Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Szczęściaro, powiem Ci, że odważnie z tym odstawieniem acardu, ile bierzesz?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Biorę 75.. Jak to mój gin powiedział mała polopirynka. Nie mam możliwości napisania do niego bo jest na zwolnieniu i nie odpisze. Absolutnie nie przeszkadza mi branie acardu czuję się bezpieczniej z nim.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Pestko, Meggs - pięknie Wasi chłopcy siedzą w brzuszkach 😍
Szczęściaro ja też bym acardu nie odstawiała. Jest dobry na przepływy a w niczym nie szkodzi. Po 34 tc bym odstawiła najwcześniej 😊tere-fere, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Przedszko, u mnie nuda, 5 dc, 2 dzień clo, z dr W widzę się w przyszłym tyg
udało mi się na koniec października umówić do guru od endomendy więc jestem szczęśliwa
kiedy rodzisz?
Wiki dziś cudotwórca? Kciuki ☺
Zapisuję sobie na przyszłość Wasze posty o wszystkim co dzidziusiowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 10:11
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja juz nawet nie rozmawiam ze swoim lekarzem o acardzie. Bede brala dalej na wlasna reke.
Na samym poczatku, po wyjsciu ze szpitala, powiedzial, ze w ogole nie ma juz potrzeby, zebym go brala. Przytaknelam i lykam dalej bez jego wiedzy.
Strasznie mnie martwi ta opryszczka i w ogole to, jak sie czuje. To drugie przeziebienie w ciagu dwoch tygodni. Przed ciaza praktycznie nie chorowalam (pomijajac rewolucje zoladkowe), a teraz ciagle czuje, ze cos mi jest...
W czwartek mam wizyte, zapytam o ta opryszczke, ale na pewno zapyta mnie czy to pierwsza w zyciu, a ja nawet nie pamietam. -
Sunshine ja wczoraj miałam tak okropny ,pechowy dzień (z nerwami),źe skoro nadal nie urodziłam to cud i szybko się to nie wydarzy ;p
Ja szczepie tak jak Pole,podstawowe tylko, nie mmr. Ale decyzja i tak zapada za każdym razem po badaniu i rozmowie z lekarzem.
Teczova oby guru okazał się cudotworca jak u Nikodemki ✊✊ rozumiem że u dr W monitoring?
A ja czekam z porodem do pozytywnego testu, bo w końcu muszę brzuch zwolnić którejś tylko chętnych brak😏
Uu Kark shopping? Ja już tylko po porodzie bo teraz za gruba jestem😂 a upatrzylam cudny zestaw w hm 🥰
Nikodemko nigdy nie miałam,nie pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 10:22
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Liczę że Pestka będzie pierwsza 😁 a mój będzie grzecznie siedział i nigdzie się nie pchał aż do listopada!
Meggs a Ty masz jeszcze tyyyle brzuchów do przepuszczenia, no i... wypadałoby po drodze jeszcze jakiś zawirusowac☺️
przedszkolanka:), Meggs, tęczova, tere-fere, Dośka lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Mam też dylemat z acardem, bo odkąd wiem o mutacji, to biorę 150 codziennie. I teraz nie wiem czy kiedy wejdę na heparynę to nie będzie za dużo?
Kasztanek lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Niech sobie siedzą chłopaki grzecznie do terminów. Ja rodzę z moim teamem, się już nigdzie nie wychylam😉
Meggs a Ty masz jeszcze tyyyle brzuchów do przepuszczenia, no i... wypadałoby po drodze jeszcze jakiś zawirusowac☺️Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Aaaa i Beti bo będąc w szpitalu chciałam Ci to napisać - ostatnio jak robiłam aptt po 24 h od heparyny wyszło mi 26,4 s (norma 26 -36) a jak zrobili mi to badanie przy przyjeciu na oddział (po 14 h od ostatniej heparyny) to wynik był 30,3 s (norma 25,4 - 36,9). Tak wiec u mnie przynajmniej ta dawka heparyny działa i wydłuża czas krzepnięcia, wiec moze u Ciebie te 0.4 jest za słabe i powinnas miec 0.6 od razu.