Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko widze ze masz to samo co ja. U mnie broda i poliki wywalone w mini krostach a głowa 4 dni nieustannie bolała. Dziś pierwszy dzień względnego spokoju. I słońce wyszło, świat jakiś taki lepszy się zrobił.
Przedszkolanko wszystkiego co najelepsze dla Polci ❤ -
nick nieaktualnyJa mam od 6tc tak, że mam jednego syfka, jak już zniknie to pojawia się znowu jeden w innym miejscu
Ale ja zawsze coś mam w okolicach owu. No i w każdej ciąży coś się trafiało, niby skóra, włosy, paznokcie się poprawiają, ale syfki są w każdej ciąży.
Zrobiłam tortille na obiad z uwaga... Pstrągiem łososiowym Zobaczyłam różowe to wzięłam, teraz się zorientowałam Jezu, ta ciąża mi mózg rozwałkowuje...
Pstrąg filecik, na parze go obrobiłam, bo wczoraj robiłam kluski, to parowar został na wierzchu -
nick nieaktualny
-
A ja jestem załamana po prostu załamana błagam pociesznie mnie ;-( byłam dziś u laryngologa bo moja infekcja zatokowa tyle się ciągnie. Nie mogłam wziac antybiotyku bo zaszłam w ciąże wiec się leczyłam domowymi sposobami. Lekarz powiedział ze na ucho się może to rzucić bo już czerwone i faktycznie czuje jakbym miała tam zatkane. Przepisał mi maść i jak będzie gorączka albo zacznie bolec ucho to zacząć brać Augumentin. Ale przecież on nie jest wskazany dla ciężarnych. BOŻE NO MAM DOŚĆ BŁAGAM NIECH MI TO JUŻ PRZEJDZIE ;-( a w poniedziałek do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 14:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:A ja jestem załamana po prostu załamana błagam pociesznie mnie ;-( byłam dziś u laryngologa bo moja infekcja zatokowa tyle się ciągnie. Nie mogłam wziac antybiotyku bo zaszłam w ciąże wiec się leczyłam domowymi sposobami. Lekarz powiedział ze na ucho się może to rzucić bo już czerwone i faktycznie czuje jakbym miała tam zatkane. Przepisał mi maść i jak będzie gorączka albo zacznie bolec ucho to zacząć brać Augumentin. Ale przecież on nie jest wskazany dla ciężarnych. BOŻE NO MAM DOŚĆ BŁAGAM NIECH MI TO JUŻ PRZEJDZIE ;-( a w poniedziałek do pracy
Ja od początku ciąży byłam chora 3 tygodnie. Z zatokami ciągnęło się tak długo. Zresztą nadal często mi zalega jeszcze coś na zatokach i katar mam, ale obyło się bez antybiotyku. Ciąża się rozwija póki co ok.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BETA <2,0... siedze i wyje. Nie wiem za jakie grzechy los tak miesza mi w glowie.
Progesteron 12,55, czyli wyglada na to, ze owulacja byla w poniedzialek, tak jak wskazywal test owulacyjny.
Mam dosc, naprawde... -
nick nieaktualny