Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostaliśmy list z tych badań przesiewowych z piętki ze szpitala, że mamy wykonać ponownie u pielęgniarki środowiskowej i odesłać do Warszawy, bo jest na pograniczu wynik w kierunku wad metabolizmu. Dostawałyście przy starszych dzieciaczkach takie ponowne kontrole?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Dostaliśmy list z tych badań przesiewowych z piętki ze szpitala, że mamy wykonać ponownie u pielęgniarki środowiskowej i odesłać do Warszawy, bo jest na pograniczu wynik w kierunku wad metabolizmu. Dostawałyście przy starszych dzieciaczkach takie ponowne kontrole?
Dwie godziny był spokój ze zgagą i znów mnie zaczyna ból rozsadzać. Zapowiada się czwarta z rzędu nieprzespana noc. Nie wiem jak ja dam radę. -
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko ktore dziecko male czy duze ? Co sie dzieje ?
No to ja chyba tez napisze. Pisalas do nich w tej aplikacji rossmana tak ?
Mi powiedziala w rossmanie ze bez maila ona mo nic nie moze wydac 😳
Dlugo czekalas na odp od nich ?
Monia ja wzięłam te pieluchy i odbiłam swoją kartę w automacie do samoobsługi i naliczyło mi się zamiast kwoty 1gr tak mi Pani kasjerka poleciła i tak samo było z oliwka, maila nie miałam żadnego
Rzepakowe ja tez mam taki ból i pieczenie najgorzej jak leżałam musiałam być w pozycji półleżącej u mnie najgorzej było po gazowanym nawet wodzie masakra i tez zimne mleko pomagałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 22:34
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 😊
My nie rodzimy,nie zapowiada się więc czekamy grzecznie na wizytę czwartkowa
Ale dobrym testem dziewczyn bym nacieszyla oko 😁
Na noc miałam zgage (jak zwykle po rzodkiewce) i zimne mleko wybawienie,mam nadzieję Rzepakowe że i u Ciebie pomogło.
Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Witajcie 😊 u mnie dziś w planie uzupełnienie zapasów w lidlu. Podejdę od razu do Weroniki, bo to obok siebie.
Która z Was korzysta z kalendarza ovu na stronie. Mam pytanie.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Przeżyłam. Jak mnie zaczęło łapać drugi raz to wzięłam jeszcze dodatkową tabletkę Rennie i łyk Alugastrinu. To chyba najbardziej mi pomogło ze wszystkiego. Tylko ja naprawdę umierałam. Gdybym nie pogadała z mamą, to bym nawet nie pomyślała że to zgaga i chyba pojechałabym na IP. Zgaga zawsze kojarzyła mi się z pieczeniem w przełyku i takim cofaniem treści z żołądka, a to był taki rozsadzajacy klatkę i plecy ból.
Noc przespałam spokojnie, wstawałam jakieś 3 razy, co w porównaniu z 10 przez poprzednie noce jest doskonałym wynikiem. Mleko dało też trochę kalorii, bo przecież cały dzień nic nie jadłam. Dziś czuję, że wstąpiło we mnie nowe życie.))
Magda - mbc, Nona, Dośka, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
U mnie w nocy ze 4 pobudki, 23, 1, 4, 7
dzidzius w nocy łaskawy dla rodzicow. Tfu tfu bo jak przechwalę to zaraz sie budzi ;p dzisiaj tak naprawdę moj termin porodu z karty ciazy, chetnie oddam potrzebującej wygodnić malucha albo coś ;p
Na zgagę pod koniec ciąży rzadko coś pomagało. Spanie na 3 poduszkach, zimne mleko i gaviscon w takich tabletkach do żucia. Ale to i tak na chwilę. Wszyscy się śmieją że Laura przez to ma takie włosy ale moja mama też ze mną miała zgagę gigant A byłam łysa jak kolano ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej wszystkim ja tak średnio się wyspałam. O 23 mała obudziła się z płaczem i prawie godz pykła zanim zasnęła. Potem druga pobudka po 4 i mały chyba dyskotekę urządził do 5 kopał🤪🤪 teraz stoję i smażę placuszki twarogowe.
Czy wasze bejbki też aktywne w nocy? 🙈🙈
Rzepakowepole niestety zgaga może być łagodna bądź taka silna jak Twoja. Współczuję Ci.
Dziewczyny teraz ja potrzebuje otuchy. Dzisiaj ostatnia tabletka acardu😥😥 boję się go odstawić😕😕 potrzebuje od Was kopa..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ale wy ogarnięcie te szczepienia... Ja nie wiem o tym zbyt wiele ;p macie jakiś kalendarz szczepień co i kiedy mniej więcej? Dostaje się to od pediatry czy jak? My chcemy te płatne, to wiem że pierwsze ok 700 zł i w 6-8 tygodniu. I tyle. Jestem ciemna masa. Muszę o tym poczytać żeby nie dać się nabić w butelkę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hejka, u mnie dzisiaj noc kiepska... do tego mąż mój ma takie humory że zastanawiam się kto tu w ciąży jest 🙄 mam ochote spakować się i wyjechać gdzieś daleko...
Szczęściara a czemu już acard odstawiasz?
Madziorek kciuki za wzorową krzywą ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 09:12
tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek powodzenia!! ✊🏻
Szczęściaro moja też aktywna w nocy, a w ogóle od kilku dni coraz wyraźniejsze i bolesne daje mi kopniaki 😛 I zauważyłam, że pobudza ją jazda samochodem co pomyslałabym właśnie, że tam miło ją buja do snu 😛
Dzisiaj w DDTVN ma być temat co zabrać na porodówkę 😃madziorek86 lubi tę wiadomość