Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:25
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Mój dostaje listę zakupów smsem, po kolei jak w sklepie wszystko leży, po czym dzwoni z wideorozmową. Ostatnio kazałam mu kupić NIE bobotest i szczęśliwy wrócił z bobotestem.
Nikodemko, na 25 będzie i tak widać, tym bardziej, że tak skrzętnie mocz zbierasz
A Nikodemko, masz idealny moment na ciąże a później obwieszczenie w rodzinie to musi byc to!tęczova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, niestety musze Was rozczarowac. Biel i na Bobo tescie i na tym z allegro. Ale ja wiedzialam, ze tak bedzie
Zrobie jeszcze jutro bete, ale nie nastawiam sie, serio. -
nick nieaktualnyTęczowa to samo mam -_- Lista wg tego jak idzie sklepem, a on i tak z czymś ma problem...
Przedszkolanko, bez takich! Ja też co wizytę w Lidlu to zawsze pierwszą minutę wszyscy wokół słyszą, że jak to?! 2zł to złe?! Bo ja 5tki do mojej skarbonki, a 1ki do dzieciaków daję, więc tylko 2ki i drobne mamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi - niestety, nie ma opcji, biel wizira
Moj maz jest milion razy bardziej nakrecony ode mnie :d No nic, jutro beta. Najwyzej skopiuje sobie Wasze gratulacje i bede czytac jak sie uda innym razem -
Za to allegrowy owulak prawie pozytywny. No nic, tak jak mowisz Meggs, we wzglednym spokoju czekam do jutra do 17.00
kark, Lami, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
4 lata temu ,mniej więcej o tej porze zaczęłam czuć skurcze regularne i zbierałam się pomału do szpitala <chlip chlip>. A teraz ten mały bąk śpi tu koło mnie i rozpycha się na całe łóźko !
Lami, Nikodemka, Julia93, Słoneczko12, XxMoniaXx, Nona, kark, blair., Meggs, Pestkaa, speakyourmind93, kozgo, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami - nie powstrzymam sie i na pewno sikne rano tylko i na ten 25 i na allegrowy. Ach, teraz jak maz wrocil i sobie pogadalismy „jakby to bylo”, to sie nakrecilam. A mialam tego nie robic...
Przedszkolanko - daj Poli urodzinowego buziaka od ovufriendek :*** za chwile kolejny maly bak bedzie rozpychal sie w Twoim brzuszku!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość