Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia - totalnie w to nie wierze. Jak widac moje przeczucia sie sprawdzaja i czuje, ze niepredko zostane mama.
Szczesciara - kiedy odbierasz wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 14:57
-
Szczęściara, dlatego myślę, że drobna korekta, żeby weszło na 1, bo może nadal delikatnie spadać przy 75 codziennie. Jak zaraz będzie ciąża to i tak trzeba będzie zwiększyć znowu dawkę, bo na pewno skoczy. A jakie miałaś TSH ostatnio?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko bardzo mi przykro beznadziejna sytuacja z tymi testami.
Mimo wszystko w tym cyklu nadal jest nadzieja. Bo jak mówisz owu ok poniedziałku. To jesteś dopiero z 5dpo, czyli nie wszystko stracone!
I kochana spokojnie. Każda z nas zostanie mama, zobaczysz. Jedne szybciej inne pozniej, ale w efekcie nie bedzie miec to zadnego znaczenia. Tule mocno!Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Anionka nie martw się bardzo często obsługuje pacjentki co mają przepisany ten antybiotyk i tez mają obawy, ale wracają po czasie i z nimi i z dzieciątkiem wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 15:54
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Lami byłam tydzień temu u endo po receptę i chciała początkowo zwiększyć przez to że ciągle rośnie ale kazała brać 75. Już tak kiedyś miałam że po miesiącu było nisko a na kolejnym badaniu wzrosło. Lepiej się czuje jak mam niższe tsh.
Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Beta dziś 1016,0 mIU/ml ❤️ Chociaż dzieciątko pięknie rośnie... poryczałam trochę, pomodliłam się do świętej Rity. mam nadzieję, że mi przejdzie
speakyourmind93, Nona, Lami, XxMoniaXx, przedszkolanka:), Słoneczko12, sunshine03, Beti82, blair., kark, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
AniOnka, jak nie przechodzi, to lepiej wziąć antybiotyk. To lepsze niż stan zapalny toczący się w organizmie. Koleżanka moja jest bardzo antylekowa w ciąży, anty wszytko dla dobra dziecka i zapalenie uszu ciągnie się dwa tygodnie, bo długo zwlekała z lekarzem, bo bała się że da antybiotyk. Dla mnie głupota. Ona się męczy "dla dobra dziecka" a dziecko nie jest odrębną jednostką, tylko męczy się razem z nią.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero