Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:O wow! Jesli jestem w ciazy, to bede mogla bezkarnie jesc makusia? Pisze sie na to!
Dziewczyny, zaraz peknie mi pecherz. Mezowi przedluzylo sie spotkanie, bedzie o 20:30... nie wiem czy wytrzymam, leze i sie nie ruszam -_- -
Julia - co za historia haha
Beti - kazalam mu kupic 2, ale wiecie jak to jest z facetami. Pewnie kupil jakies o czulosci 10000 -_-
Ja mam chrapke na McWrapa, nie pamietam kiedy ostatnio jadlam, chyba musze to nadrobic. Jak beta wyjdzie negatywna, to pojade na pocieszenie.Beti82, Julia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Moim zdaniem to największa głupota świata. Jasne, jakiś procent poronień to wady genetyczne, ale to jest jedna z setek przyczyn. Nawet mój gin stwierdził że poronienia lubią nawracać i często pierwsze wiąże się z kolejnymi, jeśli nie zdiagnozuje się przyczyny.
Tak w ogóle to wolałabym, żeby moja ciąża się obyła bez heparyny. Ale acard zostaje, bo teraz nikt go nie odstawi - bo jeśli odpukac cos by sie stalo to winny bylby ten, kto odstawil. Natomiast ja wierze, ze pomaga. Zreszta na pytanie czy zaszkodzi jak biore odpowiedz byla, ze nieJulia93 lubi tę wiadomość
-
Julia to nieźle u mnie pizza (opóźniona,zimna i blee) o 21 a na porodówce o 22 byłam
Nikodemko właśnie na to jutro jadę! No i Poli frytki jutro jedziesz z nami świętować test bo później mdłości itp.to Ci się odechceJulia93, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Moim zdaniem to największa głupota świata. Jasne, jakiś procent poronień to wady genetyczne, ale to jest jedna z setek przyczyn. Nawet mój gin stwierdził że poronienia lubią nawracać i często pierwsze wiąże się z kolejnymi, jeśli nie zdiagnozuje się przyczyny.
-
Słoneczko, każda ma prawo do słabości i w staraniach i w ciąży i w byciu mamą. My kobiety tyle dźwigamy na swoich barkach, na swojej głowie.
Wszystko będzie dobrze! Uwierz w to! :*Słoneczko12 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestkaa wrote:Słoneczko smęć jak masz taką potrzebę :* to forum zniesie każdy ładunek emocjonalny czyli jutro test?
Jutro raczej testu nie zrobię, bo go nawet nie mam..
Pestko, Lami - dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 20:31
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Julia93 wrote:Popieram, każdy czasem potrzebuje posmęcić.
Meggs jeśli czujesz taką potrzebę to pewnie, możesz się przebadać, ale ja chyba bym sobie dała jeszcze jedną szansę po cb. Najprawdopodobniej źle się zaimplantowało, często tak się dzieje i kobiety nawet nie wiedzą, jeśli nie obserwują się tak namiętnie jak my wszystkie tutaj. Myślę że acard w tym przypadku to bardzo dobry pomysł żeby brać, on pomaga w zaimplantowaniu zarodeczkaJulia93, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Sloneczko - a moze zaskoczy? Glowa do gory, cycki do przodu, uda sie i Tobie, wtedy my bedziemy sie wzruszac Twoimi historiami :*
Przysiegam Wam, ze nie zmyslam. Dzwoni do mnie, mowi ze juz jedzie, bedzie za jakies 10 minut. I mowi: „kupilem Ci te testy, niestety nie bylo o czulosci 10, wiec kupilem 25, ale za to aż 3!” Nic nie mowcie...-_-Ani0nka, Wik89, Ewelina92, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Nikodemko, tylko nie denerwuj się na niego. Jakby tu z nami posiedział z tydzien, to wiedziałby, że lepiej zjechać jeszcze z dwie apteki. Wybaczmy mu. Trzymamy kciuki!!!!
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:25
speakyourmind93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko
Julia haha, ja się tam spocić nie zdążyłam nawet zdjęcie mam po to teściowa nie wierzyła,że to 5 min.po porodzie
Nikodemko to jest facet,jeszcze się dziwisz? mój dzwonił dzisiaj,że wózek w lidlu bezczelny przyjmuje 1 zł.i 5 zł.a on ma 2 zł!!tęczova, Lami, blair., Julia93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:25
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”