Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWypas przedszkolanko, wygląda jak z cukierni! Masz coś do takiego wyrównywania boków ?! Bo jest krem na boku, tak?
Ja idę robić ciasto cytrynowe, namaczać ciecierzycę, a potem paluchy drożdżowe i burak do piekarnika
Bo burak do hummusu buraczkowego chyba lepszy z piekarnika, niż gotowany, no nie ?
I jeszcze łosoś do mnie przemówił w Biedrze, to wzięłam i zrobię koreczki ananas-kulka mozarelli-łosoś. Brzmi cholernie ciążowo, oby było zjadliwe...Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemko wierzę w Twój cykl, w końcu byłas w Toruniu, a ja tu rozsiewam wirusy ciążowe!
Najlepszego dla córci przedszkolanko!
Ja jak mówiłam mojej, że mam dzidzie w brzuszku, to sobie wymyśliła, że ona też maprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Piekny tort! I cudowny prezent dla Polci :* Sto lat!
Anionka - wyniki kolo 17.00, zniose jajko.
Ruszam na zdjecia... chce zeby ten dzien juz sie skonczyl, a najlepiej zeby nie bylo wczorajszego.
Boje sie jeszcze; ze wynik proga bedzie wskazywal na to, ze owulacji nie bylo, wtedy juz w ogole bedzie porazka. Ale juz nie smece, po prostu czekam... Asekuracyjnie kupie chyba butle wina.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:26
kark lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A moja twarz zrobiła się taka ładna <samozachwyt>!!! Jak pupcia niemowlaka, całe zasyfienie zniknęło w 4 dni, odkąd biorę ten duphaaton.
Pojechałam do rodziców, bo do internisty po skierowanie na krzywą cukrową. I spaliny oczywiście bleee, największe zło.
Ale będzie dzisiaj fasolka po bretońsku, pychota, taką ochotę mam.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Jesli chodzi o cere to u mnie tez dziwne rzeczy, odwrotnosc tego, jak u Lami. Zawsze cera gladka, bez zadnej krosteczki, a dzis skupisko malych pryszczy na policzku i kaszka na czole... Do tego znowu potworny bol glowy, musialam poratowac sie paracetamolem. Ewidentnie cos sie z tymi hormonami dzieje, tylko nie wiem co.
Mam do Was jeszcze niestaraniowe pytanie. Wiecie moze co jeszcze oprocz niedoboru magnezu moze oznaczac drganie powieki? Przez caly czas tej samej. Trwa to u mnie juz od okolo miesiaca i zaczyna byc uporczywe... -
A gdzie tam ja,kobietka mi piekła ja do kuchni nie wchodze prawie ;p
Dziekuje w imieniu Poli za życzenia :*
Dociera do niej chyba wszystko juź bo było milion Kocham Cię i przytulasków,teraz tylko tata by mam się nie zmeczyla no i "mamusiu,ciesze sie że bedziesz miala dzidziusia "
Nikodemko co do drgania to mi magnez pomagał (a działo się tak jak kawy za duźo piłam albo cwiczyłam sporo).kark, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze... To co ja z tym łososiem zrobię... ?
To chyba daruję koreczki i sypnę do misek osobno mozarelle i osobno pokrojony ananas i git
No nie, tak mi ten ananas, łosoś i mozarella pasowały
Ale w sumie goście wiedzą, że jadą do kobiety w ciąży, może się nie zdziwią ?Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Jesli chodzi o cere to u mnie tez dziwne rzeczy, odwrotnosc tego, jak u Lami. Zawsze cera gladka, bez zadnej krosteczki, a dzis skupisko malych pryszczy na policzku i kaszka na czole... Do tego znowu potworny bol glowy, musialam poratowac sie paracetamolem. Ewidentnie cos sie z tymi hormonami dzieje, tylko nie wiem co.
Mam do Was jeszcze niestaraniowe pytanie. Wiecie moze co jeszcze oprocz niedoboru magnezu moze oznaczac drganie powieki? Przez caly czas tej samej. Trwa to u mnie juz od okolo miesiaca i zaczyna byc uporczywe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 12:07
-
Dzieki dziewczyny, chyba zdecyduje sie na jakis kompleks witamin albo dolacze potas do tego, co biore.
Mozliwe, ze na tle nerwowym... ale z drugiej strony dzien w dzien by drgalo, nawet jak bylam zrelaksowana w Toruniu?
Czekam na klientke i zasypiam na stojaco. Fatalny dzien... -
Nikodemko, spróbuj sobie rozgrzać oko i cała okolicę, czasami jakieś zapalenie nerwu albo coś może być. Ręcznik do mikrofali i później przez bawełnianą poszewkę połóż. I tak niech się podgrzeje z 20 minut.
Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero