Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz Was nadrobię, ale chciałam tylko powiedzieć, że znaleźliśmy siłę i BYŁO 😁
madziorek86, przedszkolanka:), Domi_tur, Kasztanek, talku, Słoneczko123, Wik89, Dośka, alex0806, Edyśkaa82, Ani0nka, tęczova, Nikodemka, Pestkaa, tere-fere, blair., Malamia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszko u nas to samo było, powiem Ci ze jest juz lepiej, jeszcze miesiąc i może będzie super albo się poddam i przejdę na mm 😂poza tym,że się wczoraj zapomniałam i zjadłam kalafiora z odrobiną zasmażki na maśle robionej a wieczorem musiałam użyć rurki bo Małego męczyła pienista kupa 🙄co do kąpieli to chlopaki jakieś nadwrazliwe 😂
Beti daj znać czy pojechałas, ja wierzę że wszystko jest ok❤️
Sunshine trzymajcie się dzielnie ❤️ co do KP to dokładnie jak pisze Zuza, ważne żeby nie dać się presji i potem nie zwariować.
Zdrowie psychiczne jest najważniejsze! Gdyby nie to, że mnie KP tak rozleniwilo to już dawno z problemami Małego przesłanym całkiem na Pepti. Tylko ta Opcja, że zamiast szykować butelki mogę wystawić cyca i w sekundę karmić, trzyma mnie w tej metodzie 😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami gratki haha
Sunshine jak trzeba to trzeba, poradzić mogę femaltiker na wzmocnienie piersi a mieszanie wcale nie jest złesama płakałam jak Poli musiałam dac ale jak dziecko spada z wagi to jest jeszcze gorzej. Brawo Ty za świadomość
Monia dzięki,przyda się 😁😁opowiem jak było;p
A jak mnie wkurzył to Ci przekaże nerwy to może urodzisz
Dzisiaj mój tp,która sika albo rodzi?😁sunshine03, tęczova lubią tę wiadomość
-
Beti, ja w tym temacie zielona, ale jak dziewczyny mówią, że to normalne, że boli, to najpewniej tak jest. Rosniesz kochana, nie chce być inaczej.
Melduję, że pierwszy zastrzyk za mną i nie było to najprzyjemniejsze doświadczenie w moim życiu, ale damy radę.Beti82 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Beti, dobrze jakbyś kupiła sobie magnez lek a nie suplement np. MagneB6. Ja przy bólach na takim etapie jak Ty miałam zalecone 3x2 tabletki magnezu i 3x1 no spy i bóle zaczęły ustępować po 2-3 dniach.
Także w ciąży tylko cierpliwość nas może uratować.
Trzymam kciuki za Twojego kropka. I pij dużo z nawadniaj się bo Twój organizm potrzebuje teraz dużo płynów. Jak to mówi mój gin "pić i sikać pić i sikać i tak całe dnie".
I tak jak dziewczyny pisały, na tym etapie im mniej gmerania tam tym lepiej. Mój przy bólach brzucha wolał nie robić mi USG tylko kazał dużo leżeć.Beti82 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, dobrze jakbyś kupiła sobie magnez lek a nie suplement np. MagneB6. Ja przy bólach na takim etapie jak Ty miałam zalecone 3x2 tabletki magnezu i 3x1 no spy i bóle zaczęły ustępować po 2-3 dniach.
Także w ciąży tylko cierpliwość nas może uratować.
Trzymam kciuki za Twojego kropka. I pij dużo z nawadniaj się bo Twój organizm potrzebuje teraz dużo płynów. Jak to mówi mój gin "pić i sikać pić i sikać i tak całe dnie".
I tak jak dziewczyny pisały, na tym etapie im mniej gmerania tam tym lepiej. Mój przy bólach brzucha wolał nie robić mi USG tylko kazał dużo leżeć. -
Mój partner życiowy to moje największe wsparcie dziś jak przed 6 rano odciagalam pokarm jedna noga bujając młoda i jedna ręka głaszcząc starszaka ( ma zapalenie gardła i gorączkę ) powiedziałam mu , ze jak nie będzie chciała cyca tylko butle to przejdę na mm bo laktator mnie wykończy przy dwójce to stwierdził ze jestem leniwa , i jak mam pieniądze to niech sobie przechodzę plus co ja wogole mam teraz do roboty na macierzyńskim leming także tego ... już obmyślam plan jak ja spakuje cała trójkę dziś do mamy ...
Edit oczywiście powiedziałam mu żeby nie wykorzystywał każdej sytuacji do cytowania swojej matki to się zorientował , ze faktycznie i sie zamknąłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:10
-
Lami wrote:Zaraz Was nadrobię, ale chciałam tylko powiedzieć, że znaleźliśmy siłę i BYŁO 😁Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti tak jak dziewczyny Ci radzą magne b6 3x2 i no spa 3x1, bynajmniej ja tak miałam. U mnie oprócz bólu brzucha na początku też plamienia, ileż razy ja się żegnałam z tą ciążą. A po wczorajszym usg polowkowym mamy 337g zdrowej córeczki. U Ciebie też będzie dobrze, zobaczysz😊
Beti82, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
A my kupiliśmy wreszcie fotelik. Avionaut pixel z bazą pasuje idealnie do nowego autka 😊
Edyśkaa82, Szczęściara, alex0806, tęczova, Beti82, Kijanka, talku, Nikodemka, sunshine03, Niezapominajka2, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość