Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami piękna ta Twoja Truskaweczka🍓🍓 w ogóle wszystkie dzieci takie słodkie. Aż Wam zazdroszczę że możecie już tulić.
Dziewczyny mam pytanie czy któraś prała ciuszki maluszka w proszku dziecięcym?? Czy dobrze się wypłukuje??Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami wrote:
Podobna do Ciebie na maxaLami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tere-fere wrote:Ja odkąd mam własną pralkę proszku nie stosuje 🙈
Dziewczyny kto to ma pompę ciepła u nas? Bo jak pisałam wniosek na przełomie kwiecień/maj to ktoś się zgłaszał 😝 Pestka? Proszę o info jaką taryfę prądu ma ta osoba przy pompie, bo montaż mamy mieć 14.10 i przydałoby się do tego czasu zmienić taryfe, tylko się wahamy czy g13 czy g12 czy g12w ☺
Ale o taryfach to ja ci mogę poopowiadać, a coorientuje się przez pracę, a mój M to dodatkowo pracownik Energi. G12 i g12w wcale nie są takie opłacalne jak ktoś funkcjonuje normalnie, jeśli dom stoi pusty za dnia i tętni życiem dopiero wieczorem/nocą lub się ktoś przestawia na taki tryb (pilnuje, żeby prać, gotować, piec w wieczorem w nocy w tańszej taryfie to ok) i to samo z tą taryfą weekendową. I okej rozumiem, że pompa ciepła chodzi całą dobę, ale każde urządzenie grzewcze chodzi całą dobę, a różnice w cenie za kWh dzień/noc, dzień roboczy/week są dość spore i zaoszczędzi tylko ten co rzeczywiście funkcjonuje "pod taryfę". Nasi rodzice mają w domkach g11, my też byśmy taką brali. Nie znam taryfy g13, ale zerknęłam w necie, że to wasz lokalny operator Tauron ma taką w ofercie i właśnie jest dedykowana do pomp ciepła. Nie czytałam szczegółów, ale pewnie warto się zainteresować
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona- proszek nie jest wskazany dla alergików, bo się słabiej wypłukuje i zostają niewidoczne drobinki we włóknach. Odkąd stosuję płyn/ kapsułki to ma o wiele mniej problemów ze skórą. Rzeczy Małej piorę teraz w płynie Loveli, a potem się zobaczy.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Zlapal mnie dol, zaczelam sie martwic. Boli mnie brzuch, mam z tylu glowy, ze moze ten lekarz sie nie poznal i ten skurcz to bylo cos powazniejszego... I jeszcze ta gadka o tym, ze nie powinno mnie nic bolec na tym etapie. Niby mu nie ufam, ale mysle o tym. Tak bym chciala juz ta wizyte u dr W.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 16:50