X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko i dobrze. Wychlip, wypij wszystko i pozwól sobie na ten smutek. Zobaczysz, II Cię jeszcze zaskoczą :*

U mnie moja najlepsza psiapsióła z blokowiska była skorpionem :) Byłam gotowa za nią walczyć ze wszystkimi i ciężko mi, że w LO, po 13 latach przyjaźni, gdy jej rodzice się rozwodzili totalnie się odcięła, zamiast mnie wpuścić i pozwolić być przy niej :(
    No i jak pisałam tata i nieżyjący dziadziu to skorpiony :) Dziadek do tej pory jest dla mnie wzorem prawdziwego mężczyzny, nic nie zatrzymało, zawsze do przodu, co założył to zrobił, choć przyznam kurwował przybtym nieźle XD
    A mój tata, mimo, że urodzony w ten sam dzień to totalnie inny człowiek - dużo obieca, potem zapomina, jest świetnym mówca i ciężko go z równowagi wyprowadzić. Do tego totalny pracoholik.

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade wlasnie na McWrapa zrobilyscie mi smaka :D

Lami, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis spalam popoludniu a caly czas sie czuje zmeczona i ziewam. A mdlosci mam niezależnie czy zjem czy nie. Cycki 2 rozmiary wieksze, wyplywaja ze stanika. Niexh się nie rozpedzaja bo mam miseczke D.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ja przed pierwszą ciąża miałam 70B, aktualnie 70FF XD Najwiecej właśnie w 2giej ciąży przyszło ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark całkowicie mnie uspokoilas :p
    Nie zeszlo po ciazy ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
    Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy ;)

Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...

Wik89, Lami, Meggs, Nona lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko pizza i wino super na piatkowy wieczor! Przytul sie do meza i jutro na pewno bedzie lepiej! Sciskam

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Skorpionow, to ja mam az cztery blisko siebie. Maz, mama, babcia i tesc. Mama i tesc bardzo do siebie podobni. Domatorzy, boja sie zaryzykowac, boja sie zmian, nowych znajomosci... A maz i babcia zupelnie odwrotnie. Otwarci, towarzyscy, uparcie dazacy do celu, pracowici... Takze nie ma jednej zasady, a ja mimo to marze o malym skorpionku.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
    Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy ;)

Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...
    Stukam się więc kieliszkiem wina i chipsami ;) i będzie dobrze zobaczysz! Nawet jak teraz jest ciężko. Ważne sprawy nie przychodzą łatwo.

Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:27

Nikodemka, Meggs, Beti82, Nona lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Nikodemka, Meggs dołączam się z winkiem czekając na pizzę :)
    Hehe powinnyśmy zorganizować sobie takie spotkanie czarownic ;)

Nikodemka, Beti82, tęczova lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam zazdroszczę,bo u nas po emocjach walka o sen..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lami, Meggs lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, mam newsa! Rodze 15 lutego 2020;-) Dziś u mnie 4dc. Obliczyłam sobie, że zajdę z owulacji która będzie 9 maja. To się nazywa mieć plan!
    Nikodemka, przykro mi, ale proszę się nie załamywać!
    Powiem wam, że odpoczywam psychicznie od starań. To na prawdę luksus mieć okres i nie płakać z tego powodu. Popłakałam się ze szczęścia jak zobaczyłam w środę krew, bo wszystko idzie w końcu zgodnie z planem, a ja jestem zdrowa. Tak jak powiedziała mi ginka, wszystko dzieje się po coś. I może to choro zabrzmi, ale cp uratowała mi psychikę. Staraczki, przestańcie myśleć tylko o jednym. Tak jak któraś już napisała, wszystkie tu w koncu zajdziemy:-D A jak już zajdziemy, to lepiej zajść, jako pogodzona ze sobą, szczęśliwa kobieta, niż kłębek nerwów.
    Takie przemyślenia przy aronióweczce od taty ;-)

Lami, przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko12, Beti82, kark, tęczova, Nikodemka, blair., speakyourmind93, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:19

tęczova, Meggs lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, nie :)
    Po pierwszej ciąży 70B/70C, po drugiej 70E ( więc największy skok), po trzeciej 70FF i nadal się mieszczę w te staniki, choć nie powiem, powoli zaczyna wychodzić górą :P

• tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• madziorek86 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:35

• Słoneczko12 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek, wyrazy głębokiego współczucia. Wspieram modlitwą.

Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości <3

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.”

Syr 1, 23

79f810a70fb8f58768340856f6aff5f8.png[/u
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:20

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ