Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak , jak myslalam. Testy mnie oszukaly. Totalna biel, nawet cienia nie ma... Zrobilam Bobo Test i ten allegrowy co wczoraj. Niemozliwe, ze wyszly z wczorajszego moczu w ciagu dnia, a z porannego nie. Wolalabym, zeby w ogole tej sytuacji nie bylo, czuje jakby ktos mi podcial skrzydla...
-
Jejku, Nikodemko wspolczuje zawirowan ale oby byl happy end! Wczoraj bylo przeciez widac ladnie. Moze w tej sytuacji warto jednak zrobic bete albo kupic i zeobic jeszcze testy 10II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niemozliwe... Musze sie ocknac. Trafily mi sie felerne testy, jestem widocznie w 1% osob u ktorych test sie nie sprawdzil, ktos musi. Wiedzialam, ze to zbyt piekne, zeby moglo byc prawdziwe.
-
Nikodemka beta jest obowiązkowa w tym przypadku:) leć Kochana i jeszcze będziemy się cieszyć z Twojego szczęścia ❤️
-
Dziewczyny i ja nieśmiało dołączam. Beta że środy 3750. Dziś mam wizytę i wg kalkulatora to 5t6d.zobaczymy co to będzie. Pewnie ciut za wcześnie ale na wizytę zapisałam się zanim w ogóle byłam w ciąży;)
To moja pierwsza ciąża i jestem tak samo podekscytowana jak przerażonaNiezapominajka2, speakyourmind93, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Pojade na ta bete, ale z wielkim smutkiem. Nie mam zludzen, nic z tego, nie oszukujmy sie...
Przykro mi, ze los tak ze mna igra i wystawia mnie na jakies proby, dajac nadzieje.
Na dodatek robie dziś sesję ciążową, bede musiala sie pilnowac, zeby sie nie rozsypac.
Jednak musialam albo nie miec owulacji wcale, albo miec niedawno, wtedy kiedy wyszedl test owulacyjny, bo nie czuje sie „na okres”, a przy moim silnym pms, to niemozliwe, ze przyjdzie bez zapowiedzi. -
nick nieaktualny
-
Mons zobaczysz sam pęcherzyk na zarodek jeszcze za wczesnie. Za tydzień będziesz już widziała więcej
-
Nikodemko nawet jeśli te testy były felerne to jeszcze przecież nie koniec cyklu , może ovu była 3 dni temu i za tydzień test będzie pozytywny ... ja chyba bym na betę nie jechała jeszcze poczekała przez weekend i mierzyła temperaturę
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja siedzę cicho bo nic się nie dzieje cały tydzień zalegam z chorym synem w domu, pol dnia w łóżku ze świnka peppa wiec nie mam nic mądrego do powiedzenia mam trochę swoich obaw , najczęściej wieczorem gdy leżę w łóżku nie mogę zasnąć bo mam jakieś złe wizje w głowie, które staram się odpychać ale napływają. Wizyta w środę o 18.30 wiec jeszcze tyle czekania... ale wczoraj miałam cały dzień coś Ala mdłości ( wszystko śmierdzi, coś bym zjadła ale jak pomyśle to blee itd) , dziś za to z rana był rzyg wiec ogólnie coś tam się dzieje chyba ... Dziewczyny czy wy tez tak macie , ze na zmianę dzień z Mdłościami potem jeden dzień spokoju albo dzień z rzygiem ale bez mdłości hehe nie wiem czy ktoś zrozumie