Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestko - gratuluje!!! 😘😘😘
Blair - ja jakos nie jestem przekonana do tej Debskiej... Profesor Dębski to byl wielki autorytet, ale ona podobno troche jedzie na jego opinii. Po tym co czytam na znanylekarz tym bardziej mam watpliwosci. Zobacze po wizycie u dr W.,zobaczymy jak podejdzie do tematu.
Kupilam ta inna Laktuloze bez pomaranczy i od razu mnie przeczyscilo.
Ale bol zostal. Jak nie minie, to jutro dzialam.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ej bo padne z ubezpieczenia od męza z pracy moge isc UWAGA doooooooo dziadzi gina hahahhaha jebłam
Normalnie interes zycia placic 100 zł miesiecznie i chodzic do lekarza ,ktorego moge miec za darmo hahaha
Ten Kalisz to jest porazka jakas
ehh mam nadzieje ,ze dziadzia cos tam wypatrzy w pnLami, Kasztanek, Nona, alex0806, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
U nas sie cos dzieje.. Mega bol , skurcze zoladka i po nospie ciagle twardnienia brzucha. Zoladek troche minal a brzuch twardnieje nadal. Kluje w pachwinach i jakies prady czasem mam, parcie na pecherz. Nie wiem
Biegającą-mama, madziorek86, przedszkolanka:), Nona, Niezapominajka2, Pestkaa, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Haha Beti, wszystkie drogi prowadzą do dziadzia. Czuję, że to będzie czarny koń w Twojej ciąży. Jeszcze nas zaskoczy 😁 A Ty mu na wejściu powiedz, zebyt ci tam nie gmerał paluchem, bo się boisz w pierwszym trymestrze i nawet dla męża pas cnoty odziewasz.
Beti82, coma, Nona, Kijanka, madziorek86, Pestkaa, tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Haha Beti, wszystkie drogi prowadzą do dziadzia. Czuję, że to będzie czarny koń w Twojej ciąży. Jeszcze nas zaskoczy 😁 A Ty mu na wejściu powiedz, zebyt ci tam nie gmerał paluchem, bo się boisz w pierwszym trymestrze i nawet dla męża pas cnoty odziewasz.
-
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Alex, kochana, i Laurko oczywiście, otworzyłam paczkę i się popłakałam. Z takim wsparciem MUSI się udać. Liczę, że kiedyś będzie mi dane Was wyściskać! ❤❤❤ Całym serduchem wierzę, że za 9 miesięcy (max 12!) wrzucę tu fotkę mojego maleństwa wystrojonego od stóp do głów w prezenty od Was!
Siedzę w samochodzie pod pocztą i ryczę, dobrze, że wczoraj rzęsy robiłam to chociaż się nie rozmażęliscik czytałaś?
więc musi być dobrze
Moj dzidziuś już po skoku chyba. Spała w dzień, spokojniejsza nieco. Tylko kupa męczyła i aktualnie kombinuję od godziny żeby zasnęła. Już spała w łóżeczku, ja zadowolona, a zaraz wrzask bo kupa idzie. I jak się wypierdziała to przebieranko i znowu cyc... ciekawe czy teraz ją odłożę...tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, oczywiście, że czytałam, przez łzy ale czytałam! A jak ten prezent nieziemsko dzidziusiowo pachnie 😍 aż macica szaleje hehehe
Nona, ach jakbym chciała! Objawy poowulacyjne mam trochę inne niż zwykle, ale robię wszystko, żeby się nie nakręcać - to w końcu mój pierwszy cykl z dupkiem, nie znam swojego ciała pod jego wpływemNikodemka, przedszkolanka:), Lami, Wik89, alex0806, blair., Malinowa91, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova, Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, alex0806, Słoneczko123, Szczęściara, Edyśkaa82, blair., Pestkaa, Malinowa91, Lami, Magda - mbc, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Monia, z jednej strony trzymam kciuki, żeby się ruszyło, ale z drugiej strony polecam ludzi z 9 października“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Monia przed samym porodem ruchy mogą się zmieniać. Laura mega się wypychała na końcówce ale w sumie nie powiązałam tego wtedy że coś się dzieje.
W ogóle jak zobaczyłam jej długie stopy po urodzeniu to wiedziałam już co mnie tak kopało ;p
Tęczova bo to Lovela tak pachnietakim słodkim dzidźkiem;)
O takim. Też pozdrawiam naszych Jerzyków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 00:46
Wik89, Słoneczko123, Szczęściara, przedszkolanka:), Beti82, Edyśkaa82, blair., Niezapominajka2, tęczova, Pestkaa, Malinowa91, Meggs, Kasztanek, Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pestko gratulacje😘 ale faaajnie:) i mam nadzieje, ze juz jestescie razem:))
Moj m mial dzis kwalifikacje do operacji, maja mu zrobic w grudniu laparoskopowo, wiec w sumie moze z dwa tyg dluzszy okres oczekiwania niz prywatnie za 5000. Takze decydujemy sie na szpital. Za tydzien ma znac konkretny termin, mamy nadzieje, ze faktycznie bedzie to grudzien, ze nic sie nie przesunie.
Z tym ze urolog doradzil mu oddac przed operacja nasienie do banku na wszelki wypadek, bo jednym z powiklan po tej operacji (1 na 1000) jest niedokrwienie i w konsekwencji obumarcie (?) jądra. Strasznie to brzmi ale oczywiscie staramy sie byc dobrej mysli no i faktycznie, rozwazymy zamrozenie nasienia
U mnie brak @, ale pewnie przyjdzie jak w zegarku jutro wieczorem/w czw ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:04
Nikodemka, Beti82, tęczova, madziorek86, blair., Lami, Edyśkaa82, Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Pestko - gratuluje!!! 😘😘😘
Blair - ja jakos nie jestem przekonana do tej Debskiej... Profesor Dębski to byl wielki autorytet, ale ona podobno troche jedzie na jego opinii. Po tym co czytam na znanylekarz tym bardziej mam watpliwosci. Zobacze po wizycie u dr W.,zobaczymy jak podejdzie do tematu.
Kupilam ta inna Laktuloze bez pomaranczy i od razu mnie przeczyscilo.
Ale bol zostal. Jak nie minie, to jutro dzialam.
Nikodemko mam koleżankę pracuje w klinice Dębski i dobrze znała doktora nogę poprosić żeby kogoś poleciła jeżeli chcesz kto by temat ogarniał
Alex ale cudo:)
Monia widać i Ty mnie wyprzedzisz, ja paznokcie zrobiłam brzuch twardnieje, mały szaleje jak zawsze, skurczy brakWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:11
-
Kozgo - o, ja bylam pacjentka Debskiego, to byl wspanialy czlowiek. Jesli mozesz zapytac, bede baaardzo wdzieczna... Chodzi mi o kogos, kto ogarnia ciążę z mięśniakiem, a nie bedzie gdybal i olewal temat.
-
nick nieaktualny