Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kozgo i Pestka js mam to samo, tyle mięsek mi się porobiło zwłaszcza na szyi, że szok! Myślałam ze jestem jakaś dziwna a to normalne chyba😁
-
Pestko, tez to czytalam. Tylko, ze ona byla w 20 tyg a ja w 13... nie wiem czy to nie za wczesnie na takie akcje.
Meggs - no wlasnie zaluje, ze nie poprosilam go o scopolan. Tez go bralam podczas miesiaczek, bo nospa zupelnie na mnie nie dzialala. Lezcie, to jeszcze nie ten moment
Sunshine - masz racje, staram sie opanowac i chyba musze wytrwac do poniedzialku, bo z tego co widze, to i tak nigdzie sie nie dostane.
Beti - piekne kreski.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Meggs, bardzo dobrze, leż cały dzień i rozmawiaj z Wikusiem. Nie wiem jak Tobie, ale mnie nie pozwolili dotykać brzucha a usg do 34tc to mialam na speedzie robione żeby jak najmniej jeździć po brzuszku.
Uściski dla Was!!
A mały 🦔 to super dzielny chłopak! I już taki duży! Jejku jak ten czas leci 😍 -
Dziewczyny przyszly mi wyniki nasienia rozszerzone i chyba tak cudownie nie jest
HBA 75 % w opisie ,ze ponizej 80 jest obnizona dojrzałosc i funkcja
DNA -18 % plemników z fragmentacja DNA
wnioski-82 % plemników prawidłowych
Dobry potencjał do zaplodnienia <15
obnizony potencjał do zaplodnienia 15 %-30 %
wysokie ryzyko nieplodnosci > 30
Chyba lipa co ?Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście tutaj wszystkie bardzo doświadczone i może któraś miała podobny przypadek?
Miałam zabieg łyżeczkowania ponad 4 tygodnie temu(miałam pusty pęcherzyk ciążowy) bo zabiegu plamiłam tylko kilka dni. Po ponad 2 tygodniach od zabiegu trochę nas z mężem poniosło🤷🏻♀️ Wczoraj był 11 dzień po współżyciu i wyszedł wieczorem pozytywny test. Czy myślicie, że to może być we krwi jeszcze beta po poprzedniej ciąży? Ostatnia beta wynosiła 9200 ale była robiona 1,5 przed zabiegiem i wtedy przyrost był około 30%, wiec rosła słabo i nie była bardzo wysoka. Oczywiście zrobię betę w przyszłym tygodniu, a jutro i w niedziele zrobię testy i sprawdzę czy ciemnieją...
-
Beti wspaniale to wyglada, trzymam mocno kciuki😘
Nikodemko ja wierze w to, ze lekarz wie co robi, ale jak masz sie tak stresowac, to mozesz sprobowac jeszcze gdzies prywatnie sie dostac na konsultacje. Moze chociaz popros smsem swoja gin wczesniejsza o rozmowe krotka i zapytaj sie jej czy w Twojej sytuacji masz jechac dzis na jakies usg czy czekac do poniedziałku..
Moj maz sie umowil do urologa na wtorek, chce jeszcze skonsultowac te wyniki. Operacji na razie nie umowil choc skierowanie juz ma od tygodniamam nadzieje, ze po tej wtorkowej wizycie od razu to ogarnie
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti lipe to ja mam 😜
Nie no serio mysle ze to nie sa zle wyniki, ale fakt ze ciuuut ponizej normy hba, mozesz to skonsultowac na następnej wizycie w tej klinice, jesli w ogole bedzie potrzebna!
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Beti lipe to ja mam 😜
Nie no serio mysle ze to nie sa zle wyniki, ale fakt ze ciuuut ponizej normy hba, mozesz to skonsultowac na następnej wizycie w tej klinice, jesli w ogole bedzie potrzebna!
I pewnie zamiast do niego to sie do Androloga tam zapisze
Bo ja mialam jechac na podglad pecherzyków czy urosly.A wiadomo ,ze jak dostane @ to pewnie nie wezme teraz leków bo niby nie wolno po cb -
nick nieaktualnyInga28 wrote:Dziewczyny jesteście tutaj wszystkie bardzo doświadczone i może któraś miała podobny przypadek?
Miałam zabieg łyżeczkowania ponad 4 tygodnie temu(miałam pusty pęcherzyk ciążowy) bo zabiegu plamiłam tylko kilka dni. Po ponad 2 tygodniach od zabiegu trochę nas z mężem poniosło🤷🏻♀️ Wczoraj był 11 dzień po współżyciu i wyszedł wieczorem pozytywny test. Czy myślicie, że to może być we krwi jeszcze beta po poprzedniej ciąży? Ostatnia beta wynosiła 9200 ale była robiona 1,5 przed zabiegiem i wtedy przyrost był około 30%, wiec rosła słabo i nie była bardzo wysoka. Oczywiście zrobię betę w przyszłym tygodniu, a jutro i w niedziele zrobię testy i sprawdzę czy ciemnieją...Kijanka lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Beti 😍😍😍 Ale Cii, czekamy na spokojnie co Ci się w macicy wykluwa 😘
Julek ostatnie 2 dni daje popalić, Tosia ma dziś przerwe po szkole jak czeka na chór i dostała misje kupić smoczek dla brata. Myślałam, że będzie jak z Basią - bezsmoczkowa, ale ten gość ewidentnie ma odruch ssania stąd do kosmosu 😓 Bez ssania nie jest w stanie zasnąć, a nie będę ho karmić co godzinę 😌
Wczoraj wieczorem dowiedzieliśmy się, że Klara, która urodzi się w marcu będzie moją i M chrześnicą 😊 M i mój brat się tak spili, że w nocy M nie dał rady przebrać Julka, bo po otwarciu pampersa pobiegł żygać 😂 A Tosia rano do szkoły autobusem musiała jechać 😝
No i... U nas było 🙈😈
ehh w dupe z tym wszystkim -
blair. wrote:Beti to bardzo niewielkie odchylenia od normy, to nie jest żadna lipa
więcej antyoksydantów w diecie, mało stresu
Bo jemu sie wydawalo ,ze takie cudowne ma wszystko i cacy -
Po wizycie wszystko ok. Maly wazy 3200-3400 g.
Na usg szyjki nie badala tylko na fotelu i wszystko pozamykane. Nie szykuje sie na porod .
Mam szanse na sn.
Gbs pobrany. Nastepna wizyta 4 pazdziernik i wtedy sie okaze czy cc czy sn. Mam kupic se liscie malin i uprawiac sex z czego maz ucieszony.
Powiedziala ze gdyby szyjka sie przygotowywala to ona by mnie juz dzis dobrze przebadala wiec nie wiem co ma na mysli chyba masaz ( o boze.. )
Ale narazie to nie ma sensu bo nic sie nie dzieje. Troche mi ulzylo ze jeszcze mi nie wystawila tego cholernego skierowania. I jeszcze olejek mi powiedziala kam sobie zapodac po lyzeczce . ale cholera zapomnialam jaki to mial byc ..Meggs, Beti82, blair., Biegającą-mama, Wik89, Niezapominajka2, Dośka, sunshine03, Pestkaa, tęczova, przedszkolanka:), madziorek86, tere-fere, Ani0nka, Szczęściara, Słoneczko123 lubią tę wiadomość