Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestko gratulacje
obyście szybko razem byli:)
Ja się dziś wystroiłam i poszłam z mężem i siostra z mężem na lunch a wieczorem idę na paznokcie a jutro ze znajomymi na śniadanie nie chce wychodzić to trudno ja powychodzę
Jutro mam wizytę u lekarza w lux wiec niewiele się dowiem i położna w szpitalu może ona coś się określi czy coś się tam dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 14:39
Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Pestka GRATULACJE!
Opodczywaj teraz , u ciebie to był prawdziwy maraton! Oczywiscie czekamy na relacje ☺️🤤
Przedszkolanko u mnie tez tak było przez pierwsze 4 tygodnie 🤔 Bajka luz i spokój , z Mikołajem jakoś 2 miesiące a potem zaczęły się pobudki nocne , ewidentne coś złe robię . Wiesz takie miesięczne dziecko to już nie noworodek nie śpi non stop, u mnie śpi cały dzień i w nocy w sumie tez ale te 2 pobudki pob1,5 h wtf? 😂 -
Pestko gratuluję!! Zaraz się informuje i będziecie już razem
Biegająca mój ma codziennie ok.4h aktywności. Dzisiaj już bardziej aktywny jest ale leży grzeczny w łóżeczku wtedy ;)Ale fakt,to dopiero 5 dzień jego a później już coraz więcej będzie buszowalBiegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alex, kochana, i Laurko oczywiście, otworzyłam paczkę i się popłakałam. Z takim wsparciem MUSI się udać. Liczę, że kiedyś będzie mi dane Was wyściskać! ❤❤❤ Całym serduchem wierzę, że za 9 miesięcy (max 12!) wrzucę tu fotkę mojego maleństwa wystrojonego od stóp do głów w prezenty od Was!
Siedzę w samochodzie pod pocztą i ryczę, dobrze, że wczoraj rzęsy robiłam to chociaż się nie rozmażęMagda - mbc, blair., madziorek86, Nona, Beti82, Dośka, Kasztanek, Biegającą-mama, Kijanka, Wik89, tere-fere, Edyśkaa82, przedszkolanka:), alex0806, Słoneczko123, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Uff dziewczyny myślałam że tylko mój synek bezimienny..