Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzepakowe spróbuj Wodę z imbirem i cytryną. Cały 1 trymestr piłam. I zimne mleko też działało. A pod koniec to w sumie nie działało nic. Trochę herbata zielona, taka z miętą marakesh ale ja mam to z dolce gusto.
No i zjedz coś, chociaż spróbuj.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Rzepakowe spróbuj Wodę z imbirem i cytryną. Cały 1 trymestr piłam. I zimne mleko też działało. A pod koniec to w sumie nie działało nic. Trochę herbata zielona, taka z miętą marakesh ale ja mam to z dolce gusto.
No i zjedz coś, chociaż spróbuj. -
Nikodemko odchylenia nie są duże,spokojnie. U mnie też ciągle jakieś minimalne są ,zresztą to jest ciąża i podobno praktycznie żadna nie ma idealnych
Ja się nie szczepiłam.
Rzepakowe zimne z lodówki mleko,moje wybawienie, ale uważaj byś się nie nabawiła bólu gardła,pomału i bez przesadyNikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko ja w 34tc
Rzepakowe jeju przypomniałam sobie końcówkę ciąży i tą zgagę bleeee. Współczuję. Mi na zgagę tylko lody śnieżki śmietankowe pomagały 😂
My jutro mamy szczepienia. A ja nadał nie jestem pewna jak chcę szczepić 😫🙈
Pestko pytałaś o szczotki, ja zamówiłam do szczotkowania ciała, do twarzy i dla Małego do miziania
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko widzialam na pazdziernikowych ze pisalas cos o pampersach z rossmana gratisowych.
Nie trzeba maila ?
M zalozyl konto jakos miesiac temu i nix , zadnej wiadomosci o gratisowych za 1 gr pampersach. Juz wczoraj nawet zaznaczyl ze " urodzil" 😂 tzn ze zostal rodzicem 😂 . dalej nic .. Juz nie wiem czy mamy pecha czy oni daja tylko wybranym.. -
Nie dostałam maila Monia. Napisałam do nich i odpisali mi,że mam je aktywowane od 1 .09 i wystarczy pokazać aktywną kartę / aplikację przy kasie i mam dostać. I wtedy dostałam .
Moje dziecko od wczoraj testuje moją cierpliwość. Jeszcze chwila a urodze z nerwów. -
Domi_tur wrote:Nikodemko ja w 34tc
Rzepakowe jeju przypomniałam sobie końcówkę ciąży i tą zgagę bleeee. Współczuję. Mi na zgagę tylko lody śnieżki śmietankowe pomagały 😂
My jutro mamy szczepienia. A ja nadał nie jestem pewna jak chcę szczepić 😫🙈
Pestko pytałaś o szczotki, ja zamówiłam do szczotkowania ciała, do twarzy i dla Małego do miziania
A nad jakimi wariantami się zastanawiasz?
Jurek jest już po:
6w1, pneumokokach (Prevenar13) i rotawirusach (podanych na jednej wizycie)
pneumokokach C (Nimerix) podanych 3tyg później.
Jak wrócimy 19.09 mamy powtórkę pierwszej trójki a 24.10 powtórkę meningo. Po C zaczynamy B.
Generalnie u nas po szczepieniach jest okej.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszkolanko ktore dziecko male czy duze ? Co sie dzieje ?
No to ja chyba tez napisze. Pisalas do nich w tej aplikacji rossmana tak ?
Mi powiedziala w rossmanie ze bez maila ona mo nic nie moze wydac 😳
Dlugo czekalas na odp od nich ? -
Monia na maila z aplikacji, to formularz chyba był. Tez mi mówiły,że bez maila nie dają, to im pokazałam odpowiedź "z góry".
A dziecko młodsze leniwe dzisiaj bardzo. Ale starsze cyrki od wczoraj robi z zasypianiem (od urodzenia problemy z wyciszeniem) i w ogóle niedobre dzisiaj,albo ja po prostu mam jakiś niski poziom cierpliwości w tym momencie... bo jest kochana, ale dzisiaj już mam dość, dalej nie śpi a jej max to 19:50..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 20:23
-
Ja dostałam maila z pampków i dopiero mi wydali. I na siostrę w apce też zrobiłam i miałam 2 paczki ;p
My dopiero 9.10 pediatra i wtedy ogarnianie szczepień itd. Tego samego dnia też bioderka nam umówili i mała będzie miała dzień pełen wrażeń;/ dzisiaj od 16 do 20 prawie nie spała, cyc co chwila, jakaś niespokojna. Może na zmianę pogody albo coś. O 20 zasnęła to matka relaks w końcu;)
Do tego powyciagalam sobie szwy ;p jeden został chyba A reszta już mnie nie wkurza. Jeszcze niech ten połóg i krwawienie się skończy bo tak mi buzują hormony że już bym się na męża rzuciła^^Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵