Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Madzia no wlasnie nie kumam zbytnio.Gdzies kiedys ktos podal jakas strone gdzie byly porównania i tam wychodzilo ,ze Nifty Pro najlepsze.ALe tez wszedzie jest napisane ,ze Sanco zastapilo Nifty...I juz glupia jestem.Tym bardziej ,ze to Nifty chyba taniej nawet wychodzi.A Ty ile placilas?
Kiedyś, kiedyś najlepsze było chyba HarmonyBeti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
https://badaniaprenatalne.pl/test-prenatalny-nifty-czy-sanco-ktory-wybrac-porownanie/?fbclid=IwAR158oTYR-MuEGnDFDXCm_BCP715ZBnMxf8qQmzsjtjG1m8OMuYdAuVh_WU
O to czytałam
Najtaniej widze na stronie zdrowe.geny ale tam znowu opisuja.ze w domu pobieraja...
Tylko mojego miasta nie ma
Na testy dna tam gdzie mutacje mozna zamowic 2397 -
Beti82 wrote:https://badaniaprenatalne.pl/test-prenatalny-nifty-czy-sanco-ktory-wybrac-porownanie/?fbclid=IwAR158oTYR-MuEGnDFDXCm_BCP715ZBnMxf8qQmzsjtjG1m8OMuYdAuVh_WU
O to czytałam
Najtaniej widze na stronie zdrowe.geny ale tam znowu opisuja.ze w domu pobieraja...
Tylko mojego miasta nie ma
Na testy dna tam gdzie mutacje mozna zamowic 2397
Niftypro robią w Kaliszu💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:https://testnifty.eu/gdzie-wykonasz-niftypro/
Niftypro robią w KaliszuNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko filmik na you tubie wlacz jak zrobic zastrzyk i jedziesz
Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko pomiary na różnym sprzęcie i przez różnych lekarzy, nie martw się na zapas! Mała na pewno rośnie. Pamiętasz jak ja się martwiłam jakiś czas temu? I Laura urodziła się mała, ale teraz nadrabia. Także teamheparynka i teammałebobo, ale dajemy radę
Co do kłucia to polecam tak: delikatnie potrząsasz strzykawką, pionowo, żeby bąbel był przy igle, ściągasz ten koreczek z igły powolutku. Później znowu potrząsasz żeby powietrze było przy tłoku. Wtedy ci nic nie wycieka jak tak zrobisz. Bierzesz fałdek skóry, igłę obijasz pionowo i powoli. Tak samo delikatnie wpuszczasz zawartość, wyciagasz powoli igłę i dopiero wtedy wpuszczasz skórę. Grunt to robić wszystko wolnoI nie wbijaj jak czujesz opór, szukaj innego miejsca
Niezapominajka2, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nina Ty przeslodka truskaweczko aaaa
Niezapominajko możesz już się bujaći gratuluję fotelika!
Co do pomiaru to sama wiesz jak to jest- inny sprzęt, przesunięcie ręki.. ale jeszcze troszkę i Wy się będziecie tulic
Nikodemko ona ma złe usg i genetyczne niestety...a Ty się nie zamartwiaj, skurczu nie było i to ważne,a że mówi że ma nie boleć to chyba 90 % lekarzy mówi w złośliwości..
Co do emocji to najbliżsi chyba bardziej ode mnie przeżywają hahatzn.ja mojemu instruuje co w domu i z Polą bardziej a reszta,że rodzę,że jak to będzie
teściowa dzisiaj dzwoni i pyta o zęba buhaha , no to ja w głowie " dobra,ściema pytaj o poród" no i zaczęło sie
już do meza zagadała,że może przyjedzie do mnie- już poszła gadka,że teściowa wstępu nie ma na salę, po co? by wkurzac? Wypchać nie pomoże, jedyne co to może wkurzaniem by przyspieszyła?? hmm ,nie głupie
Niezapominajka2, Nona, blair., Ani0nka, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny