Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
PierwiastkaZuza wrote:Alex, no ja tak dopiero od dwóch dni nie plamie i szczerze mówiąc pozazdrosciłam Lami i Karkowi haha. To był najbardziej delikatny seks ever a i tak daleko mu było do komfortowego. No ale i tak się cieszę 😁
Matka w ogóle dostała pińcćset Plus x 2, można szastac;p w końcu zamówię małej ten inhalator niech leży, szczotkę Nested którą polecałyście, jakaś czapkę i chustkę na zimę. I powoli muszę się rozglądać za sukienką na chrzciny i dla siebie jakimś ubiorem. Bo za nieco ponad miesiąc mamy.
My dzisiaj na spacerku byliśmy chociaż zimno. Dobrze że nie padało tak jak wczoraj cały dzień. Dzidziuś śpi, ale zaraz karmienie pewnie będzie bo już się kokosiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko ja tez sobie wymarzyłam 15 października albo 20 😁 wiec najpierw Ty a zaraz po Tobie ja 😁😍
-
Kurcze powiem Wam, że coś jest w tych płatkach z mlekiem, ja to samo! Jadałam je tylko w dzieciństwie, potem dla mnie nie istniały. A teraz mogłabym się nimi zajadać na okrągło 😀.
U nas wczoraj była potworna pogoda, szaro buro i deszcz. Dzisiaj słońce od rana i wróciliśmy właśnie ze spaceru 🙂 -
Beti82, tere-fere, Kijanka, Meggs, Morska, Edyśkaa82, OlivkowaMama, Ani0nka, przedszkolanka:), Szczęściara, alex0806, tęczova, Dośka, Kasztanek, talku, Nona, madziorek86, Niezapominajka2, Pestkaa, Słoneczko123, sunshine03, Wik89, blair., Malamia, VianEthel2 lubią tę wiadomość
-
Ej od wczoraj mam taki ból w pachwinach, taki krótki ale intensywny. To jakaś oznaka zbliżającego się porodu 😁??
-
Dzieki dziewczyny. Ubralam sie w cos innego niz w pizame pierwszy raz od 10 dni
Kijanka, Wik89, tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Cycek naprawiony chyba
to mój największy sukces dzisiaj
Z tych waszych opowieści to ja chyba dzisiaj męża zmolestuję jak nie będzie już plamienia... Tylko po gumki poślę w razie czego ;p muszę wykorzystać to że po porodzie na dole wyglądam lepiej niż przed ;p chyba kwestia hormonów albo coś;p
Nikodemko cudnie wyglądasz;) sukienka śliczna.
Anionka tak naprawdę teraz to wszystko może być oznaką porodu albo zmęczonego organizmuAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczesciaro - sukienka z House, ale z tamtego roku
Jak szukacie kwiatowych wzorow, to polecam dollyglamshop.com
-
Ani0nka, każda z nas jest inna. U mnie taki ból w pachwinach pojawia się, jak przesadzę z rozciąganiem. Ostatnio dość często
. Na razie na szczęście jeszcze nie rodzę. Nie miałam nawet ćwierci zwiastuna porodu. Ginekolog twierdzi, że moja szyjka ma z 1,5 cm, ale patrzę na to twierdzenie trochę przez palce, bo nie mierzyła długości w USG tylko na fotelu.
A tak w ogóle to od przedwczoraj czuję, że brzuszek zaczyna mi delikatnie przeszkadzać. Ale nie jest źle. Dzisiaj zaliczona ponad godzinka rozciągania na macie. Zaraz idę na spacer do paczkomatu.
Także wrzucam brzuszkową aktualizację (noo może nie całkiem aktualną, bo sprzed ponad tygodnia). Nie cytujcie proszę, wieczorem usunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 20:09
Beti82, alex0806, madziorek86, Szczęściara, Pestkaa, Słoneczko123, Kasztanek, Ani0nka, Meggs, blair., tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Szczesciaro - sukienka z House, ale z tamtego roku
Jak szukacie kwiatowych wzorow, to polecam dollyglamshop.com
Uwielbiam kwiatowe wzorki.
Skrzacik ma już całą kolekcję kwiecistych ubranek z Newbie.
Gorzej, że teraz muszę kupować same gładkie, żeby coś sensownego z tego skomponować.
Dla siebie też uwielbiam kwiatki, ale tu jest łatwiej, bo większość stylizacji to kwiecista sukienka + rajstopy + bucikimadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Kijanko super zdjęcie;) oj pamiętam jakby wczoraj moją sesję z brzuchem w stylu "ale fajne pole, zrób mi tam zdjecia" :p jechaliśmy akurat od ciotki samochodem, zatrzymaliśmy się w polu i mąż mi robił fotki ;p
Kijanka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny