Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, Niezapominajko, wbijamy igłę pod kątem 90st do skóry, nie pod żadnym ukosem. Super, że sobie poradziłaś z pierwszym, z każdym następnym będzie lepiej. A jak już trafisz do szpitala to mów, że robisz sama, bo panie położne szybko wpuszczają płyn. Poza tym samej jak przykładam igłę do skóry i czuję jakiś tam ból to nie pcham dalej, tylko zmieniam miejsce. Przy końcówce ciąży czasami "badałam teren" z 5 razy, zanim znalazłam odpowiednie miejsce.
Meggs wpadam do Ciebie z pomocą. Skręcanie mebli moja pasja 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 10:52
Niezapominajka2, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestka, już 40 😮 Nie no...
Dziewczyny na ostatniej prostej - wrzućcie zdjęcia brzuszków 😍
Przedszkolanka ruszy machinę. Zaraz będą rozpakowywać się brzuszki jeden za drugim. Więc jak zaczniecie przejmować wszystkie brzuszki do oddania i jeszcze te zaległe to czuję wysyp bliźniaków na fioletowej stronie 👧👧 👦👦 👦👧przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
rzepakowepole wrote:Przedszkolanko jak tam?
Pestko obserwuj się ! A kawy chętnie bym się napila ale ząb tak napitala że się boję..Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie noc się zakończyła o 5, bolały mnie tak żebra i kręgosłup, że nie miałam już jak leżeć nawet 😓
A że dzień taki młody to już dzisiaj umyłam okna, podłogi, wysprzatalam kuchnię i łazienkę. Nasze mieszkanie chyba nigdy nie było takie czyste 🙈🙈🙈 jak to nie wywoła dzisiaj porodu to od jutra leżę plackiem i już nie podejmuję żadnego wysiłku, bo to bez sensu! 🤨
alex0806, Nona, Lami, madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Sun, ale sufitów nie pomyłaś?
Niezapominajko tak, prostopadle do fałdu skóryW szpitalu też sama sobie robiłam, tak jak Lami pisze, bo jakoś tym położnym z poporodowej nie ufałam^^ One takie oburzone były, że ja chciałam sama ;/
Żałuję, że nie dotrwałam do 40 tc, bo nie miałam 4 z przodu!Ale zaraz będą u nas 4 tygodnie, to chyba też się liczy ;p
Tęczova, dzisiaj wyślę do ciebie wiruski!Będę niedługo człapać na spacer z koleżanką to o pocztę zahaczę
tęczova, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti tak, kupiłam ten zestaw co Wam kiedyś pokazywałam. Jak będę mieć gotowy pokoik to na pewno Wam się tutaj pochwalę 😊 narazie to plac boju 😁 i to dosłownie.
Niezapominajko, gdyby to była ikea to na pewno bym zamówiła usługę składania mebli. Tutaj niestety takiej możliwości sklep nie oferował. A ja chyba przeliczyłam umiejętności teścia i męża , bo myślałam ze te 4 elementy to nie będzie taki problem. Gdybym wiedziała to chyba kogos z neta bym zamówiła.
Lami ❤ ja też uwielbiam skladanie mebli. Dla mnie to jak takie większe lego 🤩
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Meggs - bede wdzieczna, bo tez zastanawiam sie nad modelem Zara albo Retro. Najbardziej jestem ciekawa lozeczka
Lami - to jade z Toba, ja tez uwielbiam skrecanie mebli. U mnie maz z moim tata uniesli sie honorem, nie zajrzeli w instrukcje i mamy w pokoju szafe zlozona na odwrot -_- Az sie boje co to bedzie przy takiej ilosci mebli w nowym mieszkaniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona my z siostrzenica męża - obecnie 5 lat, tak od roku , półtora chodzimy do kina. Spokojnie wysiedzi 😊 ostatnio grany był król lew i siedziała jak zahipnotyzowana 😊 tylko my zawsze mamy w pakiecie jej 3 lata starszą siostrę ze sobą.
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs- na pocieszenie: u mnie też wszystko w proszku, ledwo co ogarnęliśmy sprzątanie po malowaniu (a i tak po łebkach), w sobotę dopiero M. skręca Paxa, a łóżeczko? Łóżeczko idzie od miesiąca i podobno dziś mają wreszcie wysłać... A suwaczek pędzi.
Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Kasztanek wrote:Czy któraś wie może czy tsh 0,7 to jeszcze jest ok czy już trochę mało? Ostatnio miałam 1,26, to było w wakacje.
Niezapominajko pytałaś jeszcze o wyniki, zwykle są po 16 a niektóre nawet pod wieczór. ZobaczymyNa pewno dzisiaj.
Kasztanek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona Kraina lodu to u naszych siostrzenic był hit. Chyba z 2 lata uwielbiały wszystkie postacie i wszystko musiałobyć z tym motywem 😋
Reset mojemu mężowi to sie nie śpieszy... w kółko tylko mowi ze do listopada tyyyyle czasu. A nic nie mowie o tym ze raptem wyszłam ze szpitala i w kazdej chwili moge tam wrócić.Nona lubi tę wiadomość