Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Podlogi pomyte, kurze wytarte.. Codziennie juz myje 😳 za chwile naprawde rozwaze opcje mycia sufitow 😳😜
Nona, sunshine03, Lami, blair., Pestkaa, Niezapominajka2, alex0806, tere-fere, Beti82, Biegającą-mama, tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Buahaha, Monia, miałam proponować mycie sufitów, ale doczytałam do końca Twoją wypowiedź 😂😂😂
Madziorek, jaka duża Twoja Lila! 😍
W ogóle mam problem z moim telefonem, bo jak mała się urodziła to powysyłałam znajomym wiadomość "To jest nasza mała Nona" 😂 Mój słownik po prostu sam poprawił znając częstotliwość używania Nony 😁 Teraz znowu jak pisze na forum Nona to mi poprawia na Nina. Muszę pilnować tej autokorekty, bo się uwzięła.Niezapominajka2, blair., Pestkaa, Nona, alex0806, tere-fere, XxMoniaXx, Beti82, Nikodemka, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mój też z poziomicą w oczach, po kilka razy sprawdza czy aby na pewno równo🤦 to dobra acz męcząca cecha :p Haha już widzę jak Meggs, Lami i nasi szanowni panowie Niezapominajko, składają razem w dzikiej rozkoszy meble dziecięce forumowych dziewczyn 😂😂😂
Niezapominajka2, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:No cos dlugo sie nie odzywa nasza Przedszkolanka ..
Tak nie można hahahNona, XxMoniaXx, Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny😊
U mnie beta 286❤ wiec chyba jest dobrze😊
Ale... tsh skoczylo mi do 2 i zelazo mam ponad norme.Pestkaa, Lami, Nona, Biegającą-mama, Beti82, Nikodemka, tere-fere, blair., Meggs, XxMoniaXx, tęczova, Ani0nka, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Słoneczko123, sunshine03, Szczęściara, alex0806, madziorek86, Dośka, Magda - mbc, Martek&M, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
My chcemy po szczepieniach też w górki na 3 dni, chce tam gdzie byliśmy z brzuchem. Potrzebuje sauny, jacuzzi i basenu 😁 Może wyjdzie nam wyjazd z bocianią bliźniaczką. Niech nas lokują dla dobra innych gości na osobnym piętrze 😀 Ci znajomi mieli plany, że z 3 miesięcznym maluchem wczasy samolotem, pod koniec ciąży zmienili zdanie, że może wrzesień nad morze autem, wrzesień się kończy a oni coś się nie mogą zorganizować, trochę utknęli. Bociania bliźniaczka starsza o 5 tygodni, a oni dalej przeżywają CC, że nie taki mieli plan i to zniszczyło im wizję porodu i pierwszych chwil i dni z dzieckiem. Kurde, mówię im, ludzie 9 tygodni temu to było, ruszać do przodu, dzieckiem się cieszyć nie rozpamiętywać i się nakręcać dalej. Dlatego dziewczyny, nie nastawiać się na jeden scenariusz, bo później siada na dekiel.
Nona, tere-fere, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Malinowa91 wrote:Dziewczyny😊
U mnie beta 286❤ wiec chyba jest dobrze😊
Ale... tsh skoczylo mi do 2 i zelazo mam ponad norme.
Ja dzisiaj tsh 2.1 zwiekszam dawke euthyroxuMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
Malinko 💞💞💞💞 Pięknie!!! Tak się cieszę!
Na następny poród zrzuta na kamerkę go pro, bo ciężko usiedzieć jak się nic nie wie. Bierzcie przykład z Kark, u niej to wszystko było wiadomo 😀 Ja jeszcze naćpana trochę byłam i zamiast spać to odświeżałam twardo do 2, zasnęłam po wieściach o Julianku 😁Nona, tere-fere, alex0806 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny