Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wskakuj w sexi bielizne, wypachnij sie jakimis olejkami i do boju 😎
Dzieki kochane! Tak chyba zrobimy, ze ma sie zapisac na te operacje a w miedzyczasie niech jeszcze chwile kontynuuje to leczenie może. Eh nie wiem w rozterce jestem. Zobaczymy, na pewno nie bede odkladac decyzji o in vitro w nieskonczonosc
Anionka dobre wiesci!Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
blair. wrote:Beti, o której jutro wyniki? ☺️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dośka ja za tydzień mam fizjoterapeutkę i będę się uczyć tego, a Ty skąd wiesz jak to robić?
-
nick nieaktualny
-
Ja mam infekcje wiec masaż krocza jest wykluczony z tego co czytam. Mam nadzieje ze mam tego paciorkowce dadzą antybiotyk i będzie po, bo już 3 raz mam brać pimafucin😪
-
Nona wrote:Taa, ja masuje. Wibratotem
Przed pierwszym porodem olejkiem masowa mąż co wieczor! pod koniec ciąży !!!Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja to juz nawet nie pamietam co to seks 😱 nawet masaz krocza brzmi dla mnie calkiem seksi haha
przedszkolanka:), Dośka, Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moja koleżanka odsprzedaje moj laktator, ktory jej sprzedalam, bo go nie uzywa. Uzywa tylko smoczka i malej butelki. Laktator jeszcze nie jest wystawiony na olx, bo najpierw pisze tu Wam.
Medela swing, bez smoczka calma i z butelka 250ml nie 150ml (w zestawie jest ta mala, ja sobie dokupilam potem duza) i z dwoma rozmiarami nakładek na pierś - S i M.
Cena 300zł do lekkiej negocjacji. Dajcie znać
Kupiony na gemini, na gwarancji do maja 2021Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 20:47
💙11.06.2019
💙 05.08.2021