Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak sobie przypomne jak ptzy Julce miesiac jechalismy na sloikach bo nie mialam czasu gotowac a mialabym gosciom gotowac 😳
Odwiedzajacym zrobie kawe, ciasto raczej domowej roboty bo uwielbiam piec ale kiedy nie bede miec czasu to kupie. Moja mama pewnie znow przyjedzie z tortem. -
Ja to jestem z tych że jak mam gości to zawsze sie nagotuje bo jestem z tych co to lubia ugościć 😊 czesto też zabieramy do różnych restauracji wszystkich.
Ale nigdy, przenigdy ani moi rodzice ani moi teście nie będą oczekiwać że po porodzie będę stała przy garach na cześć ich odwiedzin 🤣🤣🤣 no way! Sami z wałówka maja sie zjawić 😋przedszkolanka:), Beti82, Magda - mbc, blair. lubią tę wiadomość
-
Czekam nadal,lekarza jeszcze nie ma. Kobieta mnie tu poratowała apapem bo miałam ból dziwny jakby mi szpile wbijali i czuję się jak na gorączkę
to wbijanie po 45 min.lekko przeszło,uf. W kij dalej boli,mam dreszcze ,zasypiam na siedząco i chce już do domu...
Matko,od poniedziałku tylko Wam truje swoimi półkami,podobno to oznaka porodu hahaha ;p -
Przedszkolanko ale ten bol to dlatego ze ci wychodzi ta 8 ? To az niemozliwe by tak bolalo 😳
Eeee tam , mozesz marudzic , po to tu jesttesmy..
Ja tez mam dzis gorszy dzien. Caly dzien placze o wszystko. Ale u mnie to nie zwiastun porodu 😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie szyjka miękka, krótka, przepuszcza palec. Także nie wiadomo kiedy się zacznie, bo może oczywiście kiedykolwiek
No i w sumie tyle z mojej wizyty, wody ok, wszystko ok. Głowa nisko, więc pomiarów wagi nie było i nie będzie
Czekamy na poródWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 15:03
alex0806, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Dośka, blair., Beti82, Ani0nka, Szczęściara, Meggs, tęczova, Biegającą-mama, Martek&M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Suunshine super wiesci ☺
Ale to jak glowa nisko to nie idzie zrobic pomiarow dziecka ? Nie czaje..
Leje jak z cebra, spacer odpada, więc idę skakać na piłkęmoże to pomoże na przyspieszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 15:27
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Przedszkolanko normalnie masakra!! Co Ci się tam stało, że aż tak boli 😱
bez antybiotyku się nie obejdzie niestety
żeby tylko się żaden ropień nie rozwinął
no i po porodzie raczej do pożegnania się z ta 8 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Sunshine nam położna tłumaczyła, że jeden palec to 2 cm, czyli masz juz rozwarcie na 2 cm?
Ja też pod gabinetem, 2 osoby na tę samą godzinę, poumawiane co 5 min... brawo! No i trzeba się ścigać z innymi do gabinetu, jak się drzwi otwierają, także będę miała trening 💪
Lekarz na wizycie tylko powiedział, że ujście zewnętrzne i wewnętrzne przepuszcza palec, ale o rozwarciu nic nie mówił ani o centymetrach. -
Beti, dziś to chyba nas wszystkie zaskoczyłaś! Też siedzę cicho, ale zaciskam kciukasy, żeby było wszystko dobrze.
Ja chyba w końcu dojrzałam do tego, żeby myśleć o założeniu sprawy w sądzie.Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Sunshine03 szykuj się na poród u mnie w dniu przyjęcia do szpitala szyjka przepuszczala na jeden palec po kilku dniach już 4 cm🤪🤪 Pewnie by się samo zaczęło ale jak to szpital woleli wywołać poród który i tak zakończył się cesarka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 16:33
sunshine03 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro zbieram dokumentację i idę do prawnika rozmawiać o tym zarażeniu bakteriami po szwie. Zobaczę co powiedzą i czy coś będziemy dalej działać. Byłam dziś złożyć wniosek o kopię dokumentacji w tym szpitalu to myślałam, że mi serducho wyskoczy...
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy