Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie jak to jest z testami
O wiele lepiej widac na zywo
Ale zrobiłam 2 moje pewniaki ,ktore nigdy nie oszukały wiec jestem pewna na 100 % ,ze to nie jest sciema .Tym bardziej,ze od razu wyszło
No ale po tym jak mi nagadal w tej klinice na 99 % jestem pewna ,ze to znowu cb -
Beti trzymam mocno kciuki!!!
Napisalam rano w drodze do pracy dlugi post i kliknelam anuluj...grrrr.
Ale troche Was nadrobilam:) odezwe sie po poludniuBeti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti no ja rozumiem Twoje nastawienie. Też pewnie na Twoim miejscu bym się nie nakrecała. Tak jak pisałaś, możesz tylko czekać. Jak ciąża ma się utrzymać to się utrzyma. Powodzenia
Przedszko jak tam dalej boli? Bardzo współczuję, sama się martwię czy mi coś nie wyskoczy z zębami przed porodem, oby nie.
Ja dziś zaczynam 33tc,pasek do tyłu o 1 dzień. 56 dni to tp 😲 mam traume po pierwszym porodzie i czym bliżej godziny zero tym strach większy
Beti82 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Beti, rozwaliłaś system dokumentnie. Wszyscy specjaliści od monitoringów, brzydkich komórek i kresek w endo mogą się schować. Ty działasz poza wszelkimi standardami.
Beti82 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Domi_tur, blair., madziorek86, Dośka, tęczova, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Meggs, Szczęściara, Magda - mbc, Nikodemka, sunshine03, tere-fere, Beti82, alex0806, przedszkolanka:), Martek&M, Lami, Ani0nka, Wik89, VianEthel2, Pestkaa, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Dziewczyny powiedzcie czy wy szykujecie dla "teściów" pełny obiad na odwietki( No bo przecież raz na miesiąc wypadało by ten obiad zrobić) . Gdy zaproponowałam ciasto, Ew sałatkę , lub coś z restauracji zamówić to się okazało ze jestem lewakiem , nicnierobem i w głowie mi się od pieniędzy poprzewracało ( oj coś czuje ze to słowa "mamusi") ale jak zapytałam czy sam pobiera te ziemniaki, czy ugotuje zupę, ewentualnie poda do stołu i pozmywa , bo ja wole w tym czasie być z dzieckiem to usłyszałam trzask drzwi.
Ja ogólnie przygotować mogę wcześniej, niej on by tylko zajął się "uslugiwaniem" swojej rodzince. Tez chodzi mi o to, ze będą trzymać tyle czasu moje dziecko i je tam obcałowywać 🤢 A mnie nie będzie przy tym tylko przy garach ...
Przepraszam za prywatę taka ale nie mam gdzie wylać tego jadu. -
blair. wrote:A tu na przekór będzie zdrowa ciąża 😊
Oliwkowa piękne zdjęcie 😍 brzuszek masz idealny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 12:59
blair., OlivkowaMama, Magda - mbc, Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Biegająca ja nic nie szykowalabym jak chcą to niech idą do restauracji. Kawa ciasto w zupełności wystarczy tymbardziej że masz dwójkę dzieci do ogarnięcia.. A po drugie to przyjeżdżają do małej a nie żeby się najeść..
Wiem wiem wredna synowa że mnie 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 13:04
madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )