Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasztanek wrote:Vian, co do psychologa, to tak jak każdy inny lekarz musi być "szyty na miarę" konkretnego przypadku. Może akurat ta kobieta nie ma wielkiego doświadczenia w przypadkach jak Twój. Są różne rodzaje terapii, szukaj tej, która Ci podpasuje. Ja miałam dwa podejścia do tego samego psychologa w odstępie kilku lat i czułam, że nic z tego nie wychodzi. Później trafiłam do "mojej" pani psycholog, która zaproponowała coś zupełnie innego, inny rodzaj terapii, przeszłam i jestem innym człowiekiem. To ważne, żebyś czuła się dobrze i ufała lekarzowi.
Dziękuję Kasztanku. Właśnie czuję, że z nią nie mogę złapać kontaktu. Mam wrażenie, że ona na siłę próbuje zmienić moje podejście np. w kwestii chodzenia na cmentarz. (Uważa, że 2 razy w tygodniu to za dużo i mam zmniejszyć do raz na tydzień a najlepiej raz na 2 tygodnie). A ja się źle z tym czuję, ja mnie długo nie ma. Myślę o zmianie, najlepiej na tą, którą miałam na neonatologii, bo też powtarzanie w kółko całej historii fajne nie jest.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nona tak,zostaje mąż a mnie zawozi jakby co tata. Rano jadę sama jak na normalną wizytę. Później mój ma 2 dni na Pole i 2 dni urlopu z listopada a później muszę już urodzić,nie ma bata.
Moja też miała szał na Psi patrol,póki co lekko przeszło ;p
Domi ale masz słodziaka! Aż żal,że się tak męczy..
Monia trochę,dzisiaj je może wezmę w obroty ;p
Malinowa wspaniale 🥰🥰gratuluję!!
Nikodemko uciekaj od męża,myj ręce często i nie oddycha jego powietrzem,dużo okna otwieraj. Obyś nie złapała..
Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej, maz po wizycie, relacjonowal mi przez tel. Generalnie urolog nie powiedzial niczego przelomowego i tez skonstatowal, ze opcje sa rozne
powiedzial, ze mąż jest jego zdaniem dostatecznie zdiagnozowany i nie ma potrzeby dalszych badan (tu jestem „rozczarowana” troche, bo po cicju liczylam, ze moze nowy pekarz spojrzy na wyniki i dostrzeze, ze warto by zrobic cos jeszcze, np badania na obecnosc jakichs bakterii czy cos) i że ma w zasadzie trzy opcje - kontynuowac terapie CLO bo tezy miesiace to malo i jeszcze nie wiadomo do konca, co to daje, cos poprawilo (ruch, liczba) cos pogorszylo (morfologia) ale te pare miesiecy moglby jeszcze kontynuowac terapie, bo moze bedzie wieksza poprawa, druga opcja to in vitro a trzecia to operacja zylakow. Co do operacji to powiedzial, ze raczej nie zaszkodzi ale tez trudno mu powiedziec jaka bedzie poprawa i ze ogolnie mąż ma czas i zebysmy nie czuli presji czasowej
Zadowolona z tego nie jestem, bo znowu brak konkretnego wskazania, podejrzewam ze maz w zw z tym zapisze sie na operacje ale panstwowo z terminem za X miesiecy i tyle. Pewnie nie bedzie juz chcial zapisywac sie do kolejnego urologana razie, bo ten dzisiejszy tez jakis polecany. A ja psychicznie nie daję sobie rady i nie uwazam, ze mamy czas albo inaczej - ten argument mnie nie pociesza nijak. Eh. Z drugiej strony dobrze moze, ze dal mezowi troche nadziei na poprawe, to dla niego z kolei wazne psychicznie myślę. No nic, wieczorem sie widzimy i bedziemy rozmawiac o tymII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tere-fere wrote:Dokładna liczba aktualnie 62:
4x pajacyk
5x spodenki-półśpiochy
3x śpiochy
7x body kr rękaw
7x body dl rękaw
3x czapka
3x apaszka
3x sweterek
1x kombinezon
Większość ciuchów i tak leży w szufladzie, a piore rzeczy młodego tak co 3-4 dni.
no to u nas przebierando srednio 2x dziennie 🙈💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Słodkie mamy jaką macie normę po posiłku?? Byłam u diabetologa ale nic się nie dowiedziałam mam jeść i mierzyć cukier za dwa tygodnie kontrola. Totalna zlewka jeszcze ponad godz czekałam żeby dostać tylko receptę jakby nie mogła tego pielęgniarka dać..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi co za pulpecik. Jaki już duży..
Meggs u mnie dużo za dużo bodow na długi rękaw 56 ale to wygrzebalam z ciuszków małej. Sądzę że nie będę miała wielkiego dziecka to wolę mieć więcej. Tymbardziej że dziecko sporo ulewa. W październiku kupuje resztę ubranek. Nie mam dużo pajacy bo to tylko do spania.
11.2015 pjp(*)
Meggs ja mam tyle z 56
Body na długi 14
Body na krótki 1(muszę dokupić)
Pajace 3
Śpiochy 1
Pół śpiochy 7
Z 62 mam niewiele:
Body na długi 6
Body na krótki 3
Pajace 4
Półśpiochy 2
Spodnie 3
Komplet dresow 1
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Wiki ja nic mądrego nie powiem bo sie poprostu nie znam.
Ale bardzo sensownie Blair napisala.Na operacje bym meża zapisala na bank.Nawet jak troche poprawią sie wyniki to zawsze na plus.A nie wierze ,ze sie nie poprawiąWik89 lubi tę wiadomość
-
My już po wizycie, Alek waży już całe 3kg 🙈 duży brzuch i duży chłopak, ja też już 15kg na plusie. Dziś był paciorkowiec grany i być może to on jest powodem infekcji moich ciągłych, okaże się za 2 tyg. I już co czwartek będę jeździć na ktg.
blair., alex0806, Malinowa91, Meggs, Szczęściara, Nona, Pestkaa, sunshine03, Wik89, Beti82, madziorek86, Słoneczko123, Kijanka, przedszkolanka:), Dośka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny