Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, ja tez kasuje moje posty regularnie od początku, także Cię rozumiem - wstawiam tu foty, pisze o prywacie, czasem cisnę bekę z roboty - bardzo bym nie chciała żeby ktoś mnie namierzył. Z dziewczynami z listopada mamy grupę na FB i fajnie to działa.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pestko, ale śliczny! 🥰
Ja też jestem za fejsem, w takiej formie jak pisze Rzepakowe. Bo na messengerze, ja was nie nadrobie 😂
Dziewczyny, ale miłam dzisiaj sen! Śniło mi się, że musiałam mieć cesarkę, w ogóle na stojąco ale to nieważne 🤣 I w tym śnie zobaczyłam moją Jagienkę, była taka śliczna 🙂 I płakałam w tym śnie strasznie bo nie pozwolili na żadne kangurowanie i na to, żebym próbowała nakarmić piersią. Ale tego bobaska nie mogę teraz zapomnieć 🙂Nona, Malinowa91, blair., Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Pestko, Jureczek jest cudny 💕 niech nadrabia siły na Twoim mleczku, żeby poprawiły się wyniki i żebyście mogli wyjść do domku.
Ryczę za każdym razem jak widzę zdjęcie takiego noworodka. Jak w szpitalu woziły dziewczyny dzieci do siebie do sali w tych mydelniczkach to normalnie nie mogłam powstrzymać łez. Nie wiem czy wzruszenia czy smutku czy strachu. To wszystko się ze sobą mieszało, ale wyłam codziennie.
Jureczek też wyciska moje łzy ale to na pewno ze wzruszenia 😘
Jak Wasza pierwsza nocka?
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Haha, Niezapominajko, ja dla fioletowej strony instalowałam insta i pytałam tu jak się przewija zdjęcia, więc luzik, wszytko oragniemy 😁
Magda - mbc, Niezapominajka2, alex0806, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja też wyszłam wczoraj ze szpitala, ale nie miałam siły już się odezwać.
Profesor rzekł, że już mi więcej nie pomogą, przysłał rano fizjoterapeutę który jak mi zaczął wszytsko rozmasowywać to ledwo wytrzymywałam z bólu ale w głowie miałam myśl "wytrzymaj, poród boli bardziej" 😬 sam już powiedział że na razie odpuszcza tą terapię manualną bo za parę godzin i tak będę bardzo cierpiała jak mi to wszytsko poruszył. I tak też było, po powrocie do domu leżałam, chodziłam, a z bólu ledwo szło wytrzymać.
Oczywiście bardo się martwiłam czy dziecko odczuwa ten ból czy jego też boli? Niby ma swój osobny układ nerwowy ale jak matka jest w bólu od trzech dni to co czuje dziecko?
Jak tylko o tym pomyśle, że jego może coś boleć albo może to jakoś odczuwac ryczę znowu. Ja która prawie nigdy nie płakałam ehhh ciąża to zdecydowanie dziwny stan emocjonalnie.
I naprawdę bardzo bardzo Wam dziękuję za wczorajsze słowa wsparcia i porady odnośnie rezonansu. Może to idiotyczne, że wzięłam pod uwagę "opinie z internetu" ale dzięki Waszym historiom uzmysłowiłam sobie to o czym i tak już myślałam. Wynik tego rezonansu nic by nie zmienił w moim dalszym leczeniu w tym momencie. I nawet zapytałam tego fizjoterapeuty czy robić go i czy on żeby później ze mną pracować na tkankach miękkich potrzebuje wyniki rezonansu. Powiedział, że na ten moment nie a rezonans mogę zrobić zawsze, za tydzień, za miesiąc jeśli będzie jednak taka potrzeba i ból nie minie.
Na razie nie minął, ale się zmniejszył. Umówiłam się do niego prywatnie i będziemy się masować i rozluźniać bo okazuje się że po tym wypadku spięta jestem od szyi aż po pośladki. I może to dawać taki silne bóle. Nawet pachwinę mi masować i wbijał napy metalowe żeby rozluźnić bo też wszystko w pachwinach mam spięte.
Może pokaże mi jakieś ćwiczenia rozluźniające i będę ćwiczyć.
Nikodemko, cieszę się że już jesteś w domku a przede wszystkim że pomogłaś sobie na zaparcie. Być może jelita są podrażnione i potrzebują teraz czasu i lekkostrawnej diety żeby ból minął. Myślami jestem cały czas z Tobą 😘 -
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja za grupą jestem,Messengera nie ogarnę na bieżąco bo wiem jak jest z moimi lutowymi z 2015.
Jesteśmy po ciężkiej nocy, dałam z desperacji 2x30 ml mleka a Olek krzyczał dalej..Pola pól nocy nie spała tez,wstawala do lozeczka..dopiero o 5 puścił baka i śpi. Dalej kupy nie było..
Co polecacie ? Delicol? Czy coś innego już możemy? No i na pewno zwykle mleko u nas odpada jak mówiłam,pepti w zapasie jedynie. -
Pestko przesłodki chłopaczek! 😊
Nikodemko, Talku jak dzis sie czujecie?
Przedszkolanko nie zazdroszczę kiepskiej nocy, ale mnie tez to nie bawem czeka🙈🙈🙈
Z grupa zamknieta na fb to swietny pomysl... tu Nasze posty czyta tysiące ludzi.. wiec jestem ZA!
Wczoraj zaczelam 6tc. Sama w to nie wierze... a objawow oczywiscie brak🤷♀️ pamiętacie kiedy Wam sie zaczely pierwsze objawy?😉przedszkolanka:), madziorek86, Dośka, Nona, blair. lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.