Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek święte słowa!
Kobiety, nie schizujcie się! Nosicie maleństwa pod sercem!
Ja pierwszy trymestr miałam małoobjawowy, ani pół pawika, może apetytu nie miałam i czasem w cycku zakuło ala ani razu nie wątpiłam w swój stan! Cieszcie się, jak macie jeden lepszy dzień czy moment ❤️madziorek86, Lami, sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Poznajcie misia,urodzinowy prezent Poli
1.43 cm.idealny do wieku,serducho jak dzwon 168
Miałam miec kolejną wizyte 14tego ale uznalam że to wieczność i dr zapytal czy wole za dwa tygodnie i powiedzial abym tak właśnie przyszła
Buziaki ciocie,wracamy coś zjeść,nadrobimy później :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:25
Lami, Beti82, madziorek86, Słoneczko12, Wik89, Nona, XxMoniaXx, sunshine03, tęczova, Nikodemka, speakyourmind93, Ani0nka, blair., Biegającą-mama, kark, Meggs, Arashe, Szczęściara, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Pamiętam jak Nikodemka pisała, że czeka na moje testy jak na swoje. Ja normalnie się teraz trzęsę, nie miałam takiej reakcji jak swoje oglądałam!
Cholera, należy jej się jak nie wiem co! ❤️
Każdej z Was się należy, ściągniemy Was dziewczyny wszystkie. Obiecuję już któryś raz!!! Damy radę! ❤️❤️❤️madziorek86, Wik89, Nona, Beti82, tęczova, Ani0nka, blair., Pestkaa, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a7db47aac04.jpg
Poznajcie misia,urodzinowy prezent Poli
1.43 cm.idealny do wieku,serducho jak dzwon 168
Miałam miec kolejną wizyte 14tego ale uznalam że to wieczność i dr zapytal czy wole za dwa tygodnie i powiedzial abym tak właśnie przyszła
Buziaki ciocie,wracamy coś zjeść,nadrobimy później :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:23
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cudowne wiadomości od razu mimo tak okropnej pogody humor mi się poprawił!!!! Nikodemko Przedszkolanko gratulacje ❤️❤️❤️
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - wzruszylam sie zdjeciem misia i to jak! To takie piekne, ze uczestniczymy wzajemnie w swoich staraniach, a potem widac dzidziusia... Cos wspanialego! Pola bedzie najszczesliwsza na swiecie
Lami - kochana
Wy sie wzruszacie i cieszycie moim cieniem, a ja sobie po ciuchutku, bez emocji robie kocyk na drutach Uwierze, ze to prawda dopiero jak zobacze wynik bety, chronie sie przed upadkiem. I doszlam do wniosku, ze nie znam samej siebie. Myslalam zawsze, ze kiedy zobacze jakikolwiek malutki cien wpadne w szal radosci. Łomocze mi serce, nie powiem, ale emocje mna nie targaja. Jesli zobacze pozytywna bete, obiecuje, ze moja radosc rozerwie forum!
Byloby to piekne, bo 23 marca mamy rodzinna impreze. Tata i brat maja urodziny, mama imieniny, przyjezdza babcia...oszaleliby ze szczesciaLami, Beti82, Wik89, madziorek86, Nona, Słoneczko12, blair., kark, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Hah a idziesz jutro na bete?
Jejku jak faaaajnie!
A mnie dzis dobilo to endometrium trzymam sie Was i licze ze fioletowa strona mocy nas wszystkie wciagnie po kolei : Dkark lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko pamiętasz jak ja tydzień temu tez byłam bardzo ostrożna, nie chciałam żadnych gratulacji? ale jak zobaczyłam betę to szaleństwo radości wybuchło ze mnie ja tez jutro na betę idę! ❤️ Cudownie
madziorek86, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko na bank zobaczysz cykle bezowulacyjne maja ta moc!!!! Jutro wszystkie będziemy oczekiwały wspaniałych wieści widzisz jednak ten dziwny ból to Twój miał racje ze to było zapłodnienie
Przedszkolanko idealny prezent dla Poli piękny zdrowy miś
Pestka a jak u Ciebie wizyta ?Nikodemka, kark lubią tę wiadomość
-
Nona, jesli sie udalo, to patenty sa takie jak napisala Lami
Wkreta, ze nie bylo owulacji, oderwanie sie od rzeczywistosci za pomoca Metaxy z cola, Inofem 2xdziennie, biore jeszcze kompleks witamin z grupy B, witamine d3, Omega 3 i magnez. No i duuuzo seksu
W tym miesiacu odpuscilam prace nad endometrium orzechami, awokado itd... Wino pilam, ale bardziej przy okazji imprez.
Wik - ide i co najgorsze mam jutro wyjazdowa sesje przez caly dzien, bede umierac z ciekawosci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 16:23
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość