X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko i dobrze. Wychlip, wypij wszystko i pozwól sobie na ten smutek. Zobaczysz, II Cię jeszcze zaskoczą :*

U mnie moja najlepsza psiapsióła z blokowiska była skorpionem :) Byłam gotowa za nią walczyć ze wszystkimi i ciężko mi, że w LO, po 13 latach przyjaźni, gdy jej rodzice się rozwodzili totalnie się odcięła, zamiast mnie wpuścić i pozwolić być przy niej :(
    No i jak pisałam tata i nieżyjący dziadziu to skorpiony :) Dziadek do tej pory jest dla mnie wzorem prawdziwego mężczyzny, nic nie zatrzymało, zawsze do przodu, co założył to zrobił, choć przyznam kurwował przybtym nieźle XD
    A mój tata, mimo, że urodzony w ten sam dzień to totalnie inny człowiek - dużo obieca, potem zapomina, jest świetnym mówca i ciężko go z równowagi wyprowadzić. Do tego totalny pracoholik.

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade wlasnie na McWrapa zrobilyscie mi smaka :D

Lami, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis spalam popoludniu a caly czas sie czuje zmeczona i ziewam. A mdlosci mam niezależnie czy zjem czy nie. Cycki 2 rozmiary wieksze, wyplywaja ze stanika. Niexh się nie rozpedzaja bo mam miseczke D.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ja przed pierwszą ciąża miałam 70B, aktualnie 70FF XD Najwiecej właśnie w 2giej ciąży przyszło ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark całkowicie mnie uspokoilas :p
    Nie zeszlo po ciazy ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
    Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy ;)

Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...

Wik89, Lami, Meggs, Nona lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko pizza i wino super na piatkowy wieczor! Przytul sie do meza i jutro na pewno bedzie lepiej! Sciskam

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Skorpionow, to ja mam az cztery blisko siebie. Maz, mama, babcia i tesc. Mama i tesc bardzo do siebie podobni. Domatorzy, boja sie zaryzykowac, boja sie zmian, nowych znajomosci... A maz i babcia zupelnie odwrotnie. Otwarci, towarzyscy, uparcie dazacy do celu, pracowici... Takze nie ma jednej zasady, a ja mimo to marze o malym skorpionku.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
    Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy ;)

Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...
    Stukam się więc kieliszkiem wina i chipsami ;) i będzie dobrze zobaczysz! Nawet jak teraz jest ciężko. Ważne sprawy nie przychodzą łatwo.

Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:27

Nikodemka, Meggs, Beti82, Nona lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Nikodemka, Meggs dołączam się z winkiem czekając na pizzę :)
    Hehe powinnyśmy zorganizować sobie takie spotkanie czarownic ;)

Nikodemka, Beti82, tęczova lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam zazdroszczę,bo u nas po emocjach walka o sen..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lami, Meggs lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, mam newsa! Rodze 15 lutego 2020;-) Dziś u mnie 4dc. Obliczyłam sobie, że zajdę z owulacji która będzie 9 maja. To się nazywa mieć plan!
    Nikodemka, przykro mi, ale proszę się nie załamywać!
    Powiem wam, że odpoczywam psychicznie od starań. To na prawdę luksus mieć okres i nie płakać z tego powodu. Popłakałam się ze szczęścia jak zobaczyłam w środę krew, bo wszystko idzie w końcu zgodnie z planem, a ja jestem zdrowa. Tak jak powiedziała mi ginka, wszystko dzieje się po coś. I może to choro zabrzmi, ale cp uratowała mi psychikę. Staraczki, przestańcie myśleć tylko o jednym. Tak jak któraś już napisała, wszystkie tu w koncu zajdziemy:-D A jak już zajdziemy, to lepiej zajść, jako pogodzona ze sobą, szczęśliwa kobieta, niż kłębek nerwów.
    Takie przemyślenia przy aronióweczce od taty ;-)

Lami, przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko12, Beti82, kark, tęczova, Nikodemka, blair., speakyourmind93, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:19

tęczova, Meggs lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, nie :)
    Po pierwszej ciąży 70B/70C, po drugiej 70E ( więc największy skok), po trzeciej 70FF i nadal się mieszczę w te staniki, choć nie powiem, powoli zaczyna wychodzić górą :P

• tęczova Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• madziorek86 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:35

• Słoneczko12 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek, wyrazy głębokiego współczucia. Wspieram modlitwą.

Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości <3

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.”

Syr 1, 23

79f810a70fb8f58768340856f6aff5f8.png[/u
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:20

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ