Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko daleeeej chlopiec czy dziewczynka??? 😎😙😉
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Blair, operacja bedzie w grudniu i to pewnie pod koniec. Wiec w zwiazku z tymi warunkami dofinansowania zastanawiam sie, czy nie przystapic do iui w listopadzie (najblizszy, pazdziernikowy cykl histero i bez stymulacji), zeby juz zaczac „wyrabiac” te normy
Beti82, Nona, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
talku wrote:Tęczowa, nieustanne kciuki! ✊
Ja też byłam wściekła na początku ciąży, także to może być dobry omen.
Beti, a Ty jak się masz? Świrujesz czy luzik? 😉
Na pewno mam jakis hormonalny spokoj.Ale ogolnie jestem przerazona i czuje ,ze tak jakby wegetuje.Zyje tylko poniedziałkiem.Ucze sie cierpliowsci i spokoju bo przeciez nie moge caly czas schizowac siebie i innych
Taka bezradnoscWik89, fiorella82, Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Teczova noo, nowy objaw rozpierniczania drukarki jak nic. Czytając o twoim testowaniu Laura w tej chwili zrobiła kupę (a chwilę ją męczyła), więc wirusy i zapaszki już zapewne są u Ciebie
Moje dziecko dzisiaj jak ta pogoda, senne na szczęście. Zaraz szybki cyc i ruszamy na weekend. Mam nadzieję, że nie rozkrzyczy się w samochodzie, bo podróż akurat wypada na jej czas do buszowania i krzykówByłam z nią na spacerze, usnęła w wózku. Ale teraz awaria kupa i znowu się wybudziła.
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti82 wrote:Ciezko to okreslic hahah
Na pewno mam jakis hormonalny spokoj.Ale ogolnie jestem przerazona i czuje ,ze tak jakby wegetuje.Zyje tylko poniedziałkiem.Ucze sie cierpliowsci i spokoju bo przeciez nie moge caly czas schizowac siebie i innych
Taka bezradnosc
Z tej Twojej wiadomości mimo wszystko bije spokój i dobrzebo wszystko jest dobrze.
Cierpliwości będzie Ci już teraz na resztę życia potrzebny cały ocean 😉 ja też się tego uczę, bo to odliczanie od wizyty do wizyty potrafi naprawdę człowieka wykończyć i dopiero teraz na tym etapie względnie przestaje świrować.
Także bardzo dobrze, że chillujesz już teraz, szybciej opanujesz tę sztukę to będzie później Ci łatwiej 😊☺️☺️☺️
O której wizyta? -
talku wrote:Z tej Twojej wiadomości mimo wszystko bije spokój i dobrze
bo wszystko jest dobrze.
Cierpliwości będzie Ci już teraz na resztę życia potrzebny cały ocean 😉 ja też się tego uczę, bo to odliczanie od wizyty do wizyty potrafi naprawdę człowieka wykończyć i dopiero teraz na tym etapie względnie przestaje świrować.
Także bardzo dobrze, że chillujesz już teraz, szybciej opanujesz tę sztukę to będzie później Ci łatwiej 😊☺️☺️☺️
O której wizyta?
Mowie do starego co dzisiaj robimy bo musze sie czyms zajać.A on ,ze mozemy isc do kina ,na kolacje albo posprzatac piwnice ...
Wybralam sprzatanie piwnicy hahahahhaWik89, Dośka, coma, alex0806, Meggs, madziorek86, talku, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny na heparyne/acardzie czy u was po ukłuciu też wypływa Wam tyle krwi?? Od dziś zaczynam przygodę z insuliną nocną🙄🙄
A jak to jest z tą insulina ? w nocy musisz czy wieczorem?
I pozniej mierzysz cukier rano tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 15:39
-
Teczova niezle niezle 😍
A ja czekam na @, jesli nie jestem w ciazy (to bylby cud) to niech juz przyjdzie😭 termin sobie wyliczylam na wczoraj bazujac na objawach w postaci sluzu i bolu owulacyjnego, ale nie mierzylam temp w tym cyklu wiec owu mogla byc pozniej
Beti to musza byc emocje! Mimo tego, ze to stres, to zazdroszcze i mam nadzieje, ze kiedys tez bede czekala na pecherzykowa i serduszkową wizyte..i kolejne
Monia to dobre wiesci z wizyty, a nuż sie wszystko samo zacznie naturalnie?
Kozgo jak tam sie miewasz?
Lami fajnie, ze napisalas do zarzadzajacych forum ws tej grupy ”polzamknietej”odpisali cos?
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki dziękuje wyjątkowo dobrze jak na termin porodu na jutro to spoczko
tylko zgaga mnie meczy i śpię słabo ale co tam
Dzięki Rzepakowepole przeszła mi presja i ciśnienie ze muszę już urodzić i się wyluzowalam.
Wiki mógłby być ten cud i okres mógłby nie przychodzić.
Ciastek z czekolada i orzechów napiekłam, zaraz nacieram kurczaka będzie dziś pieczony z ziemniaczkami i idziemy ma spacer po synadziś jak co piątek ma wieczór filmowy z kolegami i popcornem:)
Co to zaręczyn to się nie wypowiadalam bo były takie które od razu Nona skreśliła na początku czyli po 8 miesiącach w Paryżu mąż wziął mi wolne w pracy na 4 dni, spakował mnie w tajemnicy jak pilnowałem siostrze dzieci i pod pretekstem pojechanie na obiad wywiózł na lotnisko, jak się oświadczał a był luty rozpiął kurtkę 8 stopni zrobił się turbo czerwony, złapał za serce (bo w wew kieszeni miał pierścionek) i zjechał z krzesła na kolana a ja myślałam ze ma zawał i nie zrozumiałam na początku co się dzieje Hahablair., Nona, alex0806, Wik89, Beti82, talku, kalcia lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:hmm nie .Siniaki mi sie robią ale krew nie wyplywa
A jak to jest z tą insulina ? w nocy musisz czy wieczorem?
I pozniej mierzysz cukier rano tak?
Powiem Ci taką ciekawostkę jak było u mnie z Euthyrox. Jak brałam koło 4-5 cukier na czczo koło 105-107. Jak brałam po mierzeniu to po śniadaniu powyżej 170. Jak wzięłam o 1.00 cukier na czczo 90😂😂 jaja z tym Euthyrox. Wyczytałam że podnosi cukier około 46j..
Tyle w temacie. Nie bronię się przed insuline bo wolę brać Euthyrox w nocy niż przed śniadaniem😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro jak trafiłam w naczynko to mi krew wypływała. Czasem musiałam plaster kleić. I wtedy mega siniak się robił. Najlepsze jest to że czasem wieczorem ta krew jeszcze płynęła A zastrzyk rano robiłam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Pytam o ten wyciek bo miałam przyuczenie i krew wpłynęła.. Teraz mam kropkę w miejscu kłucia. Nie wiem czy to wina acardu czy tak ma być. No nie wiem.. Zobaczę jak na nic będzie..
-
Alex, Meggs zobaczę jak będę brała na noc. Może trafiłam na naczynko. A mam pytanie o igły lepsze krótsze czy dłuższe?? Mam 5mm i 6mm. Boję się kupić większe jak przy tych 5 lekko szczypie😫😫
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Alex, Meggs zobaczę jak będę brała na noc. Może trafiłam na naczynko. A mam pytanie o igły lepsze krótsze czy dłuższe?? Mam 5mm i 6mm. Boję się kupić większe jak przy tych 5 lekko szczypie😫😫