Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O mamo! Piękna beta, Beti!
Moja Marianka też ma problemy z brzuszkiem. Karmię piersią i serce mi się kraje, że ten słodziak nie może zrobić kupy. Eh, mimo wszystko troszkę pocieszające jest to, że takie maluszki tak mają i nie ona jedna. Damy radę, dziewczyny! Dojrzeją im te brzuchy i będzie lepiej.
Moja córka przykoksowała już do 4200.
Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Nona w moim przypadku ciężko stwierdzic co pomogło-Nona wrote:ojacieeeeeeeeeeeee
aaaaa
BETI MEGA MEGA MEGA
❤❤❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤❤❤
czyli co syrop gujazyl, sexy jak często? dawaj patenty!
zmieniłam-
heparyna od owu 0,6 a nie 0,4
syrop ( no tamtej cykl tez był )
Dupek 2 szt od owu do 2 kresek
po 2 kreskach 4 szt
Cholera wie ,moze ten dupek jednak pomogl a ja tak go nie chcialam
Na rozpisce mialam tylko tydzien brac taka dawke ,pozniej zejsc do 3 szt dziennie
Sexy 3 dni pod rząd
w srodkowym dniu nawet 2 razy bo to niedziela byla
Ale w poprzednim cyklu chyba ze 2 czy 3 dni przed owu i tez zaskoczyło ,wiec to nie to
Akurat teraz sie wbilismy bo owu byla prawdopodobnie w weekend a wiadomo w week sie bardziej chce ...wiec stary sie nie zmęczył
No i duzo wody piłam
Nona lubi tę wiadomość
-
Pewnie Ci juz ktos Meggs odpisał ale moim zdaniem mozliwe.Raczej letnie kąpiele sie powinno w ciąży.Mnie nawet jak okres mam to nie sluża za cieple.ALe ja lubie sie kąpac we wrzatku wiec nie wiem co u Ciebie znaczy ciepla hahaMeggs wrote:Dziewczyny czy to w ogóle możliwe ze po ciepłej kąpieli czuję się gorzej i brzuch zaczyna mi się napinać? Już drugi raz obserwuje ta zależność , że przed kąpielą cały dzień ok, a po nagle pojawiają się twardnienia że konieczne sa leki rozkurczowe?
Nie wiem czy mam racje ale tak mi sie wydaje
tere-fere, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co gorsze hahahNona wrote:beti no takc udownie, ciąża z brzydkiego pęcherzyka to moze byc tylko syn albo córka z charakterkiem po mamusi

Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs z kąpielami to możliwe. Bo gdzieś czytałam, że sposobem na wywołanie porodu jest właśnie gorąca kąpiel

tylko u mnie to nie działa haha
ale widać u Ciebie tak, więc zostaje Ci chłodniejsza woda i krótszy prysznic
tere-fere, Meggs lubią tę wiadomość
-
Czytam październik regularnie tylko nie mam siły się udzielać. Większość tam to cc, prawda?sunshine03 wrote:nie martw się Rzepakowe, ja Ci potowarzyszę jeszcze trochę na pewno

na wątku październikowym mamy już 15 rozpakowanych mam z terminem takim, jak ja lub późniejszym i co na to poradzić
trochę mnie przeraża, że jak do poniedziałku się nic nie ruszy to będę musiała chodzić na ip na ktg
-
Kark chcialam Ci cos mądrego napisac ale nie umiem sie skupic hahah
tere-fere lubi tę wiadomość
-
W ogóle to chciałam się Wam pochwalić, że udało mi się przemalować łóżeczko po córce z ciemnego (ale tak zajebiście ciemnego) brązu na białe. W końcu będzie nam pasować do sypialni. Zużyłam dwa razy więcej farby niż na opakowaniu było, żeby ten brąz przykryć i jak wliczyć koszt materiałów i czas, który to zajęło, to się to w ogóle nie opłacało, ale jestem z siebie dumna.
sunshine03, alex0806, tere-fere, Meggs, Nikodemka, Nona, Dośka, Pestkaa, Lami, Beti82, Biegającą-mama, Szczęściara, Słoneczko123, Kijanka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnytak, większość to planowe cc, więc patrzę na to z przymrużeniem okarzepakowepole wrote:Czytam październik regularnie tylko nie mam siły się udzielać. Większość tam to cc, prawda?

ale sam fakt tego, że mają to za sobą już sprawia, że zazdroszczę
-
Beti nie obiecuj kochana z tym spokojem 😋 teraz to sie dopiero zacznie 😁 ale sie ciesze !!!! ❤ te bezowulacyjne cykle mają niesamowita moc 😊
A ja odpuszczam więc wanne. Jedną z nielicznych przyjemności teraz jaka mi została. Ale trudno. Kocham leżeć w gooorącej wodzie , ale widzę ze to mega mi nie słuzy 😔 jest smuteczek.