Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kijanka przez pierwszy miesiąc tak. Szymek był aktywny wieczorami w brzuchu i po porodzie też. Teraz ma już stałe pory snu i aktywności. Na przykład po mamusi lubi dzień zaczynać o 11-12, w przerwach szybki cyc i śpi dalej 🤣 a rozbudź go wcześniej to histeria totalna.
Kijanka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ile bodziakow i pajacyków do szpitala dla maleństwa wzięliście? W wyprawce mamyginekolog do szpitala jest 5 sztuk każdego, a ja z notatek ze szkoły rodzenia mam wszystko po jednej sztuce 😱
-
Oki to ja biorę 4 pajace 4 body i dwie pary spodenek, 3 czapeczki, 3 pary skarpetek i jedne niedrapki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 21:42
-
nick nieaktualnyAni0nka u mnie w szpitalu kazali wziąć po 3 wszystkiego. Wzięłam po 4 i drugiego dnia już mi musiał mąż dowieźć, bo a to siku przeciekło, a to kupa, albo przy przewijaniu obsikał, zalał się mlekiem. Przebierałam po parę razy 🙈
Więc teraz też bym wzięła 4 lub 5, ale naszykowala coś na dowiezienie. A jak my dłużej w szpitalu bylismy to trzeba bylo zrobić szybkie pranie w domu.
Poza tym u nas kazali zawsze ubierać body+pajac. Jak ubrałam tylko body+spodenki to pediatra marudziła że za mało, chociaż leżał w rożku i pod kocemAni0nka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Oki dzięki dziewczyny to najwyżej mąż będzie dowoził 😁
My jeszcze w szpitalu. Jutro wyniki badań, jestem dobrej myśli, że będą dobre, trzymajcie kciuki.
Mam dramat z karmieniem piersią, urodziłam w środę, Jurek cycka poznał dopiero w sobotę. Dla małego to zbyt duży wysiłek, chociaż go podejmuje to kapituluje i on i ja 😔
Przedszkolanko zazdro że już sobie spacerujecie 🙂
Fiorello mam nadzieję że napiszesz rano że jednak BYŁO ☺️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
U nas nie trzeba było ubrań ale mała po szpitalnych dostała rumień noworodkowy to jakoś w 3 dobie mąż mi przyniósł bodziaki. U nas w szpitalu było wtedy tak gorąco że Laura miała sam bodziak na krótki rękaw ubrany. Plus owinięta w kocyk jak burrito.
A teraz to w ogóle princessa nie lubi być owinięta. Przykrywam dopiero jak uśnie bo inaczej się budzi. Nogi do góry daje i po spaniuteraz śpi w spiworku to też złość jak za szybko chcę ją zapiąć.
Właśnie odlatuje na cycku to ciekawe jak szybko odłożęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵