Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasztanek wrote:Dzięki Beti. Od lekarza dostanę dopiero od dwóch kresek, ale staram się jakoś organizować, żeby brać wcześniej. Na ten cykl mam, a później będę myśleć co dalej.
I tak jak Beti pisze, od owulacji najlepiej.
Przedszko hahaha, moja mama też ma takie złote rady ostatnio, że nawet bym się nie spodziewała po niej tego. Zaścianek jak cholera. Ale ją naprowadzam na prostą i się buntuję.
- "Nie noś bo przyzwyczaisz", "Przytulaj ale nie noś". - kupiłam chustę, będę nosić kiedy chcęna rękach też jak tego potrzebuje
- "Ubierz jej czapkę na spacer". - jest 20 stopni, opanuj się kobieto
- i moje ulubione "Daj jej się wypłakać, ona ćwiczy przeponę"... eee? Jak przestanę reagować na płacz, czyli jej potrzeby, to ona przestanie komunikować swoje potrzeby.
A teściowa się oburza dlaczego nie mam czerwonej wstążeczki przy wózku, łóżeczku itd... Nosz kurde...Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Była pani położna, Nina na pewno ma skazę białkową, tak jak wszystkie znaki na niebie wskazywały. Zadzwoniła przy mnie do pediatry, lekarka chciała ją zobaczyć, ale położna powiedziała, że nie ma sensu żebyśmy się szwendały, że tu nie ma wątpliwości. Dostaniemy receptę na Bebilon pepti, więc super, że trochę portfel odsapnie.
Magda - mbc, alex0806, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Nona, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kasztanek wrote:Dzięki Beti. Od lekarza dostanę dopiero od dwóch kresek, ale staram się jakoś organizować, żeby brać wcześniej. Na ten cykl mam, a później będę myśleć co dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 13:14
Magda - mbc, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Coma! Haha, serio ktoś Ci powiedział, że "po pralce"??? Nie wpadlabym na to! Piękne imię! Teraz co trzeci to Franek, a Frania to w czym gorsza?!🥰
Tak. Jeden kolega ogólnie mówi już o niej per pralka.
Zaczęłam opowiadać, że geneza powstania Frani sprowadza się do aktu miłosnego na prace i odpuszczająalex0806, madziorek86, Kijanka, Kasztanek, tęczova, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Edit
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 04:45
coma, Lami, alex0806, Kijanka, Beti82, Nikodemka, tęczova, Magda - mbc, Meggs, Edyśkaa82, madziorek86, Niezapominajka2, Kasztanek, Biegającą-mama, Dośka, przedszkolanka:), Nona, tere-fere, Szczęściara, Ani0nka, blair., Malinowa91, OlivkowaMama, Słoneczko123, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Pestko, lubię, że Jerzyk jest z Wami! Witaj kochany, wyczekany 😘😘😘
Kochana, zaraz będziecie się tulić do woli. Jurki to silne chlopaki, zaraz wszytko wróci do normy.
Ciocie całują 😘Aga9090 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pestkaa wrote:Urodziłam o 11:35❤️ napiszę relację troszkę później. Serce mi pęka, bo nie mam małego ze sobą, była akcja z pępowina, mały niedotleniony. Już wszystko wraca do normy, ale czekam na niego... 😭
Gratuluję!
Za chwilę będziecie się tulić!
Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. -
Ciocia Beti wita Jureczka
Pestka gratulacje kochana -
Pestko, gratuluję 😘 cześć Jureczku, ale bym Cię wyściskała🤗“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”