się wydaje czy zbliża się pełnia? Która się rozpakowuje? Trzeba szykować brzuszek dla Wiki po wizycie u cudotwórcy. Dziś już sprawdzałam ile km mam do niego - 98 to jeszcze znośnie.tere-fere, blair., Nikodemka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pełnia jest 14 w sobotę
mój termin porodu ;p A tu już Laurka będzie miała 2 tygodnie zamiast tego
drugi raz nie rodzę, podziękuję;p chociaż mąż coś już o drugim mówił ;p
tere-fere, Magda - mbc, tęczova, przedszkolanka:), Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
18 lat 😱 e to co tam 2 lata.
Kark, kochana, Ty to wiesz jak mnie zmotywować. Po drodze, niewiele nadrabiając, nawiedzę Nikodemkę i zjem z Nią pizzę ❤tere-fere lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova - no wlasnie, tez mozesz sprobowac. Ja zaluje, ze tak pozno do niego pojechalam, mimo ze wszyscy mnie namawiali.
Moja przyjaciolka z Wawy wyszla dzis po hsg od razu ze skierowaniem na histero w kolejnym cyklu. Czuje to samo co ja wtedy, czyli, ze w koncu idzie do przodu z konkretami.
My wlasnie spedzamy wieczor na tworzeniu kosztorysu wykonczenia mieszkania... Jestem przerazona! Bedziemy jesc suchy chleb z majonezem przez co najmniej pol roku po wprowadzceOgolnie powiem Wam, ze mi sie nie chce tego wszystkiego szukac, urzadzac, rozpakowywac sie. Tyle na ten moment czekalam, a kiedy sie zbliza nie wychodzilabym spod koca.
Nona lubi tę wiadomość
-
Sajmon ewidentnie nie jest zadowolony z tego, że przyszedł na świat 😂 tylko u mamy na rączkach jest ok. Zepsuł się po 3 tygodniach jedzenia i spania:)
Także przeżywamy 4 trymestr na całego. Jest w stanie może 10minut na dobę poleżeć sam😂 a tak to jest ryk a głos ma donośny.
Dzisiaj położna powiedziała do niego, że trudny z niego chłopak to ją spektakularnie obsikał...🙄
Męczymy się z bączkami, wjechały w tym tygodniu kropelki sab simplex, już chciałam odpuszczać karmienie piersią ale przybiera 400g tygodniowo na cycku więc byłoby szkoda.
Ogólnie daję się ponieść matczynej hipokryzji i robię wszystko czego nie chciałam, od smoczka zaczynając :p
W nocy najlepiej mu się śpi na mnie więc do perfekcji opanowałam spanie na siedząco z dzieckiem na rękach 😂
Któregoś dnia przyjdzie do mnie opieka społeczna spytać czy robimy dziecku krzywdę, że tak płacze sto razy na dobę.
A tak poza tym to wszystko u nas wszystko w porządku 😂przedszkolanka:), Meggs, Ani0nka, Wik89, tere-fere, Pestkaa, madziorek86, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Blair dziś jest Twój pierwszy dzień ciąży
zapamiętaj datę!
Tęczova 98 km to Wy na rowerze zrobicie skoro o szczytach tu mówisz
Monia oddaj trochęale czytałam pamietnik i z Polką było identycznie- nic,nic, dwa dni skurczy plus czop i hop. I to jeszcze mi mówiła lekarka bym się cieszyła,że nie czuję skurczy bo ewidentnie są (brak szyjki) . Licze za tydzień na takie same wieści
Domi czy Ty myślisz,że jesteś jedyną mamą ,która zarzeka się że czegoś nie zrobi i to robi?błagam,chyba taka nie istnieje
a Szymek no cóż- musicie wiedzieć,że macie dziecko w domu
Kark Ty to przejścia masz ,ciągle coś.. chyba lubisz toEDIT: czytam z ciekawości o liściach malin i są podobno dobre na stany zapalne dróg moczowych, działają moczopędnie.
Alex chętnie bym przejęła tego 14tego za Was,ale z drugiej strony jakoś tak lubię ten
stan ,że mi szkoda chyba jeszcze
Nikodemko chleb z majonezem? Brzmi luksusowo
A ja zrobiłam sobie paznokcie,zjem pączka i siadam do serialuNigdy nie wiadomo kiedy będzie kolejny taki wieczór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:13
Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na teście biało, na papierze czerwono. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem @ mniej bolała“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”