Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko - podobno moze powodowac, ale raczej bylby to bol promieniujacy do krzyza, a ja mam takie typowe napiecie w macicy jak przed okresem. Chcialabym, zeby ktos mi jasno powiedzial, ze moze tak byc i nie ma sie czym martwic. Pewnie uznalabym to za normalne i sie nie przejmowala gdyby nie ten skurcz
-
Nikodemko tez pomyslalam o tym,ze to moze miesniak
-
Laseczki mam pytanko ,która robiła badania Sanco? wiem,ze to jeszcze za wczesnie na planowanie ale chce sie rozeznac które te badania sa najlepsze? Sanco czy jakies inne ?
-
nick nieaktualny
-
Beti❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Niezapominajka2 wrote:Beti miałam już dawno pisać. Nie wiem, czy widziałaś, jest taka reklama żabki, małżeństwo kupuje kanapki na wypasie i on do niej mówi "a może ty byś mi takie robiła z tym wszystkim?" A ona mu na to z uśmiechem trzepocząc rzęsami "a może ty się z żabką ożeń?". Jak to zobaczyłam to od razu sobie pomyślałam - no Beti do swojego starego jak ją wku... 😂😂😂
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:Ja odkąd mam własną pralkę proszku nie stosuje 🙈
Dziewczyny kto to ma pompę ciepła u nas? Bo jak pisałam wniosek na przełomie kwiecień/maj to ktoś się zgłaszał 😝 Pestka? Proszę o info jaką taryfę prądu ma ta osoba przy pompie, bo montaż mamy mieć 14.10 i przydałoby się do tego czasu zmienić taryfe, tylko się wahamy czy g13 czy g12 czy g12w ☺
U mnie dziś 4 dc. W końcu się uspokoiło, bo tampony musiałam zmieniać co pół godziny. Masakra jakaś była. Ale pierwszy okres po poronieniu nigdy nie jest normalny.
Pamiętacie jak mówiłam o koleżance w pracy, która dowiedziała się że jest w ciąży w wieku 43. Jest w szpitalu podobno. Boję się do niej napisać.
Dobrze że chociaż tu dobre wieści. Betiiii😍😍😍 Malinowa, teraz zekamy na Twoją betę. Trzymam kciuki!Beti82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Boziu jakie te babki w labie szpitalnym sa mega
Zanioslam im dzisiaj czekoladki.Bo naprawde one nie musze mi tych badan na cito zlecac.Tym bardziej,ze jest strajk w szpitalu i malo pracowników
Dzisiaj mnie normalnie za reke trzymała
A ja sie pytam czy moge sobie z boku zastrzyk z heparyny zrobic hahah bo moja godzina
Zrobilam jeszcze kwas foliowy i wit b ale te mowie ,ze nie musza byc na juz
A oni mi zrobili hahaha
I teraz dziekuje Dr MAdzi Mbc za jej suple bo w 3 tygodnie wit b skoczyla mi z 333 na 486 wiec tamte mialam poprostu do duuupy.
Nie kupujcie z tej firmy Aliness szkoda kasy one tanie tez nie byly
TYlko kwas foliowy mi skoczyl do 19 .Tam nie ma normy podanej ale wiem,ze to juz duzo .Tzn oni podaja do 20 tylko a pozniej jest to pow 20
W tej wit b od Magdy kwasu jest malo bo 400 ,innego nie biore juz i teraz nie wiem czy na tej dawce mi sie to utrzyma czy wzrosnie
Magda moze ta wit b co drugi dzien brac?
zbadaj homocysteine, jak bedzie dobra, to mozesz brac co 2 dni
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Laseczki mam pytanko ,która robiła badania Sanco? wiem,ze to jeszcze za wczesnie na planowanie ale chce sie rozeznac które te badania sa najlepsze? Sanco czy jakies inne ?
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kark, a jeszcze w temacie zmiany taryfy, bo z umowami z zakładami energetycznymi bardziej teraz można się wkopać podpisując umowę z wysokimi opłatami handlowymi, niż samą stawką za kWh. To taki myk zakładów energetycznych, żeby zarobić na klientach. Oczywiście wszystko na legalu, bo URE nie kwestionuje takich praktyk. Poczytaj sobie w necie, albo pisz na priv.
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:zbadaj homocysteine, jak bedzie dobra, to mozesz brac co 2 dni
Mam nadzieje ,ze chociaz troszke spadla skoro witaminka poszla do góry
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Ja robiłam NiftyPro. Pappa wyszła mi spoko, ale ja postanowiłam, że robie nipta i już
-
nick nieaktualny