Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro jem tak by się nie najadać, jedna kromka chleba żytniego np. Z almette i pomidorem i do spania 😊 najwaŻniejsze aby tylko trochę podjeść a nie się najeść- przynajmniej u mnie tak to działa
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, wiem że to zabrzmi dziwnie, bo 5 tygodni temu dostawałam przez wagę małej kuku na głowę, ale sprzęt, inny lekarz - nie ma porównania. Zobaczysz, że jeszcze Cię zaskoczy przy
porodzie 😊 Najważniejsze przepływy, no i fajnie że masz heparynkę 😊 A jeśli chodzi o szpital, to moja rada - nie nastawiaj się przez ten tydzień, że na pewno w 38tc przywitasz córeczkę, bo jak będziesz na miejscu i wszystkie wyniki będą dobre, to być może będą woleli trzymać malutką w brzuszku do 39tc, tak jak u mnie.
Potraktuj pójście do szpitala to jako zabezpieczenie. A teraz korzystaj z tego tygodnia razem z mężem 😊😊😊 I nie szalej, uwierz mi, że JESTEŚ GOTOWA!!! Szykowałaś się na tę chwilę prawie 9 miesięcy i wiele miesięcy wcześniej 😘
Nona, masakra u Twojej znajomej. Ja nie wiem, każą tym biurom mie powykupowane ubezpieczenia na wypadek bankructwa, a nie każą płacić im z góry za hotele? Nie rozumiem.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko jutro indukcja??! Chyba coś ominęłam 😁❤️? Jejku no to ogromne kciuki😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 22:39
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ninka jest prześliczna, dla tych oczek można zrobić absolutnie wszystko ☺️
Ja to jakaś dziwna jestem. Przeraża mnie powrót do starań. Boję się, że znowu będą mną rządzić plamienia, bóle brzucha i inne wątpliwe przyjemności. Siedzę teraz i mam strach w oczach. Ehhh wy tutaj dzidziusie na świat wypychacie, ciąże donosicie, a ja smęcę.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Kark no trochę brakuje :p ale nie na tyle żeby chcieć wrócić haha
Nona mega słabo, słyszałam o Neckermannie dziś rano w TVN24. Nie mają za dużego manewru ci znajomi, mogą jeśli to w ogóle możliwe szukać noclegu, brać koniecznie rachunki i po powrocie oczywiście dochodzić kasy. No i cisnąć do marszałka woj. mazowieckiego który podobno pomaga ogarnąć powrót, są jakieś infolinie. Okropne przeżycia, nie zazdroszczęNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam coś dzisiaj o tym i masakra..zwłaszcza Nona jak znajomi tyle kasy w to włożyli:/
Anionka tak,jutro wyganiamy Olka
Sunshine cały dzień czekania więc masz jeszcze szansę na "dorobienie "dodatkowego 0.5cm.rozwarcia ;p
Kasztanek smec ile chcesz. Chyba w końcu u każdej jest taki moment czy to przy staraniach czy później,ale od tego jesteśmy właśnie;) w domu facet nie zrozumieAni0nka, Wik89, sunshine03, Nona, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
Nona to niech zostają tam i ogarniają powrót. A u nas na miejscu walka o kasę. Jak się firma okaże niewypłacalna to jest szansa odzyskać pieniądze z funduszu gwarancjnego. Przepisy z tych turystycznych temstow się trochę ostatnio zmieniły na korzyść.
Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, jesteś bardzo dzielna, myśl pozytywnie, zobaczysz zreszta co bedzie za tydzien, glowka do gory😘
Nona no to straszne, z dnia na dzien wszystko zamykaja i nic nieoplacone, zero ostrzezen, a zarzad pewnie ma sie dobrze z tego, co do tej pory zdazyl zarobic za to swietne zarzadzanie. Tak to jest, jak sie dzialalnosc prowadzi wlasciwie w calosci na kredyt
Nona to mnie bardzo cieszy, ze siedzisz tu i nigdzie sie nie wybierasz 😁
Kasztanel wiem o czym mowisz, ale spokojnie, powoli znajdziesz w sobie te sile do staran. Pamietam jak Beti jakis czas temu mowila, ze nie ma sily wracac do monitow, badan, ze w ogole sobie tego nie wyobraża, no i prosze - mamy czerwcowa truskaweczke
Nona, Kasztanek lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszko, kciuki za Was dzisiaj
Ale będą emocje
Malinowa, za Ciebie też kciuki bo pamiętam że betę robisz?
Ja też wybieram się do labo, muszę zrobić morfologię, żelazo i tarczycowe. Muszę ciągnąć małą ze sobą, ale tam na szczęście nigdy ludzi nie ma, bo to tylko na pakiety medyczne i prywatnie. Jest zimno, ale nie pada, więc poopatulam ją jak na zimę i pójdziemy. Na razie czekam aż się szanowna panna wybudzi, bo costam przez sen tworzy. W nocy dała czadu, spać nie chciała i po jednym karmieniu prawie 2 h usypiałam A po drugim godzinę. Nie wiem co jej się dzieje, że zasypia A później warczy i się wybudza. I tak za każdym razem to warczenie. Zastanawiam się czy jej mleko nie zalega i się nie wnerwia przez to.przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03 wrote:Nona dzisiaj mówili, że z Neckermanna wszystkie wycieczki ubezpieczone, więc może się uda kasę odzyskać jakoś. Nie wiem na ile to prawda i co było w ubezpieczeniu oczywiście.
Tylko trzeba miec tyle na koncie to raz a dwa no niezbyt mile wspomnienie z wakacji
Nona lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko mysle o Tobie
Mam nadzieje ,ze bedzie z nami onlineprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość