Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, powrót Twojego męża z pracy jest najbardziej oczekiwanym powrotem dzisiaj! O której kończy? Ty już teraz nic nie pij, zajmij się dzierganiem kocyka
Beti82, Nikodemka, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Nikodemko, powrót Twojego męża z pracy jest najbardziej oczekiwanym powrotem dzisiaj! O której kończy? Ty już teraz nic nie pij, zajmij się dzierganiem kocyka
Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Lami - bedzie dopiero kolo 20.00, a ja juz trzymam siki, zeby nasiakly hcg Mam nadzieje, ze nie eksploduje mi pecherz.
Nona, Słoneczko12, Beti82, kark, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko -gratuluje !! Zazdroszczę wizyty , możesz odetchnąć i cieszyć się z najbliższymi Tym szczęściem Nikodemka- ja już pogratuluje ! Takich emocji nam tu dostarczyłas dzisiaj ! Nie wiadomo który dzień po i czy była owu i nagle wyskakuje z testem pozytywnym hehe
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nona - musisz sie napic konkretnie Metaxy, nie ma innej opcji! Ja biore Omega-3 1000 mg.
Beti82, Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko a co Cię ,,zaswedziało'' ze testa zrobiłas ?
Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziorek, ja tylko ten cykl miałam właśnie ecru rozciągliwy i gdyby nie temp to bym myślała, że jednak nie ma owu, bo na typowo płodny bym się nie doczekała
Nikodemko, ustawiamy budzik na 20.10 na oglądanie testu
Przedszkolanko, zgodnie z tą teorią kosmówkową z usg będzie siostra dla Polcimadziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po pierwsze NIKODEMKO!!! bardzo się cieszę!!! trzymam mocno kciuki, żeby kreseczka okazała się szczęśliwa łał!!
Po drugie przedszkolanko, przesłodka kruszyna! super, że wszystko w porządku
tak się rozczuliłam nad zdjęciem przedszkolanki, że nie mogę się powstrzymać i wrzucam fotkę swojego maleństwa!! 1,46 cm szczęścia
Słoneczko12, Lami, blair., Ani0nka, madziorek86, Nikodemka, Beti82, przedszkolanka:), Julia93, tęczova, speakyourmind93, Nona, Arashe, kark, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Madziorek - dajcie czadu!
Beti - sama nie wiem... Rano obudzilam sie z taka mysla, ze moze zrobie dla rozrywki, ale potem sie popukalam w czolo. Pozniej Meggs tu napisala, ze moze jestem w ciazy i jakos tak spontanicznie siknelam.
Oczywiscie juz wyczytalam, ze niektore dziewczyny oszukaly te allegrowe testy, ochlonelam jeszcze bardziej no, ale dobra, czekam dalej.
Pestka - cudowna malutka pesteczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 17:06
madziorek86, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość