Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:Monia ja jak urodziłam Basie i jechałam do Babci M to mnie pytała czy miałam cc znowu, to jej mówię z dumą, że nie, że sn się udało, że super i jaka jestem zadowolona, a ona do mnie "Jezu dziecko co Cię pokreciło, żeby się tak męczyć, jak mogłaś mieć jak w hotelu - pyk, przyjeżdżam, wyjmują dziecko i wychodisz do domku!" 😳
Także wyobrażenie babć o sn i o cc jest niesamowite 😅jak mogę chcieć sn zamiast cesarki
szczegolnie wśród tych znajomych, a takich właśnie mamy jakieś 95%, którzy dzieci nie mają. Zresztą wszystkie kobiety z rodziny też w szoku, że nie "załatwiłam" sobie cesarki -
Beti, co za news! Kreska jest jak nic, widze ją. Tez nic nie mowie, czekajmy co dalej, a Ty kombinuj z dupkiem.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti ja tam zaciskam kciuki ✊
Dupka 2x1 dziennie, więcej to tylko w przypadku plamień czy krwawień. Organizm i tak tych 6 tabletek w życiu by nie przyswoił. A Twój prog na pewno jest i tak na wysokim poziomie. Na jakiej dawce heparyny jesteś?
Edit. Cykle bezowulacyjne to te najszczęśliwsze 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 10:40
Beti82, Biegającą-mama, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Poprostu dziewczyny podchodze do tego jak do pozytywnego testu a nie ciąży
Juz mi tak wmówiono ,ze mam słabe komórki ,ze nie wierze w naturalną ciąże u siebie.
Fajnie ,ze cos sie zadziało bez stymulacji .Wezme wiecej dupka niz zawsze i poczekam .Nic wiecej nie moge zrobic -
Meggs wrote:Beti ja tam zaciskam kciuki ✊
Dupka 2x1 dziennie, więcej to tylko w przypadku plamień czy krwawień. Organizm i tak tych 6 tabletek w życiu by nie przyswoił. A Twój prog na pewno jest i tak na wysokim poziomie. Na jakiej dawce heparyny jesteś? -
Beti, siedzę cicho i się jaram 😘
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
"Jak się tu cieszyć jak ciotka Beti taka zdystansowana" 😂 Beti. Nic nie mówimy.
Niezapominajko a mi się rożek bardzo przydał bo nie umiałam w te szpitalne szmaty tak ładnie Małego zawinąć i generalnie rożek mnie uratowałpoza tym było mi wygodniej go szybko wyjąć z niego niż odwijaća potem żeby śpiącego spowrotem wsadzić 😂
U nas wczoraj ponad 2 godziny nieutulonego płaczu po szczepieniu. Oby żadna z Was nie musiała tego przeżywać. Płacz bez sekundy przerwy, rozrywający serce, zupełnie inny niż normalne histerię. Dziecko kurczowo trzymajace się szyi bo samo nie wie co się dzieje... Masakra!Nikodemka, Niezapominajka2, tęczova, tere-fere, blair., Beti82, Biegającą-mama, OlivkowaMama, sunshine03, Szczęściara, Ani0nka, Wik89, Meggs, Dośka, madziorek86, alex0806, przedszkolanka:), Lami, VianEthel2, Pestkaa, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
To sn wg mnie ma prawo sie udac jedynie gdy przed czasem tzn kolo 37, 38 tc wzueloby mnie samo, w domu, bole , skurcze i najlepiej wody. Ale z taka szyjka to nawet polozna mi mowila zebym sie nie ludzila. Ha nawet magnez odstawilam i nic. Jakies bh pojedyncze nan i co .. Nic.
-
Domi jaki on sliczny
Biedactwo,mamusia niech utuli -
Niezapominajka2 wrote:Heh, niby psikus, ale właściwe dlaczego miałoby być inaczej 😉 Twój lewy jajnik ma skuteczność 100% Beti. Będę sobie spokojnie sprawdzać jak to się rozwinie, trzymam kciuki ☺
Kark myślę, że to dobra decyzja z tym nienastaeianiem budzika, ja też w tej konkretnej sytuacji co Ty jesteś bym tak zrobiła.
Monia może jednak uda się sn jeśli tak bardzo tego chcesz 😊 życzę Ci tego!
U mnie na stronie szpitala każą wziąć rożek... wiec nie jestem pewna, czy mi ją zawiną, chyba tylko jak nie będę miała swojego.Wik89, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Domi lubię oczywiście za zdjęcie młodego adonisa z płuckami 😍 Ale płaczu wspolczuje! Sama szczepionka u maluszka to dla mnie rozerwane serce.
Apropo szczepień my na gruźlicę dopiero za ok 5 tyg bo był podany antybiotyk na zapalenie płuc .. ale przysługuje nam 5w1 plus " lepsze " pneumokoki ale jeszcze się nie orientowałem jakie to.. -
Nikodemka wrote:Beti, co za news! Kreska jest jak nic, widze ją. Tez nic nie mowie, czekajmy co dalej, a Ty kombinuj z dupkiem.
Tylko takim sposobem moze mi troche przybraknąc do wizyty
Ale to bede sie pozniej martwic -
Biegającą-mama wrote:Beti i to był cykl bez stymulacji ani zastrzyków chyba? Zaskoczyłaś nas ale jak pisałaś relacje z kliniki to coś czułam ze tak może być...
A na podgladzie bylam u dziadzi gina i powiedzial,ze pecherzyk brzydki co sie Nona smiala ,ze to po starym hahah
Ten z kliniki mnie badal w wtorek i powiedzial ,ze nie mialam owulacji
Proga sprawdzalam 7-8 dpo to wyszedl 15,23Biegającą-mama, tęczova lubią tę wiadomość
-
Kijanka wrote:Beti
Trzymam kciuki!
Który masz dzień cyklu?