Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark ale super pościel
Betiii... No to teraz już gratulacje muszą być i żadnego wykrecania! A i dość czarnowidzctwa.Kiedy idziesz do gina?
przedszkolanka:), tere-fere, Beti82 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti 🥰🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕💕💕 wiedziałam!
Pięknie rosną nasze maluszki ,fajnie oglądać jak się zmieniają
Dziewczyny a ja Wam zazdroszczę,wolałabym by samo ruszyło no ale mały najważniejszy
I też mnie przeraża ilość cc na październiku..
Kark jak sobie przypomnę te noce z Polą tak przespane 😁
Blair nie wiem kiedy ale już tęsknię;p
Nona i Ty poczekasz,zaraz dużo brzucha się zwalnia!
To ja do piątku muszę urodzić i w piątek Teczova iui ! 😁😁blair., tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
VianEthel2 wrote:Kark ale super pościel
Betiii... No to teraz już gratulacje muszą być i żadnego wykrecania! A i dość czarnowidzctwa.Kiedy idziesz do gina?
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs - z tymi kapielami wedlug mnie to bardzo mozliwe. Przy moich mega bolesnych miesiaczkach tez szkodzily, mimo ze podobno pomagaja. Zawsze po wyjsciu z goracej wody bardziej bolal mnie brzuch.
Ja tez zauwazylam cos dziwnego. Czuje zdecydowanie wiekszy bol brzucha po nospie! Nie wiem jak to mozliwe, ale zrobilam dzis eksperyment i ewidentnie potwierdzila sie moja teoria. -
Przedszko, czy ty masz może uszyte i gotowe na sprzedaż jakieś śpiworki?
Bo szukam, szukam i nic znaleźć nie mogę. Wszystko zapinane na ramionach
a Laurę to denerwuje. Reszta to takie do wózka. I szału nie ma...
Nikodemko, może dlatego że rozkurczowe działanie no spy? Nie wiem... W sumie macica to mięsień, ma prawo boleć. Ja na brzuchu mam zakwasy jeszcze, pachwiny nadal lekko pobolewająLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
VianEthel2 wrote:Kark ale super pościel
Nic nie licze ,nic nie przekladam
Musze tak isc bo mi sie dupek skonczy
A tą wizyte mialam juz chyba w lipcu albo sierpni zaklepanąalex0806, Nona, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam jakościowo pościel z home&you. Można kupić w tych promocjach 90% taniej druga rzecz dwie pościele za 100 zł, a są przemilutkie. Polecam Lami
Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Boziu jakie te babki w labie szpitalnym sa mega
Zanioslam im dzisiaj czekoladki.Bo naprawde one nie musze mi tych badan na cito zlecac.Tym bardziej,ze jest strajk w szpitalu i malo pracowników
Dzisiaj mnie normalnie za reke trzymała
A ja sie pytam czy moge sobie z boku zastrzyk z heparyny zrobic hahah bo moja godzina
Zrobilam jeszcze kwas foliowy i wit b ale te mowie ,ze nie musza byc na juz
A oni mi zrobili hahaha
I teraz dziekuje Dr MAdzi Mbc za jej suple bo w 3 tygodnie wit b skoczyla mi z 333 na 486 wiec tamte mialam poprostu do duuupy.
Nie kupujcie z tej firmy Aliness szkoda kasy one tanie tez nie byly
TYlko kwas foliowy mi skoczyl do 19 .Tam nie ma normy podanej ale wiem,ze to juz duzo .Tzn oni podaja do 20 tylko a pozniej jest to pow 20
W tej wit b od Magdy kwasu jest malo bo 400 ,innego nie biore juz i teraz nie wiem czy na tej dawce mi sie to utrzyma czy wzrosnie
Magda moze ta wit b co drugi dzien brac?Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Beti ❤❤
Ale obiecujesz, że jeśli zaczniesz świrować i ktoś (ja) napisze Ci "zamknij jape" to się nie będziesz obrażać? 😂 -
Lami wrote:Uwielbiam jakościowo pościel z home&you. Można kupić w tych promocjach 90% taniej druga rzecz dwie pościele za 100 zł, a są przemilutkie. Polecam Lami
Nikodemka lubi tę wiadomość