Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark, zazdro
Ja muszę się wyrwać na pocztę, wysłać Tęczovej-Pizzowej wiruski
Ale z rana poszłam po badaniach i było zamknięte
Teraz czekam na kuriera z apteki, ale wychodzi słoneczko więc Lauretta będzie chyba miała drugi spacer później
Rano była ze mną w labo. W ogóle nie zczaiła, że jedzie autobusem - zasnęła. Ogarnęłam na szybko, ludzi nie było wcale. Wróciłyśmy do domu i nadal śpi
Przedszkolanko, Malinowa, raz jeszcze kciuki
Ja też proszę o kciuki za dobre wyniki badań, bo martwię się o moją spadającą hemoglobinę po porodzie. Mam nadzieję, że się podniosłaWyniki pewnie po 16 najwcześniej. Żelazo i tarczycowe zrobiłam plus morfologia
Nona, madziorek86, Ani0nka, przedszkolanka:), tere-fere, tęczova, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszko - powodzenia, jestesmy z Toba ❤️
Meggs - pol nocy snilo mi sie, ze bylismy z mezem w odwiedzinach u Was i wyzarlam Ci cale jedzenie z lodowki 😂 W tym takie cieniutkie parówki sojowe. Mam cos z glowa.alex0806, przedszkolanka:), Meggs, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:aaaaa super KARK, korzystaj!
ja sama w domu na home office, yeah
A mi dziś przelozyli rozprawę wyjazdową z 9 na 15 wiec tez mam taki jakby home office, bede sie szlajac z komputerem od kawiarni do kawiarnialex0806, sunshine03, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Przedszko - powodzenia, jestesmy z Toba ❤️
Meggs - pol nocy snilo mi sie, ze bylismy z mezem w odwiedzinach u Was i wyzarlam Ci cale jedzenie z lodowki 😂 W tym takie cieniutkie parówki sojowe. Mam cos z glowa.Wik89, Meggs, Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Hahaha Nikodemko zapraszam 😁 parówek sojowych co prawda nie mam aktualnie na stanie ale znajdą się inne dobrocie 🍕🍕
Nasze mieszkanie tylko wygląda jak pobojowisko.... wszędzie wala się styropian i kartony od mebli. Do tego wszystko w proszku 😩 dramat jednym słowem.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Meggs meblujecie pokoj Wiktora?
super!
Serio patrzec na to nie moge... a do tego ile marudzenia 🙄 sama bym to wszystko poskładała.... -
Meggs - a jak ogolnie mebelki z Novelies? Dobra jakosc? Skadalicie juz lozeczko?
Zrobie dzis 🍕🍕🍕 na obiad, bo az mnie nosi. -
Nikodemka wrote:Meggs - a jak ogolnie mebelki z Novelies? Dobra jakosc? Skadalicie juz lozeczko?
Zrobie dzis 🍕🍕🍕 na obiad, bo az mnie nosi.Nikodemka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahaha Nikodemko zapraszam 😁 parówek sojowych co prawda nie mam aktualnie na stanie ale znajdą się inne dobrocie 🍕🍕
Nasze mieszkanie tylko wygląda jak pobojowisko.... wszędzie wala się styropian i kartony od mebli. Do tego wszystko w proszku 😩 dramat jednym słowem.
A kupiłas to mega łóżeczko co kiedys pokazywalas?
Czy zmienilas zdanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 10:35
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Pierwszy dzień 40 tygodnia przywitał mnie gęstym śluzem😏 nie jakoś dużo i nie żadna gęsta galareta, jak to ten czop to inaczej to sobie wyobrażałam. Sytuacja przedszkolanki mnie tak dziś nakręca, że poranek przeszedł bez kawy i nie mogę usiedzieć
Dośka, przedszkolanka:), sunshine03, alex0806, madziorek86, blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nona, przedszkolanka:), Nikodemka, Pestkaa, alex0806, Niezapominajka2, madziorek86, tęczova, Ani0nka, Biegającą-mama, blair., Szczęściara, Malinowa91 lubią tę wiadomość