Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Najdroższa Pestko, Ty wiesz, że w kwestii umów jesteś moim guru 😙😜!
Już ściągam wszystkie regulaminy itd ze strony i dzisiaj mam wieczór z Tauronem 💂😅 -
Niezapominajko małe też piękne. Nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze😉 Poczekaja do 38 tygodnia wtedy wywołaja.
Przedszkolanko będzie się działo😂😂Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko to w tym tygodniu na spokojnie sobie dokończysz przygotowania
pomiary to wiesz, już tyle przykładów tu było ile one warte... o ja, to u Ciebie emocjonująco
Jutro przedszko 😊 będzie gorąco, kochana naładuj telefon!Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona - dobry ten serial?
Przedszko - bardzo wspolczuje Twojej znajomej. Nie wyobrazam sobie jaki to strach.
Dobrze, ze jestes juz gotowa, nastawiona, mozesz isc do boju! Boze, wyobrazilam sobie moja tesciowa podczas mojego porodu i az mnie ciary przeszly! Chociaz moze to by byla dobra okazja, zeby jej bezkarnie nawrzucac 😂Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś 1 dc i oby tym razem było bardziej normalnie...
Beti nam całą zimę będzie robić smaka na truskaweczki 😊Nona, Beti82, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajka2 wrote:Dzięki Alex! A ona kazała mi złapać fałd skóry poniżej pępka gdzieś i wbić igłę, puścić fałd i dopiero wtedy wstrzyknąć. I rozmasować na koniec.
Ogólnie mam nadzieję, że poleżę tam do terminu 😁 albo chociaż ze 2 tygodnie. Mąż juz płacze, że zostanie sam i bardzo dobrze, przyda mu się 😁
Ale miałam jeszcze tyle zrobić, tyle sprzątać!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jejku Niezapominajko Ty zaraz będziesz juz rozpakowana! A pamiętam jak dopiero co płakałaś nam tu że kreska na teście jaśniejsza 😋 ale beda emocje!!
A co do pomiarów to u mnie we wtorek zanim trafiłam do szpitala kropek ważył 1100 g, a potem w szpitalu w niedziele 5 dni później 1094 więc niby schudł 😋 takze w ogole bym sie nimi nie sugerowała. Dziewczynka nie musi być dużym klockiem! Ma być zdrowa a zaraz wszystko nadrobi ❤Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
A u nas dziś mąż z teściem montowali szafę do pokoju Wikiego.... MASAKRA. Tu coś obili, tu przewiercili na wylot, tu coś im pękło, a jak weszłam skontrolować to musieli połowe rozmontować bo odwrotnie przymocowali 😁 trzymajcie mnie. Gdyby nie ten mój ciągnący twardniejacy brzuch to obu bym pogoniła i sama wszystko poskładała bo serce mi pęka jak na to patrze....
-
nick nieaktualny
-
buhahahahaha
Blair jak zobaczę ją na sali to będą 2 ale sekundy haha
Niezapominajko oczywiście,że WIEona już przez telefon mi mówiła ile razy mam płukać dzisiaj szałwią zęba ..
Pestko będę na pewno online,telefon naładowany,konto doładowane
Nikodemko no ona płakała..ale nie chce pocieszenia,jeszcze w środku wierzy,że to błąd,statystyka..Pestkaa, blair., Niezapominajka2, tęczova lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:O jejku, a ja mam aktualnie ofertę bez serwisantów, zdrowia, hydraulików itd. Czyli jestem fajna 😊?
A spoko, dzieci uśpiłam, bajki przeczytane, najstarsza zadania odrobione to czytam.
I np w G11 wg regulaminu taryfy powinnam mieć cenę 0.1777zl/kWh, mam 0.1907zl/kWh 😐 Hmmm... Cała reszta jak u nas rachunku. I teraz zonk totalny - jak to w końcu liczyć 😌
Zmiany to droższa składnik opłaty stałej, ale on jest liczony na miesiące, ay rozliczamy co 2msce, więc jakbyśmy zmienili z G11 na G12W/G13 to wychodzi z 10.80 na 16zł za rachunek.
Niezapominajko, ale jaja! Pójdziesz jeszcze do kogoś sprawdzić wymiary po kłuciu?Te niezwykle atrakcyjne oferty z opłatami handlowymi są na rynku od ok 4 lat. Ceny samych taryf nie są stałe, więc możesz mieć inne niż teraz obowiązujące, ale różnice w cenie nie powinny być duże. Grunt to zorientować się w opłatach stałych, a opłat zmiennych dokładnie się nie wyliczy na piechotę, my próbowaliśmy, bo się rozliczaliśmy z wynajmowanego mieszkania i rozjechaliśmy się trochę z rachunkiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko kciuki za jutro! Przy 3cm rozwarcia i wcześniejszym ekspresowym porodzie to jutro na pewno tez poleci ekspresowo!
Bądź dzielna! 😁
A teściowa chciała Ci dodać adrenaliny, żeby indukcja szybciej poszła 🤣
Niezapominajko zaraz u Ciebie ciąża donoszona, a z pomiarami to coś czuję, że na ip się trochę pomylili. Mała nie będzie taka mała, a resztę nadrobi poza brzuszkiemJeszcze się okaże, że urodzisz wcześniej niż ja 😅
Jutro mam wizytę, może czegoś się dowiem, ale pewnie nie za wiele 🤨
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Monia chyba bardziej wizyta ciotek i tym,że dzisiaj mogła pojesc ciasto i babeczke która jej kupilam😂😂 z tatą mają takie plany,że ja nie wiem czy dla mnie czas znajdą i chęci haha😂
Nona nie wiem..dlatego ja jutro na oddział biorą i badają dalej..
Sunshine mówisz?😁 Kochana ta moja teściowa! A akurat wczoraj miała jechać nad morze i zrezygnowała 😏
Na którą jutro wizytujesz?