Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:25
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Moja dzis oszalala caluje , glaszcze, mowi do brzucha, mowi ze kocha .. Pyta co chce zjeść bo musze cos konkretnego zeby dzidzius zjadl :* a ja becze... Bo spelnia sie moje największe marzenie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 22:25
kark, Nona, Nikodemka, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko12, Ani0nka, Pestkaa, Biegającą-mama, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - dzięki! A Ty wypij Metaxę jak lekarstwo, jesli nie lubisz smaku to zalecenie!
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami! Specjalnie dla ciebie siknęłam na proszek do pieczenia:
- łyżka proszku
- 50ml moczu
Rezultat:
Piana mi wyszła ze szklanki 200ml
Także proszek jest do dupy, kup sobie sodę, bo mi soda tylko minimalnie musowała i była lekka pianka
A ja jutro będę was tortem częstować, bo dla dziewczyn mamy urodziny
I mam prośbę! Stwierdziłam, że po raz pierwszy robię imprezę jak ktoś pisał niedawno na dipach
Taki zamysł:
Upiekę paluchy drożdżowe z parmezanem, bo mam w cholerę droższy świeżych w lodówce i tak. Do tego ogórki, papryka i marchewka w paski, kawałki kabanosów, salami/chorizo w kawałki gubw pokrojone, kalafior i brokuł al dente, rzodkiewki, ananas i ser pleśniowy w kawałkach.
Dipy wymyśliłam czosnkowy i znalazłam przepis na tuńczykowy. Ktoś ma jeszcze fajne przepisy na jakieś 2 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 06:26
Lami, Nona, blair., Domi_tur, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kark zrobiłabym do tego jeszcze hummus ! Warzywa czy chlebki z hummusem sa mega mozesz klasyczny i np w werski z burakiem, mega! Albo guacamole albo ostra salsa meksykanska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 06:42
kark, tęczova lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:25
kark lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Ja tez dzis obudzilam sie i zmierzylam tempertature 2h wczesniej niz zawsze, a mimo to jest wysoka... Nie moglam spac przez pol nocy, emocje mna targaly, snilo mi sie, ze zrobilam test i byly dwie mocne krechy. Leze jeszcze w lozku, mama okupuje lazienke przed wyjsciem do pracy, pojde siknac jak juz wyjdzie, ale powiem Wam, ze ja po prostu wiem, ze bedzie biel i, ze bańka prysnie, az nie chce mi sie tego testu robic...
-
Nikodemko ja tez tego dnia co zrobiłam test śniły mi się dwie kreski!!!!
Nona lubi tę wiadomość
-
Cycki nadal bolą ale są takie ładne pełniejsze mimo tego ze mam mały biust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 07:02
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Ja też dołączę do tych co słabo spali w nocy. Jakoś nie mogłam spać. Rano o 6.30 zmierzylam temp a tam 36.33 wieczorem była 36.88. Myślę że nie miarodajna jest ta poranna jak budziłam się co chwilę. Teraz siedzę przed lab i czekam na pobranie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )