Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Tęczova kciuki za wizytę 🤗 czuję że też będziesz czerwcowa 😘
ale za kciuki bardzo dziękuję 😘
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
blair., Meggs, Dośka, Pestkaa, Lami, alex0806, Słoneczko123, madziorek86, Beti82, tere-fere, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona, mój też się nie zgadzał na iui, a na ivf to już w ogóle. Teraz czeka na iui tak samo jak ja i czyta o dofinansowaniu do ivf. Może musi dojrzeć do tego i do drugiego dziecka.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Dziewuchy, gdzie te krzesła się znajdują? Chociaż podjadę przysiąść na chwilę na takim i potrzeć pośladkami na szczęście.
Nona, a jakby spróbować przekonać męża, że to dla zdrowa, bo niby skąd takie wyniki, trzeba to wyjaśnić, żeby był zdrowym facetem w pełni sił, a iui przy okazji tylko się zrobi. Poza tym teczova ma rację, może mu to pragnienie drugiego dziecka przyjdzie za chwilę.Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Hahaha dokładnie to moje krzesełko 🤩 łapaj moje wiruski 😋 po wizycie zawsze też grzebie w cukierkach i zjadam wiśniowego 😋 czekam na wieści!
tęczova lubi tę wiadomość
-
Meggs, za późno napisałaś, nie zjadłam cukierka 😭
Dziewczyny, aż się trzęsę z emocjijutro iui 😍
Meggs, alex0806, VianEthel2, Kasztanek, OlivkowaMama, XxMoniaXx, blair., Malinowa91, Lami, Słoneczko123, Nikodemka, Niezapominajka2, madziorek86, sunshine03, Beti82, tere-fere, Szczęściara, Wik89, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Tęczova to trzymam mooooocno kciuki
O której?
tęczova lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Tęczova, ale sexi nózia! Zrażaj się! Oczekujemy wysypu owocków!
Nonka, najpierw wróćcie do rozmowy, że musi iść sprawdzić dla swojego zdrowia co i jak, bo jak np hormony odpowiedzialne to wyłysieje i mu nie będzie stawać. Wymyślam pewnie bo na męskich sprawach się nie znam, ale Twój pewnie też nie, więc może łyknie. A jak nie to przebieramy madziorka za brzuchtą wróżkę, jak nie spełni jej prośby to myszy się zalęgną itd, strach ryzykować 😉Nona, alex0806, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tęczova to ja myślę że mój pakiet ci się przyda ;p jutro twój szczęśliwy dzień!!!
A ja za to chyba mam infekcję pęcherza albo coś. Czuje się tak jakby mi wiatr hulał na dole. Zaraz posyłam męża do apteki po żurawit. Wyniki za to przyszły i henoglobina już wzrosła do 13.1 Więc super. Reszta morfologii też książkowa. Tsh jeszcze nie wzrosło bo niecałe 0.8 A dawka o wiele niższa. I żelazo 64 tylko przy normie 60-180tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵