Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 11:41
Nona, Ani0nka, Meggs, Dośka, blair., alex0806, Nikodemka, Pestkaa, przedszkolanka:), tęczova, sunshine03, madziorek86, tere-fere, Słoneczko123, Beti82, Niezapominajka2, Wik89, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti jak się trzymasz? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Przedszko ja Ci trochę zazdroszczę, że to już. Ledwo się już turlam, wszystko mnie męczy. Zaraz będziesz się cieszyć, że to już po
Malinowa nie gratulowalam bety, więc gratuluję.
Co do cc to ja bym się nie zdecydowała na takie na życzenie. Chyba, że sn byłby zagrożeniem życia mojego lub dziecka to wiadomo. No ale każdy robi jak uważa.
Ja też jeszcze nie wiem czy podejmę próbę sn. Prosiłam wczoraj moją gin, żeby sprawdziła bliznę po cc i niby daje radę. Za 2tyg zmierzy Kubę ile przybrał, mam nadzieję że finalnie będzie poniżej 4kg i uda się sn.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy to w ogóle możliwe ze po ciepłej kąpieli czuję się gorzej i brzuch zaczyna mi się napinać? Już drugi raz obserwuje ta zależność , że przed kąpielą cały dzień ok, a po nagle pojawiają się twardnienia że konieczne sa leki rozkurczowe?
-
U nas prezenty są,my głównie kasa:p
Meggs możliwe,moja Kasia to samo miała..
Pestko dajesz💪💪
Hania🥰🥰🥰🥰🥰
Ja się ogarnęłam już. Plan jest taki,że jutro rodze,w poniedziałek wychodze:p
Super, bo mój lekarz ma jutro dyżur i się mną zajmie a w piątek położna. Ale martwiła mnie bo szyjka jeszcze wysoko a rozwarcie może być i byc😏Biegającą-mama, sunshine03, alex0806, tere-fere, Nona, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beta 358 ❤❤❤❤
Jestem debilem.Obiecuje zamknąc jape do przyszłego tygodniasunshine03, Lami, alex0806, Biegającą-mama, madziorek86, XxMoniaXx, Nikodemka, rzepakowepole, tere-fere, Domi_tur, PierwiastkaZuza, Nona, Dośka, Słoneczko123, blair., coma, tęczova, Ani0nka, Kasztanek, przedszkolanka:), Pestkaa, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Wik89, Magda - mbc, Szczęściara, Kijanka, fiorella82, Malinowa91, talku, talku lubią tę wiadomość
-
Domi, super że taka zmiana i ulga! Nam dzisiaj dotrze to pepti, położna mówiła żeby się wstrzymać do czwartku, a ja już męczyć dziecka nie będę, dostanie butlę dzisiaj wieczorem, tym bardziej jak słyszę takie wieści u Ciebie! U Niny też zielone kupy co 3 dni, nie sądziłam rok temu, że będę za rok wyczekiwać 3 tygodnie normalnej kupy i że to będzie najważniejszy temat 😂 Niech mija ten pierwszy czas i ten jej brzuch. W przyszłym tygodniu ide do kosmetyczki w końcu depilacja laserowa. Jak ja się cieszę!
Wczorajszy przebój, wrócił mój z pracy i mówi, że koleżanka mu powiedziała, że zielone kupy dzieci robią jak zmarzną i może powinna cały czas być w śpiochach. Od razu miałam przeczucie, że to żadna koleżanka z pracy, tylko jego mama musiała takiego newsa rodem ze słowiańskich czasów sprzedać. Przeczekam do rodzinnego spotkania i znajdę sposobność, żeby przy wszystkich powiedzieć, że mamy problemy jak mała zmarznie, bo załatwia się na zielono, a jak przegrzeje to w pampersie istna tęcza.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Alex No i moja tez dzis przykoksila na 3150g 😉 Wiec dziewczyny szybko nadrabiają. Położna powiedziała, ze skoro tak szybko przybiera to ma prawo być niespokojna bo to duży wysiłek i brzuszek się szybciej rozciąga... udało się ja odłożyć na brzuch i śpi 😷
alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Beta 358 ❤❤❤❤
Jestem debilem.Obiecuje zamknąc jape do przyszłego tygodniaOficjalnie gratulacje cudownego maluszka, który się tym razem wgryzł idealnie
AAAAAAAAAAAAaa jaram się
I nie zamykaj japy, ciesz się tutaj z namiBeti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegającą-mama wrote:Alex No i moja tez dzis przykoksila na 3150g 😉 Wiec dziewczyny szybko nadrabiają. Położna powiedziała, ze skoro tak szybko przybiera to ma prawo być niespokojna bo to duży wysiłek i brzuszek się szybciej rozciąga... udało się ja odłożyć na brzuch i śpi 😷
Moja właśnie 30 minut wisiała na cycku, zasnęła i srutnęła... Czekam aż dociśnie więcej i będę musiała ją ruszyć i przebrać
A chciałam poodkurzać..
Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti - plakac mi sie chce przez Ciebie! Wysylam wirtualnego kopa w dupke
i wielkid gratulacje mamusiu ❤️
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Beti!!!!! Gratulacje!!!!!
Przedszkolanko, trochę Ci zazdroszczę. Zwłaszcza że mamy tp na ten sam dzień i Ty już będziesz tulić synka a ja ciągle się kulam i kulam. Jutro wraca moja porodowa położna z urlopu i też już bym mogła urodzić.Beti82 lubi tę wiadomość