Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa super kochana
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Nikodemko hahaha a nie mówiłam? Tu cykle bezowulacyjne mają moc wiedziałam że jest cos na rzeczy! Jestem mała czarownica! Niezmiernie się ciesze i bardzo mocno zaciskam kciuki by beta ładnie przyrastała
Przedszkolanko, Pesto piękne te wasze maluszki ❤ wspaniały widok!Nona, Nikodemka, Pestkaa, Lami, kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:24
Nikodemka, Pestkaa, kark, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Mam straszną rozkminę nad moimi testami owu, co nie wychodziły w tym cyklu (horien medical). Zawsze na testach było napisane hLH, a teraz mam z napisem LH. Myślicie, że jest jakaś różnica między hLH a LH?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 17:35
tęczova lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti kochana za ile obstawiasz owu? Bo zachodzisz przede mna ? :p
-
N
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:32
Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:24
Meggs, madziorek86, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti82 wrote:Meggs chyba ustapie CI miejsca haha Dzis 8 dc obstawiam owu najwczesniej 1-2 marca ale moze byc tez 3-4 haha Wiec mysle,ze szybciej bedziesz miala
-
Beti, Meggs - poczekajcie jeszcze z tą kolejnoscia do mojej bety, jeszcze moze sie wszystko pozmieniac
Beti - no i super, bedziemy rozszyfrowywac cienie, oby te prawdziwe
Mam temperature 37,50 chyba z emocji...Lami, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:A na clo myślisz ze nie przyjdzie szybciej ?
-
Nikodemka wrote:Beti, Meggs - poczekajcie jeszcze z tą kolejnoscia do mojej bety, jeszcze moze sie wszystko pozmieniac
Beti - no i super, bedziemy rozszyfrowywac cienie, oby te prawdziwe
Mam temperature 37,50 chyba z emocji...