X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tere-fere wrote:
    Najdroższa Pestko, Ty wiesz, że w kwestii umów jesteś moim guru 😙😜!
    Już ściągam wszystkie regulaminy itd ze strony i dzisiaj mam wieczór z Tauronem 💂😅
    O kurde kark, Ty to jesteś niestrudzona ;P ale weź nie czytaj tego wszystkiego 🙈 idź odpocząć, to jest prosta sprawa, jutro po prostu zadzwoń do Taurona i zapytaj o umowę taką podstawową taryfową (w taryfie jaka was interesuje) bez żadnych dodatkowych opłat handlowych. Powiedz, że nie interesuje Cię prąd z dodatkowym serwisem sprzętów agd, hydraulikiem, czy pakietem zdrowotnym. Powiedz, że nie interesuje Cie umowa w jakiejś przez nich wymyślonej ofercie i zorientuj się wtedy w faktycznych kosztach gołej taryfowej umowy. U nas można jeszcze taką gołą umowę zawrzeć, ale wiercą i kręcą na wszelkie sposoby, żeby wcisnąć jakieś gówno klientowi. Pamiętaj też, że teraz można zawrzeć umowę z każdą inną firmą na rynku nawet spoza swojego terenu ;)

• blair. Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 19:40

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko małe też piękne. Nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze😉 Poczekaja do 38 tygodnia wtedy wywołaja.
    Przedszkolanko będzie się działo😂😂

Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 16:50

❤💙❤💙
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko to w tym tygodniu na spokojnie sobie dokończysz przygotowania :) pomiary to wiesz, już tyle przykładów tu było ile one warte... o ja, to u Ciebie emocjonująco :D

Jutro przedszko 😊 będzie gorąco, kochana naładuj telefon! :D

Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioka co jadasz na nocny posiłek że masz takie ładne cukry naczczo??

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona - dobry ten serial?
    Przedszko - bardzo wspolczuje Twojej znajomej. Nie wyobrazam sobie jaki to strach.
    Dobrze, ze jestes juz gotowa, nastawiona, mozesz isc do boju! Boze, wyobrazilam sobie moja tesciowa podczas mojego porodu i az mnie ciary przeszly! Chociaz moze to by byla dobra okazja, zeby jej bezkarnie nawrzucac 😂

Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś 1 dc i oby tym razem było bardziej normalnie...
    Beti nam całą zimę będzie robić smaka na truskaweczki 😊

Nona, Beti82, tęczova, Lami lubią tę wiadomość

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    Dzięki Alex! A ona kazała mi złapać fałd skóry poniżej pępka gdzieś i wbić igłę, puścić fałd i dopiero wtedy wstrzyknąć. I rozmasować na koniec.
    Ogólnie mam nadzieję, że poleżę tam do terminu 😁 albo chociaż ze 2 tygodnie. Mąż juz płacze, że zostanie sam i bardzo dobrze, przyda mu się 😁
    Ale miałam jeszcze tyle zrobić, tyle sprzątać!
    Jak tak zrobisz to będzie sinior;) puszczasz fałd dopiero jak wyciagniesz igłę. Ją robiłam po bokach, tak z 5 cm i dalej od pępka. Jeszcze nieco ponad 2 tygodnie i koniec. Będę się pewnie czuła jak cpun na głodzie ;p

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Niezapominajko Ty zaraz będziesz juz rozpakowana! A pamiętam jak dopiero co płakałaś nam tu że kreska na teście jaśniejsza 😋 ale beda emocje!!
    A co do pomiarów to u mnie we wtorek zanim trafiłam do szpitala kropek ważył 1100 g, a potem w szpitalu w niedziele 5 dni później 1094 więc niby schudł 😋 takze w ogole bym sie nimi nie sugerowała. Dziewczynka nie musi być dużym klockiem! Ma być zdrowa a zaraz wszystko nadrobi ❤

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:36

przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dziś mąż z teściem montowali szafę do pokoju Wikiego.... MASAKRA. Tu coś obili, tu przewiercili na wylot, tu coś im pękło, a jak weszłam skontrolować to musieli połowe rozmontować bo odwrotnie przymocowali 😁 trzymajcie mnie. Gdyby nie ten mój ciągnący twardniejacy brzuch to obu bym pogoniła i sama wszystko poskładała bo serce mi pęka jak na to patrze....

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:04

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buhahahahaha :D
    Blair jak zobaczę ją na sali to będą 2 ale sekundy haha :D
    Niezapominajko oczywiście,że WIE :D ona już przez telefon mi mówiła ile razy mam płukać dzisiaj szałwią zęba .. :P
    Pestko będę na pewno online,telefon naładowany,konto doładowane :P
    Nikodemko no ona płakała..ale nie chce pocieszenia,jeszcze w środku wierzy,że to błąd,statystyka..

Pestkaa, blair., Niezapominajka2, tęczova lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko Pola podekscytowana przed snem ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tere-fere wrote:
    O jejku, a ja mam aktualnie ofertę bez serwisantów, zdrowia, hydraulików itd. Czyli jestem fajna 😊?
    A spoko, dzieci uśpiłam, bajki przeczytane, najstarsza zadania odrobione to czytam.
    I np w G11 wg regulaminu taryfy powinnam mieć cenę 0.1777zl/kWh, mam 0.1907zl/kWh 😐 Hmmm... Cała reszta jak u nas rachunku. I teraz zonk totalny - jak to w końcu liczyć 😌
    Zmiany to droższa składnik opłaty stałej, ale on jest liczony na miesiące, ay rozliczamy co 2msce, więc jakbyśmy zmienili z G11 na G12W/G13 to wychodzi z 10.80 na 16zł za rachunek.

Niezapominajko, ale jaja! Pójdziesz jeszcze do kogoś sprawdzić wymiary po kłuciu?
    I taką miejcie nadal ;) Te niezwykle atrakcyjne oferty z opłatami handlowymi są na rynku od ok 4 lat. Ceny samych taryf nie są stałe, więc możesz mieć inne niż teraz obowiązujące, ale różnice w cenie nie powinny być duże. Grunt to zorientować się w opłatach stałych, a opłat zmiennych dokładnie się nie wyliczy na piechotę, my próbowaliśmy, bo się rozliczaliśmy z wynajmowanego mieszkania i rozjechaliśmy się trochę z rachunkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko kciuki za jutro! Przy 3cm rozwarcia i wcześniejszym ekspresowym porodzie to jutro na pewno tez poleci ekspresowo! :) Bądź dzielna! 😁
    A teściowa chciała Ci dodać adrenaliny, żeby indukcja szybciej poszła 🤣

Niezapominajko zaraz u Ciebie ciąża donoszona, a z pomiarami to coś czuję, że na ip się trochę pomylili. Mała nie będzie taka mała, a resztę nadrobi poza brzuszkiem :) Jeszcze się okaże, że urodzisz wcześniej niż ja 😅

Jutro mam wizytę, może czegoś się dowiem, ale pewnie nie za wiele 🤨

przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia chyba bardziej wizyta ciotek i tym,że dzisiaj mogła pojesc ciasto i babeczke która jej kupilam😂😂 z tatą mają takie plany,że ja nie wiem czy dla mnie czas znajdą i chęci haha😂

Nona nie wiem..dlatego ja jutro na oddział biorą i badają dalej..

Sunshine mówisz?😁 Kochana ta moja teściowa! A akurat wczoraj miała jechać nad morze i zrezygnowała 😏
    Na którą jutro wizytujesz?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 16:50

Nona lubi tę wiadomość

❤💙❤💙
‹‹ 1770 1771 1772 1773 1774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ