Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami lekarz powiedział, ze jak tylko zacznie się ból ucha albo temperatura to wziac antybiotyk. I tak zrobię ale mam nadzieję ze te maści i spreje które lekarz przepisał pomogą. Obecnie mam zatkany nos z jednej strony, jest żółty katar i zatkane lewe ucho od dzisiaj. Wiec to nie jest coś bardzo strasznego. Ale jak tylko gorączka albo ból się pojawia to wezmę antybiotyk trudno. Muszę wyzdrowieć dla siebie i dzieciątka
Mons lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona mi właśnie kazał płukać zatoki a nigdy w życiu tego nie robiłam... boje się tego wciąganie czymś nosem masakra
-
A ja na katar mam najgorszy sposób świata jeśli chodzi o doznania, ale najlepszy jeśli chodziło efekty. Wlewam sobie piłka kropli wody utlenionej w każdą dziurkę. Idą łzy, jest wycie i harczenie, czuję jak ta woda się pieni w mózgu, ale katar znika Tak samo w gardło leję, ale to już więcej niż 3-4 krople.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:27
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A ja się umówiłam na wizytę do ginekologa na ten poniedziałek. Myslicie ze będzie już widać chociaż pęcherzyk jak beta dziś 1016,0? Chciałabym zobaczyć czy pęcherzyk jest w tym miejscu co potrzeba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:A ja się umówiłam na wizytę do ginekologa na ten poniedziałek. Myslicie ze będzie już widać chociaż pęcherzyk jak beta dziś 1016,0? Chciałabym zobaczyć czy pęcherzyk jest w tym miejscu co potrzeba
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez polecam irygacje. Najlepiej Irigasin albo Zatoxin, to + inhalacja nad garem z goraca woda ratuje mojego meza, a podczas kataru ma naprawde duzy problem z zatkanym kanalikiem łzowym.
Dziekuje dziewczyny za slowa pocieszenia, ciesze sie, ze tu jestem. Niestety wiara w to, ze w tym cyklu wyjdzie spadla do zera, nie dziwcie sie... Czuje sie upokorzona przez los, ze pozwolil mi sie przez chwile cieszyc z czegos, czego nie ma. Dzisiaj kupuje wino i caly wieczor spedzam pod kocem i chlipie w poduszke.kark, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:27
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Ja rowniez polecam irygacje. Najlepiej Irigasin albo Zatoxin, to + inhalacja nad garem z goraca woda ratuje mojego meza, a podczas kataru ma naprawde duzy problem z zatkanym kanalikiem łzowym.
Dziekuje dziewczyny za slowa pocieszenia, ciesze sie, ze tu jestem. Niestety wiara w to, ze w tym cyklu wyjdzie spadla do zera, nie dziwcie sie... Czuje sie upokorzona przez los, ze pozwolil mi sie przez chwile cieszyc z czegos, czego nie ma. Dzisiaj kupuje wino i caly wieczor spedzam pod kocem i chlipie w poduszke.Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość