Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemko i dobrze. Wychlip, wypij wszystko i pozwól sobie na ten smutek. Zobaczysz, II Cię jeszcze zaskoczą :*
U mnie moja najlepsza psiapsióła z blokowiska była skorpionem Byłam gotowa za nią walczyć ze wszystkimi i ciężko mi, że w LO, po 13 latach przyjaźni, gdy jej rodzice się rozwodzili totalnie się odcięła, zamiast mnie wpuścić i pozwolić być przy niej
No i jak pisałam tata i nieżyjący dziadziu to skorpiony Dziadek do tej pory jest dla mnie wzorem prawdziwego mężczyzny, nic nie zatrzymało, zawsze do przodu, co założył to zrobił, choć przyznam kurwował przybtym nieźle
A mój tata, mimo, że urodzony w ten sam dzień to totalnie inny człowiek - dużo obieca, potem zapomina, jest świetnym mówca i ciężko go z równowagi wyprowadzić. Do tego totalny pracoholik. -
Ja dzis spalam popoludniu a caly czas sie czuje zmeczona i ziewam. A mdlosci mam niezależnie czy zjem czy nie. Cycki 2 rozmiary wieksze, wyplywaja ze stanika. Niexh się nie rozpedzaja bo mam miseczke D.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy
Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...Wik89, Lami, Meggs, Nona lubią tę wiadomość
-
A co do Skorpionow, to ja mam az cztery blisko siebie. Maz, mama, babcia i tesc. Mama i tesc bardzo do siebie podobni. Domatorzy, boja sie zaryzykowac, boja sie zmian, nowych znajomosci... A maz i babcia zupelnie odwrotnie. Otwarci, towarzyscy, uparcie dazacy do celu, pracowici... Takze nie ma jednej zasady, a ja mimo to marze o malym skorpionku.
-
Nikodemka wrote:Meggs - wiem, ze doskonale wiesz co czuje, a nawet czulas o wiele wiecej. Bardzo Ci wtedy wspolczulam, ale pokazalas sile i ja ide za Twoim przykladem, musze wziac sie w garsc.
Widocznie tak musi byc, ze musze miec ta laparoskopie, znalezc przyczyne, pozbyc sie jej i wtedy sie uda. Wazne, ze ide do przodu. Obydwie idziemy
Maz mnie nie chce zawiezc z wiochy do miasta na McWrapa, poszlismy na kompromis i jade do sklepu po pizze z lodowki, wino i czipsy. Wlacze jakis film do dalszego chlipania i jutro powinno byc lepiej...Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:27
Nikodemka, Meggs, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Lami, Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnySłuchajcie, mam newsa! Rodze 15 lutego 2020;-) Dziś u mnie 4dc. Obliczyłam sobie, że zajdę z owulacji która będzie 9 maja. To się nazywa mieć plan!
Nikodemka, przykro mi, ale proszę się nie załamywać!
Powiem wam, że odpoczywam psychicznie od starań. To na prawdę luksus mieć okres i nie płakać z tego powodu. Popłakałam się ze szczęścia jak zobaczyłam w środę krew, bo wszystko idzie w końcu zgodnie z planem, a ja jestem zdrowa. Tak jak powiedziała mi ginka, wszystko dzieje się po coś. I może to choro zabrzmi, ale cp uratowała mi psychikę. Staraczki, przestańcie myśleć tylko o jednym. Tak jak któraś już napisała, wszystkie tu w koncu zajdziemy:-D A jak już zajdziemy, to lepiej zajść, jako pogodzona ze sobą, szczęśliwa kobieta, niż kłębek nerwów.
Takie przemyślenia przy aronióweczce od tatyLami, przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko12, Beti82, kark, tęczova, Nikodemka, blair., speakyourmind93, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
nick nieaktualny