Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Magda, rzepakowepole, a myślicie, że dobrze jest się zapisać do neurologa tak po prostu? Choćby z powodu cc, żeby ją ktoś obejrzał?
Myśle, że takale poczekaj jeszcze chwilkę. Jak lekarze nic nie mówią, że jakaś asymetria czy obniżone\wzmożone napięcie, to ja bym poszła jak mała skończy 2 miesiace.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 13:21
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Ehh Malinko taki spam to ja moge codziennie ogladac
( co to za testy? )
U mnie srednio hah
Nie mam totalnie zadnych objawów.WIem,ze to nic nie znaczy bo poprzednio mialam i nic z tego nie bylo.Ale az dziwne ,ze jeden organizm -3 ciąże i 3 rozne odczucia.
Chociaz jakby mnie cycki bolaly ...a tu nic
A tak poza tym staram sie wmawiac sobie ,ze sie nie denerwuje haha
Bedziesz miala dzisiaj wynik bety??
nic się kochana nie stresuj. Ja przez całą ciążę nie mam właściwie żadnych objawów. A wszystko jest w jak najlepszym porządku
Nona lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny obiecuję ,że za każdą ósemkę Waszą już wycierpialam,więc możecie być spokojne ;p
Monia nikt się nie podejmie 10 dni przed tp zwłaszcza teraz z niewiadomą sprawą co jutro zrobią..
Nona słabiutka..dentosept to masakra jak boli po nim..jedyną ulgę chwilową przynosi olejek goździkowy i apap.
Meggs mam za dużo,tyle wiem ;p -
Meggs wrote:Dziewczyny ile miałyście ciuszków w rozmiarze 56 i 62? Po ile body, spodenek, pajaców?
pajacy - pizamek do spania mialam chyba 5 / 3 krotki rekaw dwa dlugi. Teraz mam 7
body dlugi i krotki po 12 a spodenek chyba 4 pary plus jakies 2 na szelkach.
Teraz mam 12 body dlugi, 5 bluzeczek, 6 body na ramiaczkach i spodenek mam teraz 10par, plus dwie bluzy bez kaptura i dwie z kapturem i sweterki co kupilam za duze a spodenek tyle, bo jeszcze te z lata co byly za duze sa dobre. A teraz kupowalam z takim lekkim ociepleniem. 2 kupilam w Hadze w prajmarku i 2 w smyku
Tylko ja od razu 62 bralam wszystko - na 56 mialam 2 bodziaki i 2 pajace plus ten zestaw na przebranie od mamyginekologWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 13:58
Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Tak,jutro o 9 na pewno usg,pomiary itp.i decyzja.
Raz myślę, że mnie już zostawią na wywołanie a raz,że dadzą mu jeszcze te kilka dni (może przez antybiotyk?). Nie wiem sama,zapewne wszystko się okaże jak sprawdzi jak łożysko,przepływy,ktg może.. jestem przygotowana na wszystko już. -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Dziewczyny ile miałyście ciuszków w rozmiarze 56 i 62? Po ile body, spodenek, pajaców?
Za dużo 56😂 chociaż Szymek miał 53cm to po dwóch tygodniach już wjeżdżały niektóre 62. Teraz ma 60cm i wszystkie 62 są na styk bo jest Pulpecikiem 😁
Teraz bym kupiła po 3-4szt 56 i przynajmniej po 6 wszystkiego z 62:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 18:10
blair., Dośka, alex0806, Malinowa91, Lami, Meggs, tęczova, Pestkaa, madziorek86, Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:), Szczęściara, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Dokładna liczba aktualnie 62:
4x pajacyk
5x spodenki-półśpiochy
3x śpiochy
7x body kr rękaw
7x body dl rękaw
3x czapka
3x apaszka
3x sweterek
1x kombinezon
Większość ciuchów i tak leży w szufladzie, a piore rzeczy młodego tak co 3-4 dni.Malinowa91, Meggs, Kijanka lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Przedszko, wierzę że będzie dobrze i zaraz będziesz tuliła Olusia, a o problemach zapomnisz :*
Meggs ja nie liczyłam na sztuki, ale wiem że miałam za małoLaura urodziła się 52 cm, 2760. Na szybko mąż dokupował body z długim rękawem na 56 i 50 dostaliśmy kilka od znajomych. Ale teraz powoli pajace 56 robią się za małe, bo ona ma długie nogi
Już zaczynam odkładać na bok niektóre ubranka
Też rozmiar rozmiarowi nierówny, np spodnie niektóre ma 62 zakładane i są na styk, a w 56 takich ze stópkami to się topi np z pepco. Ja kupując się bardziej nastawiłam na 62-68. Mam tak piękne ubranka z HM, Primarku itd na te rozmiary, że tuczę dziecko żeby dorosło!
Moja siostra mi masę z Londynu poprzywoziła, czekają.
Meggs, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵