Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro, heparynowa igła ma 13 mm, więc insulinowa to przy niej lux 😁
Może tak być, nie denerwuj się, u mnie raz kropelka krwi była czasami kilka dni z rzędu, a później miesiąc nic. Nie wiem od czego zależy 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 17:37
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami 13mm😱😱
Kurcze to moja chyba za krótka.. Powiedzcie mi czy jak ta krew wycieka to razem z lekiem?? Nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć.. Boję się że jak wstrzykne sobie tą insuline to ona wypłynie😟😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 17:46
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tęczova czyżby zagnieżdzanie? Trzymam kciuki!
U mnie nudna historia. Zareczyny po 8 miesiacach znajomosci, na Wawelu i ślub rok póżniej.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemka wrote:Beti - glowa do gory, mnie tez
A na poczatku ciazy to juz w ogole, rwal mnie jak szalony. -
Betinko kochana nie martw się na zapas.. Ciąża to wielka zagadka.. Nie wiadomo jaki objaw jest dobry który powinien martwić.. Zawsze coś.. Kiedy wizyta??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 19:56
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tęczova co tam spadek! ta drukarka to poważny objaw!!
ahh jeszcze tyle do testu...
Wiki a Ty testowałaś jeszcze po tym białym czy już nie?
Słoneczna Ty płeć miałaś dzisiaj poznać?
Beti mnie bolał dużo brzuch na każdym etapie, rośniesz- przyzwyczajaj się
Monia mi z Polą jak czop odszedł to tez już czysto było
Ja po ściągnięciu szwów super, ale z nimi też było ok. Aleksander całą podróż przespał,w domu zjadł i poszedł spać.
Domi mam problem podobny jak u Ciebie. Tzn. mój śpi i go wybudzam do kąpania o 17:30 i on sie wkurza ,jest bez humoru i krzyczy mi (później w ręczniku błogi spokój). A po dalej spi.. nie wiem jak mu to zorganizować bo on śpi cały czas..
Ale mamy kupki! Normalnie karmię,daję częściej i sąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 20:27
Wik89, blair., tęczova, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Przedszko to moze fajnie, ze nie daje ciagle do wiwatu
Nie, nie testowalam:( bo wiadomo jak to sie co miesiac konczy. No ale jak zawsze iskierka nadziei jestprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jestem jestem 😊 Dopiero z pracy wróciłam i powiem Wam, że za tydzień rzucam ją w cholerę. Tak się tam nachodzę, że brzuch ciągnie i przechodzi dopiero po kilku godzinach.
Badanie wyszło bardzo dobrze. Przezierność karkowa 1,4, serduszko bije 160 na min. 😊 Wszystkie pomiary, parametry w normie. I w trzy dni mój maluch urósł prawie centymetr i ma już 5,96 cm 😍 Lekarz powiedział mi na końcu, że nie wszystkim kobietom wychodzą takie wyniki i powinnam się cieszyć 😊
A dzidzia jest na tyle wstydliwa, że nie chciała pokazać co tam ma między nogami hahah 😀 Także nadal nic nie wiem.
Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam jakiegoś ładnego ☺
P.S. Lekarz mega przystojny, na żywo wygląda lepiej niż nna zdjęciu na znanym lekarzu hahah 😂
Mąż zazdrosny i powiedział mi, że teraz jemu się muszę pokazać 😂😂Edyśkaa82, Dośka, Szczęściara, Kijanka, Malamia, Kasztanek, Meggs, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Malinowa91, Arashe, Pestkaa, alex0806, Niezapominajka2, madziorek86, Cytrynowy sok, tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, wspaniałe wieści!
Takie wstydnisie te niektóre dzieci ale za parę tygodni na kolejnych USG już powinno być coś pewno widać.
Ja mam takiego fajnego i przystojnego fizjoterapeutę! Do tego ostatnio masował mi pośladek i pachwinę. To chyba hormony ciążowe mi robią wodę z mózgu 😆😁😁
Aczkolwiek jestem szczęśliwa jak do niego chodzę 😛Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Sloneczko - ciesze sie. Malenstwo zdrowe, teraz zadbaj o siebie i odpoczywaj
Jesli praca Cie meczy, to juz czas na przerwe.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość