Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro to prawda wyciskanie bardzo podwyższa, zrobiłam test, ten sam palec wyciskane 92, niewyciskane 83. Wiec czekaj aż zleci ta krew trzymaj ręce w dole, wcześniej dokładnie umyj ciepła woda i osusz
-
Szczęściara wrote:Beti u mnie dziś 106 nigdy takiego cukru nie miałam nawet w poprzedniej ciąży. Max 101 na czczo. Po posilkach ok tylko pod koniec ciąży coś zaczęło szaleć ale to wina szpitala bo u nich dostawałam to co wszyscy nawet posłodzona kawę z cukrem😂😂. Też nie będę się bronić przed insulina bo to mi nic nie da. Będę próbować zwalczyć to dietą ale jak się nie uda to nie mam wyjścia. Też musiałam dzisiaj wyciskać palca bo nie chciała lecieć. Wczoraj wieczorem też problem☹️☹️
Sprobuj moze zrobic tak ,ze wycisnij z jednego palca ,wytrzyj ta krew w papier i wycisnij jeszcze raz.
Od razu mowie ,ze to moj patent -nie wiem czy tak mozna ale...
Troszke mniej wychodzi niz 1 wyciskanie.
Nie ma u mnie sposobu innego.Juz nawet kupilam inny nakluwacz i nic sie nie zmienilo.
A powiedz mi Twoj glukometr a raczej paski do niego tez potrzebują tak duzo krwi?
Bo u mnie musi byc solina kropla ,zeby mi zmierzyło -
nick nieaktualny
-
Beti u mnie bardzo dużo krwi musi wypić żeby zmierzył. Jak za mało to mogę dopełnić w ciągu kilku sekund ale wtedy już nie leci tak i muszę troszkę wycisnąć. Wczoraj aż 3 razy się kulam na wieczór i zbieram 😂😂 i tak dzisiaj i wczoraj zmarnowałam pasek😕😕
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko też jestem myślami z Wami.. Kciuki za szybki i bezbolesny poród✊✊
Kurcze dziewczyny u mnie cukier na czczo za wysoki. Chyba przejdę się po wizycie po insuline na noc bo tak nie może być.. Chyba że dzisiaj spróbuję bez nocnego posiłku. -
Szczęściara wrote:Beti u mnie bardzo dużo krwi musi wypić żeby zmierzył. Jak za mało to mogę dopełnić w ciągu kilku sekund ale wtedy już nie leci tak i muszę troszkę wycisnąć. Wczoraj aż 3 razy się kulam na wieczór i zbieram 😂😂 i tak dzisiaj i wczoraj zmarnowałam pasek😕😕
Dla mnie najgorsza ta kolacja wrr
Bo ja nie wiem juz co mam jesc.
Ciezkie życie ale nie narzekam :)walcze hah -
Ja jak czytam o kilkorgu dzieciach w jednym pokoju z rodzicami, to sobie przypominam nasze poszukiwanie wakacji w tym roku, gdzie najważniejszym czynnikiem wyboru była co najmniej osobna sypialnia i salon. Tak żeby można było dziecko położyć a samemu jeszcze chwilę na spokojnie się pobujać. Inaczej to męka i dla nas i córki. Ona jest przyzwyczajona, że śpi sama w pokoju, we względnym spokoju i gdybyśmy nie mieli osobnego pokoju na wieczór, to musielibyśmy o 20 się kłaść z nią albo męczyć się razem do 22.
Zdaje sobie sprawę, że to pewnie dlatego, że na razie jedynaczka. Pewnie jak się na więcej dzieci, to i one, i rodzice są bardziej elastyczni.Nona lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, czekamy na wieści jaka decyzja i kciuki mocno za Ciebie i Olusia ♥️
Malinko, czekamy na piękne wyniki bety Twojej małej malinki 💞
Nonka, Madziorek - kciuki za wizyty, raportujcie! ✊Pestkaa, Nona, madziorek86, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Na szybko, bo mam wyliczone minuty, melduję, że... Jestem SAMA na shopingu 😁😎
Ani0nka, XxMoniaXx, tęczova, Magda - mbc, Meggs, Pestkaa, alex0806, Nona, Beti82, Dośka, blair., madziorek86, Nikodemka, Szczęściara, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Wik89, sunshine03, Kijanka, Malinowa91, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
nick nieaktualny