Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia a z której strony ja nie mam pieprzyka ale mega mnie szczypie skóra i piecze pod prawa piersią myślałam ze może to od rozciągania albo od zgagi.
No Beti może Brdzie jak u mnie ciąże z bezowulacyjnego.
Nikodemko a może podejdź na IP żeby tak się nie stresować albo prywatnie gdzieś.Beti82 lubi tę wiadomość
-
IP w moim przypadku nie ma sensu, bo ten szpital jest naprawde tragiczny. Zostawia mnie na oddziale i beda dawac nospe, to samo robie w domu. Sprobuje poszukac kogos prywatnie...
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti do poniedziałku niedaleko
patrząc na to że cały pierwszy trymestr to wielka niewiadoma. Oby tym razem było wszystko ok i z brzydkiego pęcherzyka powstała piękna, zdrowa ciąża
Nikodemko nie stresuj się. Leż cały weekend i tyleBeti82 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Pestkaa wrote:Beti to czekamy na rozwój sytuacji😊 masz testy na weekend?? Żeby nie było, że nie masz na co sikać i będziemy tu obgryzać paznokcie z ciekawości 😜
Pestkaa, Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:IP w moim przypadku nie ma sensu, bo ten szpital jest naprawde tragiczny. Zostawia mnie na oddziale i beda dawac nospe, to samo robie w domu. Sprobuje poszukac kogos prywatnie...
A ten CI kazal do siebie w pn przyjsc tak? -
Beti - tak, mam przyjsc podejrzec czy ten skurcz przeszedl. Dla mnie jest niezrozumiale, ze on tak dlugo trwa/trwal. Mogl mi rownie dobrze dac wczoraj nospe i kazac przyjsc za 2h.
-
Beti kreseczki ciemnieją 😊 ale nic nie nakręcam, czekamy na spokojnie na rozwój (pozytywny oczywiście) sytuacji ✊
Dziewczyny a co do tych brodawek czy wystających pypciów to ponoć one znikają samoistnie po porodzie. Czytałam że w ciązy to częsta przypadłość, także narazie je zostawcie a po kilku tyg nie bedzie po nich śladu 😊Beti82, Pestkaa, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - tak, mam przyjsc podejrzec czy ten skurcz przeszedl. Dla mnie jest niezrozumiale, ze on tak dlugo trwa/trwal. Mogl mi rownie dobrze dac wczoraj nospe i kazac przyjsc za 2h.
-
Nikodemko z ciekawości też próbowałam coś znaleźć nt ale tak średnio jest co, znalazłam m.in. coś takiego:
Co prawda to nic nie wyjaśnia, ale najwidoczniej się po prostu może tak wydarzyć. Jeśli bardzo się niepokoisz to może spróbuj jeszcze gdzieś u kogoś to skonsultować. Ja chyba poczekała bym do poniedziałku -
U mnie noc tragedia. Po kąpieli moje dziecko oszalało i chyba wykonało kilka obrotów o 360° w moim brzuchu. Po tych wygibasach tak brzuch zaczął mi się napinać i twardnieć ze do rana sie stresowałam i zastanawiałam czy to już czas na szpital. Na rano zaaplikowałam scopolan (swoją drogą jak ktoś nie zna to mega polecam - to czopki , ale nospa przy nich się chowa, można w ciąży, moje szpitalne odkrycie) i jest troche lepiej. Dziś leże plackiem i zobacze jak sytuacja bedzie sie rozwijać.
-
Meggs, bardzo dobrze, leż cały dzień i rozmawiaj z Wikusiem. Nie wiem jak Tobie, ale mnie nie pozwolili dotykać brzucha a usg do 34tc to mialam na speedzie robione żeby jak najmniej jeździć po brzuszku.
Uściski dla Was!!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My wczoraj szczepienie - ja nie wiem po kim mam takie dzielne dziecko - praktycznie nie płakał 🙈 Mierzy 66cm i waży 6600
I poszło gładko, bez temperatury w nocy i marudzeń 🙌🏻🙃Pestkaa, Meggs, sunshine03, Dośka, Domi_tur, Biegającą-mama, Niezapominajka2, madziorek86, przedszkolanka:), tęczova, Szczęściara, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Beti - tak, mam przyjsc podejrzec czy ten skurcz przeszedl. Dla mnie jest niezrozumiale, ze on tak dlugo trwa/trwal. Mogl mi rownie dobrze dac wczoraj nospe i kazac przyjsc za 2h.
Nie stresuj się i spokojnie czekaj na poniedziałek!Będzie dobrze wszystko!
Gdyby miało być coś źle, to lekarz by Cię poinformował, pamiętaj o tym!