Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Sunshine a tak sie Ciebie zapytam jeśli pozwolisz jesteś moze na acardzie / heparynie teraz?
-
Arashe wrote:Monia, znam to. Ja akurat paprykarza nie lubię, ale za to sałatka z makreli z firmy dega to dla mnie było cudo i konieczność w codziennym jadlospisie w 1 trymestrze, teraz już mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 19:04
-
sunshine03 wrote:Jestem na acardzie, ale na dzisiejszej wizycie lekarka to skrytykowała poprzedniego lekarza, że zalecił mi brać, ale odstawić nie mogę, więc biorę
-
Co do acardu to ja nie mam problemów z krzepnieciem i żadnych tego typu. Zaczelam brać acard od owu i z nim zaszlam i teraz gon mi go kazala brac jeszcze ten pierwszy trymestr skoro juz zaczelam. Potem chyba mi go odstawi bo nie mam podstaw zeby brac.
-
sunshine03 wrote:Jestem na acardzie, ale na dzisiejszej wizycie lekarka to skrytykowała poprzedniego lekarza, że zalecił mi brać, ale odstawić nie mogę, więc biorę
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Monia w Żabkach też są te specjały Dega
Melduję, że zakupiłam wszystko co poleciłyście na endo, zrobiłam sobie rozpiskę ile czego łykać dziennie, i zaczęłam brać. i mimo że dziś nie czuję zapału zupełnie to chociaż nie czuję wyrzutów sumienia, że nic nie robię/ Troche poryczalam sobie nad tym masakrycznym endo i juz mi lepiej...
Nikodemko czekamy!przedszkolanka:), Nikodemka, Pestkaa, blair., Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:24
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Nie mówcie o rybach bleeee.
Ja jutro ryzykuje- obiad w makuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:24
Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:To dziwne. Masz przeciez pai-1 i jesteś po poronieniu. To dla niej nie są powody? Ja myślałam ze heparyne Ci zaleci...
-
Tak bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych wizyt. Przedszkolanko, Pestko piękne maluszki Aż miło czytać takie miłe wiadomości i oglądać super zdjęcia.
Jednak jakoś mnie tak złapało, takie jakieś przygnębienie Wzruszyłam się i jednocześnie zasmuciłam. Jutro u mnie 12 dpo i boję się zrobić test, boję się tej cholernej bieli
Przepraszam, że Wam smęcę w takim szczęśliwym dniu.przedszkolanka:), Pestkaa, Julia93, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
O wow! Jesli jestem w ciazy, to bede mogla bezkarnie jesc makusia? Pisze sie na to!
Dziewczyny, zaraz peknie mi pecherz. Mezowi przedluzylo sie spotkanie, bedzie o 20:30... nie wiem czy wytrzymam, leze i sie nie ruszam -_-przedszkolanka:), speakyourmind93, Wik89, Arashe, Pestkaa, Lami, tęczova, Nona lubią tę wiadomość