Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny współczuję Wam tych nie przespanych nocy. Przedszkolanko Tobie najbardziej ah te zęby oby szybko przeszło. Mnie delikatnie też boli ale dlatego że krzywo rośnie..po porodzie biorę się za nią.
Niezapominajko kciuki za wizytę. Nic się nie martw.
Sunshine03, Przedszkolanko oby to Wasze ostatnie wizyty 😊😊
U mnie młody szaleje od samego rana. Takie kopniaki daje że nie da się już spać..
Dzisiaj też obchodzimy z mężem 4 rocznicę ślubu💞💞 a 12 obchodziliśmy 10 lecie bycia razem ło matko😬😬blair., Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko wspolczuje zeba.
W marcu mialam rope akurat w swieta i myslalam ze umre. Bol nie do opisania..
Ja jutro na 9.30 wizyta i gbs. Bardzo sie tej wizyty boje i jakos sie z niej nie ciesze i stresuje bo cos mowioa ze wystawi mi skierowanie do szpitala. Ojej to juz .. Ale podejrzewam ze skierowanie bedzie od 38 tyg w zwyz bo teraz to po co ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszko, kochana, bardzo Ci wspolczuje... Bol zeba, to chyba jeden z tych najgorszych. Oby przeszedl tak szybko jak sie pojawil, kciuki za wizyte.
Przy okazji tez poprosze o kciukowanie o 16:45. Mam nadzieje, ze z Kapselkiem wszystko dobrze. Opryszczka niestety bez zmian, nadal „żywa”.
Dla relaksu od rana oglądałam foteliki i wózki.Biegającą-mama, Szczęściara, Ani0nka, Meggs, tęczova, alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za wizyty i proszę o relacje! Coraz bliżej ten październik, codziennie się zastanawiam która kolejna będzie 😉
U nas w szpitalu ubranek nie trzeba, i właśnie dzieci są zawijane w kocyk, ja już przy synku doszłam do perfekcji z tym kokonkiem z kocyka i teraz to nawet pomagałam dziewczynie na sali bo jej pierwsze dziecko. Chyba tu nie pisałam, ale właśnie jak leżałam te dwie doby bez Hanki i chodziłam w nocy tylko pokarm odciągać co 3 h to cały czas pomagałam młodej dziewczynie z która byłam na sali, zaczęło się od tego, ze mnie z udział w nocy bo jej dzidziuś płacze, to ja pytam czy spr pieluszkę , a ona " jeszcze nie i czy pomogę " to jej pokazałam, potem pomagałam przystawiać do piersi 🤦♀️I tak do rana, bez pomocy to nawet nie wiem czy by z toalety skorzystała. Z rana przyszedl mąż i pyta ja "jak tam" a ona ze super sobie poradziła , wszystko dobrze 😏 Taka twarda babka i takim sposobem potem mąż nie będzie wiedział ze ona tej pomocy potrzebuje... -
Szczęściara wrote:Monia czy jutro będziesz też wiedzieć czy ginka da Ci zielone światło na poród??
No ale tak , jutro raczej wszystko sie wyjasni ostatecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 09:41
-
Wczoraj była u nas położna, stwierdziła, ze nie wiem co Pani robi ale mam to robić dalej, bo Hanka od poniedziałku +200g na samej piersi😎 Żeby nie było dalej jest to zawrotna waga 2800 przy 54cm 😂
Dziś noc była już super bo Mikołaj cała przespał , dopiero standardowo o 5 pobudka ... a Hania od 21 do 3 szybko karmienie i spała do 7.30. Polozna powiedział ze nie muszę jej budzić co 3 h skoro ładnie przybiera, powiedziała żeby Poprostu było jedno karmienie w nocy ze względu na skład mleka.przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem numer
Z cyklu bezowulacyjnego z pecherzykiem brzydkim po starym hahahha
Własnie wysikalam 2 kreski
Świetnie -bardzo mi teraz potrzebna kolejnej cb
NIKT mnie nie namowi,zebym poszla dzisiaj na bete
P.s prosze o rady ile dupka mam brac bo chce to wypróbowac.
Bralam po owu 2 a nie 1
A w ciazy franca kazala 6 szt dziennie-tyle nie wezme ale ile brac 3-4 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 10:05
Nikodemka, Domi_tur, Biegającą-mama, OlivkowaMama, Kijanka, Magda - mbc, madziorek86, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Nona, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Tak chcialabym. Bardzo. To moje marzenie ale raczej nierealne..
No ale podobno lepiej cc bo przy sn sie trzeba nameczyc a przy cc luz . wcziraj mnie tak moja babcia wkurzyla takim tekstem. Miala 1 sn i sie wypowiada.
Ja dziekuje , nie chce i nie zycze nikomu. -
Jutro wam pokaze test.Tzn moge pokazac ale wiecie ,ze ja nie umiem tak zrobic zdj ,zeby bylo widac haha
Musicie mi zaufac ,ze na bank dobrze widze .Kreska od razu na allegrowym -ten jest za malutki ,zeby zdj robic .Za chwile zrobilam inny taki szerszy i widac.Jak dla mnie to jest betka jakies 10 wiec takie jeszcze słabo widac na testach
Biegającą-mama, madziorek86, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość