Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alex Kochana nie mam nic
A ja spotkałam dzisiaj w poradni znajomą,która jest w 14 tygodniu i wszystkie wyniki ma złe..Jutro też na oddział ją kładą.. a ma synka miesiąc młodszego od Poli.
Beti suwaczek łiiii!!😁😁💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 14:08
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Przedszko to są juz duze dzieci Pola czy moja czy Moni córa. One ogarną rozłąkę bo mają więź z tatą/babcią.
POmysl ze czasem babki idą na chemioterapie a w domu zostają naprawdę maluszki...jutro idą do kina,w sobotę do teściowej na obiad i im zleci
A ja pisałam w kontekście znajomej,źe straszak ma zdrowego a malutka nieNona lubi tę wiadomość
-
Beti nawet nie musiałam dopominać się o Twój suwaczek! 😍😍😍😍 tak się cieszę Kochana ❤️
Niezapominajka2, tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nina chciała powiedzieć małej truskaweczce w brzuszku cioci Beti, żeby zdrowo rosła. Wyczuła truskawkową aurę stąd od rana ten strój 🍓🍓🍓
Niezapominajka2, alex0806, blair., Szczęściara, tęczova, sunshine03, Ani0nka, Meggs, Nona, tere-fere, Nikodemka, Pestkaa, Magda - mbc, Domi_tur, Dośka, OlivkowaMama, Słoneczko123, Kasztanek, Kijanka, madziorek86, Beti82, fiorella82, Wik89, Biegającą-mama, przedszkolanka:), VianEthel2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
blair. wrote:Ja 😔
Jakie fajne owłosione dzidziusie macie! Wzięłabym je wszystkie i wyściskała! Moje będzie pewnie łyse jak ja
Beti, puszczam Twój głupi poranny wpis w niepamięć! Aaaaaaaaa 🥰🥰🥰Nona, tere-fere, blair., Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Betinko aaa.. Cudownie❤️❤️❤️
Piękny suwaczek😉😉 Rosnijcie zdrowo.
Kark ale Wam się asior trafił. Kiedyś wyrośnie 😂😂 piękna pościel😲😲
Co do prezentów u Nas każdy kupuje sam czyli pełne auto prezentów 😂😂
Biegająca jak malutka się zmienia. Rośnie mała pieknotka.
Przedszkolanko cieszę się że już oswoiłaś z jutrzejszym dniem.
U mnie cukier po obiedzie 114.tere-fere, Beti82, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Jejku jejku, ale Nineczka jest cudna, do schrupania 😍
Beti - piekny suwaczek!
Niezapominajko - ostatnio fizjo z misja mowila mi, ze Avionaut jest podobno naj dla dzidziusiowych pleckow. Obejrzalam na yt test Zawitkowskiego i tez bede na niego polowac.
Przedszko - wiesz co dokladnie wyszlo zle Twojej znajomej? Cos w morfo i moczu czy na usg?Niezapominajka2, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Blair, u Beti jest dziecko bez owulacji, więc wiesz
Nona, zapomniałam Ci napisać. Jedyny sprawdzony u mnie sposób na śluz płodny (którego nie mam) to spanie nago i "wietrzenie"już drugi cykl tak śpię, ku uciesze męża, i drugi cykl mam jakikolwiek śluz. Chyba, że to mężu mnie bierze na śpiocha 🤷♀️
blair., Beti82, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”