Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko myślami również jestem z Wami ❤️ Oluś czekamy na Ciebie 😘
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Alex tak dzis powtarzam bete.. wlasnie sie zbieram.
Przedszkolanko ✊✊✊ jestem przekonana, ze bedzie i szybko i sprawnie. Czekamy na Olka po drugiej stronie brzuszka.
Sun ✊✊✊ za wizyte.
Beti bedziesz powtarzac jeszcze bete?Magda - mbc, tęczova, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Dziewczyny kochane czy któraś z was miała taka przypadłość???
Mianowicie wczoraj po południu jakieś cykliczne pobolewanie po bokach (głównie po prawej stronie), dochodzące jakby do pleców na lini krzyża, na lini podbrzusza gdzie zaczyna być widoczne wybrzuszenie ciążowe i brzusio twardy się robił jakbym miała przypięty kamień. Nir jakieś mocne, zakłulo, pobolalo i cisza. Za jakiś czas znowu.
Nie wiem skąd się to wzięło bo cały dzień siedziałam w domu (fakt pracowałam ale tak półleżąc na kanapie)
Martwi mnie to nie powiem. Bo nie wiem co to jest
Wzięłam gorąca kąpiel i zelżało. Potem nospe bo myślałam ze jakiś skurcz.
Rano jest lepiej ale czuje w tych miejscach dyskomfort .
Zapytam o to dzisiaj położna na szkole rodzenia. W razie co jak mi powie ze mam iść do skonsultować to mam umówiona wizytę na 18:15 w medicoverze❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Przedszkolanko też jestem myślami z Wami.. Kciuki za szybki i bezbolesny poród✊✊
Kurcze dziewczyny u mnie cukier na czczo za wysoki. Chyba przejdę się po wizycie po insuline na noc bo tak nie może być.. Chyba że dzisiaj spróbuję bez nocnego posiłku.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Malinowa91 wrote:Alex tak dzis powtarzam bete.. wlasnie sie zbieram.
Przedszkolanko ✊✊✊ jestem przekonana, ze bedzie i szybko i sprawnie. Czekamy na Olka po drugiej stronie brzuszka.
Sun ✊✊✊ za wizyte.
Beti bedziesz powtarzac jeszcze bete?
Oj nie nie nie ja juz nie powtarzam
Chyba ,ze mnie ginka zmusi ale oby nie
Czekam na wizyte juzWik89, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro podaj emaila wyślę Ci dietę jak jeszcze nie masz . Ja tez przez pierwszych kilka dni walczyłam z tym cukrem 😘
-
Wik89 wrote:Niezapominajko, jesteś bardzo dzielna, myśl pozytywnie, zobaczysz zreszta co bedzie za tydzien, glowka do gory😘
Nona no to straszne, z dnia na dzien wszystko zamykaja i nic nieoplacone, zero ostrzezen, a zarzad pewnie ma sie dobrze z tego, co do tej pory zdazyl zarobic za to swietne zarzadzanie. Tak to jest, jak sie dzialalnosc prowadzi wlasciwie w calosci na kredyt
Nona to mnie bardzo cieszy, ze siedzisz tu i nigdzie sie nie wybierasz 😁
Kasztanel wiem o czym mowisz, ale spokojnie, powoli znajdziesz w sobie te sile do staran. Pamietam jak Beti jakis czas temu mowila, ze nie ma sily wracac do monitow, badan, ze w ogole sobie tego nie wyobraża, no i prosze - mamy czerwcowa truskaweczke
Było mi tak fajnie latem na działce bez staran haha Bez monitoringów i leków.
Tylko temp mierzyłam bo lubie
Wiec znam ten bol ale jest tylko chwilowyWik89 lubi tę wiadomość
-
Przedszko, myślę o Tobie od rana 😘
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anioka priv.
Dośka po kolacji miałam wczoraj 133 ale potem zjadłam kanapkę i popilam mlekiem. Może zrezygnuje dzisiaj z posiłku nocnego. I zobaczymy czy będzie lepszy efekt. Ja tam nie boję się insuliny na noc bo z córeczką też były problemy z cukrem na czczo.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Anioka priv.
Dośka po kolacji miałam wczoraj 133 ale potem zjadłam kanapkę i popilam mlekiem. Może zrezygnuje dzisiaj z posiłku nocnego. I zobaczymy czy będzie lepszy efekt. Ja tam nie boję się insuliny na noc bo z córeczką też były problemy z cukrem na czczo.ale nie zjadlam wczoraj chleba na kolacje.Tylo mozna powiedziec ,ze obiad zjadlam na obiad ( polowe ) i drugą na pozny obiad.
Jak zjadlam chleb to cukier rano 103
A wieczorem np mam 108 wiec po posilkach mam spoko.Co chyba nic nie zmienia bo cos jest zle ,ze do rana nie spada.U mnie pozne posilki sie nie sprawdzają ,cukier wtedy mam wysoki.Raczej wlasnie wczesnie musze zakonczyc jedzenie,
No i problem z chlebe bo jest chleb i chleb hah ciezko trafic dooobry
Ja jeden ok chyba znalazlam na ryneczku obok.ALe wczoraj bylam o 8,10 i byl juz ostatni.No bez jaj nie bede chodzic o 7 rano po chleb...
Musze cos innego wymyslicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 07:53
-
Ja dziś po chlebie z rana 88, a wczoraj na wieczór zjadłam banana i 83, wiec mi owoce bardziej służą, każdy musi sam sobie to ogarnąć 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 07:54
-
Malinowa, kciuki za betę ☺ ale fajnie, mamy na wątku małą czerwcową Malinkę i Truskaweczkę
Beti82, Pestkaa, alex0806, Wik89, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciaro już wysłałam, sprawdź emaila i rygorystycznie trzymaj się tego co tam jest napisane, a jestem pewna ze insulina będzie u Ciebie zbędna 😘
-
Beti u mnie dziś 106 nigdy takiego cukru nie miałam nawet w poprzedniej ciąży. Max 101 na czczo. Po posilkach ok tylko pod koniec ciąży coś zaczęło szaleć ale to wina szpitala bo u nich dostawałam to co wszyscy nawet posłodzona kawę z cukrem😂😂. Też nie będę się bronić przed insulina bo to mi nic nie da. Będę próbować zwalczyć to dietą ale jak się nie uda to nie mam wyjścia. Też musiałam dzisiaj wyciskać palca bo nie chciała lecieć. Wczoraj wieczorem też problem☹️☹️
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )